עדכון קטן

../images/Emo36.gifעדכון קטן ../images/Emo26.gif

הועלה סקר חדש
התוצאות של הסקר הקודם יהיו בסופ''ש עם העדכון! מצטערת שלא יצא לי לעשות עדכון בזמן האחרון אני לא אעדכן אתכם בסיבות אם יורשה לי :) ויורשה לי. לגלריות עלתה קטגוריה חדשה סינגלים ואלבומים של מוקי וכאלה שמוקי השתתף בהם (כמו שב''ק) אתם מוזמנים להעלות מה שאין שם. אמממ... אם תעלו הרבה תמונות של שב''ק לשרשור שרסטה נסטה - מובי דיק בדימוס
פתח כאן אני אפתח גלריה חדשה בשם שב''ק ס' והעלה לשם את כל התמונות. אז יאללה להעלות תמונות! ערב מגניב ולילה חמים ונעים

b e n

New member
מיכל..

יש לך אפשרות לךראות את הפורומים בהם גולשים חברי הפורום, נכון? אולי תעלי לפה (כלומר את חמשת הפורומים המועדפים)

בכיף :)

את האמת זה כל הזמן משתנה לפי האנשים שנמצאים פה... אלה חמשת הפורומים הנוכחים
מוזיקה שחורה הדג נחש זיהוי שירים ערוץ 24 סאב הצל ומשפ` תאקט ורק שתדע שתמיד אני מעדכנת את זה לפורומים המועדפים בדף הראשי

ממש לא!!!!

יש שנאה בין בן לסאבלימינל וחצי מהעולם שונא את סאבלימינל להסביר לך למה? כי יש אנשים קנאים צרי עין שמסתכלים בצלחת של אחרים וחושבים שהם מנהלים ת'חיים של אמנים :) פיףףףףףףף לנשום לנשום :)

אחלה מוזיקאי! אחלה ראפר!

בנאדם מוכשר שהביא הרבה מהראפ לארץ הרבה ממה שהראפ היום זה בזכותו :) בקיצר אני אוהבת ת'מוזיקה!

זה ל-א מה שאני חושבת עלייך!

זה מה שאני חושבת על רוה האנשים ששונאים אותו... לא יודעת מה הסיבות שלך מה שבטוח הם לא מהיכרות אישית עם הבנאדם!

FunkyGiraffe

New member
אני, יש בעיה?

אמ.סי מצויין למרות שאני לא תמיד מסכים איתו, ולא תמיד מסכים בדרכים שהוא בוחר בהן. האלבום הראשון שלו קלאסיקה, נקודה.

parnar

New member
זה כמעט אותו דבר כמו הדג נחש

רק בלי סאב והצל, מעניין למה

X יו יו S

New member
בקשר לסקר

אני ישדל שזה יהיה זה אני נכנס מלא פעמים ביום ומרפרש מלא לראות מה משתנה :) אני חולה פורום!

למעלה