סרטן!

Soviet Spy

New member
../images/Emo36.gif סרטן! ../images/Emo26.gif

וכעת אפרסם קטעים נבחרים מספרי החדש, "כיצד לספר לפציינטים בעדינות רבה ככל האפשר שיש להם סרטן": 1. בוקר טוב רחל, הגיעו התוצאות של הבדיקות שלך. אם את רוצה את יכולה לנסוע בקיץ לצ'רנוביל, סרטן כבר יש לך. 2. בוקר טוב רחל, הגיעו התוצאות של הבדיקות שלך. את יכולה להסתכל על זה כסוג של לובסטר. 3. בוקר טוב רחל. עץ או פלי? - אה...פלי... - יצא עץ. טוב נו, אני אספר לך בכל זאת. יש לך סרטן. 4. בוקר טוב רחל, הגיעו התוצאות של הבדיקות שלך. הכל תקין, אין לך כלום. סתאאאאאאם, יש לך סרטן. 5. בוקר טוב רחל. למישהו מאיתנו יש סרטן, וזה לא אני. 6. בוקר טוב רחל, בואי נשחק משחק. אני אגיד משפט ואת תשלימי: טן-טן-טן, יש לך סר... 7. בוקר טוב רחל, מה כתוב על השלט בחוץ? - כתוב שם "נא לא לדרוך על הדשא". - מצויין, את קוראת נפלא. אגב, יש לך סרטן. 8. בוקר טוב רחל, הגיעו התוצאות של הבדיקות שלך. תשמעי, לכל אחד יש את הצרות הקטנות שלו. אני למשל, סובל מציפורן חודרנית. ידידי אמנון נשוי לאישה קשה מנשוא, אחותי בונדינית טבעית, ולך יש סרטן. ביג דיל. שלא תקחי לי את זה קשה עכשיו. 9. בוקר טוב רחל, הגיעו התוצאות של הבדיקות שלך. בקרוב יבקרו אותך הרבה כוכבים מערוץ הילדים. 10.בוקר טוב רחל, הגיעו התוצאות של הבדיקות שלך. עכשיו, יש לי חדשות רעות וחדשות טובות. החדשות הטובות הן שאין לך איידס. 11.בוקר טוב רחל, הגיעו התוצאות של הבדיקות שלך. מעניין, זה בדיוק המזל האסטרולוגי שלי. 12.בוקר טוב רחל. זוכרת שסיפרתלי שאת אף פעם לא זוכה בשום דבר? 13.בוקר טוב רחל. את זוכרת שהייתה לך שפעת לא מזמן והיא עברה תוך שלושה ימים? טוב, זה לא המקרה שלפנינו. 14.בוקר טוב רחל. שיער יפה יש לך, תיהני ממנו כל עוד את יכולה. 15.בוקר טוב רחל. בקרוב תוזמני להקרנת בכורה מיוחדת. 17.הלו רחל, מה את בוכה? את יודעת כמה משלמים במסעדה צרפתית בשביל אחד כזה בצלחת? 18.בוקר טוב רחל, הגיעו התוצאות של הבדיקות שלך. רמז: זה שם של חיה שהולכת על הצד בחוף הים. 19.בוקר טוב רחל. תני לי ס'! תני לי ר'! תני לי ט'! תני לי ן'! מה קיבלנו? 20. בוקר טוב רחל, יש לך סרטן.

boolbool man

New member
כיצד לספר לילדים בעדינות רבה...

שהם לא מצחיקים. 1. אתה לא מצחיק

boolbool boy

New member
הוא התבלבל... אני אבא שלו

אתה יודע, ראיתי כמה שהוא מכוער אז עזבתי אותם והלכתי ככה לאיביזה לכל מיני כושיות... והשארתי אותו עם אמא שלו...

Velma Kelly

New member
זה כמו שמודעים בצבא..

למישהו שאמא שלו מתה: מעמידים את כולם בשורה ואומרים כל מה שיש לו אמא שיצעד צעד אחד קדימה. - משה? לאן אתה מתקדם?

ענק! סוף סוף משהו מצחיק בפורום,

ולא בדיחות ממוחזרות!! מנהלים, שימו בטאגליינס או משהו.

shirang

New member
עוד כמה בדיחות רופא - מטופל

הרופא: "יש לי בשורות רעות ובשורות טובות... הבשורות הטובות הן שגילינו שנותרו לך 24 שעות לחיות". המטופל: "זה נורא... והרעות ?". הרופא: "שכחתי להתקשר אליך אתמול". הרופא: "יש לי בשורות רעות ובשורות טובות... הבשורות הטובות הן שאיבר המין שלך יגדל בשלושה סנטימטר לאורך ובסנטימטר בעובי". המטופל: "והרעות ?". הרופא: "יש לך גידול סרטני באיבר המין". הרופא: "יש לי בשורות רעות ובשורות טובות... הבשורות הרעות הן שהצטרכנו לכרות לך את שתי הרגליים". המטופל: "והטובות ?". הרופא: "מצאנו מישהו שמוכן לקנות את הנעליים שלך".

למעלה