-=-=-=-=-=סקר=-=-=-=-=-

../images/Emo36.gif-=-=-=-=-=סקר=-=-=-=-=-../images/Emo26.gif

תענו לסקר: סקר פורים!
א. לאיזה תחפושת אתם מיתחפשים ? עם לא למה?
ב. כמה אוזני המן כבר אכלתם?
ג. איזה איקון של פורים הכי יפה?
ד. איזה איקון של פורים הכי מכוער?
| ה. מה אתם עושים בפורים ? מסיבה, לא עושים כלום ...? פרטו.. ו. ועכשיו שאלה על אהבה מעבר לפינה: מי השחקנית הכי יפה (כוסית) באהבה מעבר לפינה?
חג פורים שמח! ממני לירן - השולט האמיתי

תשובות שלי:../images/Emo149.gif

לאיזה תחפושת אתם מיתחפשים ? עם לא למה? אני לא מיתחפש כבר מיכתה ו' ב. כמה אוזני המן כבר אכלתם? לא אכלתי עדיין ואולי אני יטעם אחד שתים - זה ממש משמין ג. איזה איקון של פורים הכי יפה?
ממש יפה
ד. איזה איקון של פורים הכי מכוער? |
ה. מה אתם עושים בפורים ? מסיבה, לא עושים כלום ...? פרטו.. כלום סתם עם החבר'ה ו. ועכשיו שאלה על אהבה מעבר לפינה: מי השחקנית הכי יפה (כוסית) באהבה מעבר לפינה? ברור שאגם (שירלי) חג שמח..

../images/Emo85.gifראשונהה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא יכול לומר.. כי יש אנשים שאסור להם לדעת לפני מחר...
(אהובתי.... תתחילי להיפרד ממני..
)
לא אוהב אוזני המן..
הולכים לראת את נינטטטטטט
אני רוצה את גיאאאאאאאאא
אלונה
לוני שלי.... מתי נתחתן כבר
ולסיום... רדו רגע להבהרה קטנה... גיא נא לא להיבהל... הכוונה הייתה לגיא שרפי..
פשוט אני לא נדלקת על מכורים לתה..
ובטח ובטח שלא באבא שלי...

Ch00kAr GirL

New member
אניייי../images/Emo70.gif

לאיזה תחפושת אתם מיתחפשים
לא מתחפשת
כמה אוזני המן כבר אכלתם
זירו..לא אוהבת
איזה איקון של פורים הכי יפה
איזה איקון של פורים הכי מכוער
מה אתם עושים בפורים
גם אני..כמו ליאור שלי..הולכת לראות את שירי..
מי השחקנית הכי יפה (כוסית) באהבה מעבר לפינה
אממ..אנ'לא יודעת תשאלו את ליאור..הוא יגיד לכם..

אנייייייייייי

לאיזה תחפושת אתם מיתחפשים? School Girl כמה אוזני המן כבר אכלתם? 0 איזה איקון של פורים הכי יפה?
איזה איקון של פורים הכי מכוער ?
מה אתם עושים בפורים? עוד לא יודעת ... מי השחקנית הכי יפה (כוסית) באהבה מעבר לפינה ? א-ג-ם!!!

k a b o o k

New member
אני...../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo152.gif../images/Emo154.gif

אחלה שאלון
לאיזה תחפושת אתם מתחפשים
לא התחפשתי, רק צבעתי ת'שער
כמה אוזני המן כבר אכלתם
עדיין לא
(לא אוהב עוגות ועוגיות
) איזה אייקון הכי יפה (של פורים)
כולם
-
-
-
איזה אייקון מכוער (של פורים)
לא ראיתי משהו מכוער..
מה אתם עושים בפורים
לא יודע, בשבת אני כבר אדע
מי השחקנית הכי יפה (כוסית) באמ"ל
אוי, נו באמת, שאלה טיפשית, לא
אגם רודברג-שירלי

אה שחכתי שאלה אחרונה...

בתור עדן- אנייי אלה מה
בתור רעות- אלונההההההה

תשובות שלייייייייי../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

אז ככה:
לאיזה תחפושת אתם מיתחפשים
עם לא למה
התחפשתי לנמרה...
כמה אוזני המן כבר אכלתם
חחחחחח
לא ספרתי מרב שאכלתי...
הכי מגניבבב
איכססססס
מה אתם עושים בפורים
מסיבה, לא עושים כלום ...
אני אולי יוצאת היום בערב זהו...

עווווונה../images/Emo151.gif

לאיזה תחפושת אתם מיתחפשים? לא כל כך היה לי למה להתחפש סתם כתבתי כל מיני שטויות על הפנים באתי עם כובע של ליצן יפה יצא נחמד..
כמה אוזני המן כבר אכלתם? שונאת אוזני המןןן
איזה איקון של פורים הכי יפה?
איזה איקון של פורים הכי מכוער?
מה אתם עושים בפורים? היום לחברה שלי יש יום הולדת אז היא משלבת והיא עושה מסיבה פורים ויום הולדת בערב מי השחקנית הכי יפה (כוסית) באהבה מעבר לפינה? האחת והיחידה מ-י-ר-י ב-ו-ה-ד-נ-ה

../images/Emo39.gif אני עונהה../images/Emo26.gif

א. לאיזה תחפושת אתם מיתחפשים ? עם לא למה? הייתי אולי למאלך ..את האביזרים של המלאך...
ב. כמה אוזני המן כבר אכלתם? אחד.. ג. איזה איקון של פורים הכי יפה?
חמווד ביותר
ד. איזה איקון של פורים הכי מכוער? כולם נחמדים
ה. מה אתם עושים בפורים ? מסיבה, לא עושים כלום ...? פרטו..מועדון אוליי....אבל אל בטוחח ...אני עוד לא יודעת! ו. ועכשיו שאלה על אהבה מעבר לפינה: מי השחקנית הכי יפה (כוסית) באהבה מעבר לפינה? מירי בוהדנה פצצצצצצה
ואגם רודברג...מהממת

AmiTutiT14

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo149.gif../images/Emo41.gifעונה!../images/Emo41.gif../images/Emo149.gif../images/Emo36.gif

א. לאיזה תחפושת אתם מיתחפשים ? עם לא למה?אני מתחפשת (יותר נכון התחפשתי) למלכה. יצא פשוט מדהים! עם שימלת הכלה של דודה שלי, שהיא פשוט מדהימה ביופיה. אה, וכמובן גם עם כתר ושרביט.
ב. כמה אוזני המן כבר אכלתם?2
ה. מה אתם עושים בפורים ? עמוס, עמוס. לצערי אין זמן למסיבות
. ההורים שלי מארגנים קריוקי (שוב!
) וכל המשפוח'ה באה אלינו מחר. ביום ראשון אני נוסעת אם חברות לתל אביב (עזריאלי, שינקי, ים), וביום שני אני מתכוננת כל יום החופשה שלי (
...) למבחן יצורי בערבית
מי השחקנית הכי יפה (כוסית) באהבה מעבר לפינה?
בנאדם אני יודעת שהכל זה בשביל השאלה הזאת. אתה לא חייב להתבייש, אתה יכול לשאול גם בלי כל הפורומיאדה הזאת
בכל מקרה
אלונה.

Buba Te Amo

New member
תשובות...

א.לאיזה תחפושת? לכספת... זה מזה מגניב!!! ב.כמה אוזני המן אכלתם? יאכס אוזני המן!!! אנ'לא אוכלת את זה!!! ג. איזה איקון של פורים הכי יפה? זה...
(אז מה אם אני לא אוהבת לאכול את זה...) ד. איזה איקון הכי מכוער? זה...
ה. מה אתם עושים בפורים? אווו יש לי איזה מאה מסיבות! לפרט את כולן?! והשאלה האחרונה... מי השחקנית הכי יפה בסדרה? איה קורן!! ברור!!!!

אני עונה

1) לאיזה תחפושת אתם מיתחפשים ? אני ועוד כמה חברות שלי התחפשנו למיני צוות ארץ נהדרת: אני לובה,חברה שלי גודי, עוד חברה שלי חלי, ועוד חברה שלי לנשיא קצב והיא תפרה כזה תוכי על הכתף זה היה מזה יפה ובקרוב אני אשים את התמונה שלנו מפורים 2)כמה אוזני המן כבר אכלתם? 1 3) איזה איקון של פורים הכי יפה?כולם יפים 4) אף אחד לא מכוער במיוחד 5) מה אתם עושים בפורים ? מסיבה, לא עושים כלום ...? פרטו.. אמ.........אולי לסרט מחר 6) ועכשיו שאלה על אהבה מעבר לפינה: מי השחקנית הכי יפה (כוסית) באהבה מעבר לפינה? בדיוק מצאתם את מי לשאול!!!!!!!!!!!ברור שאיה איזו שאלה באמת זה לא מקצועי!!!!!ו"אם כל הכבוד" וכמובן ש"יש כבוד" אני שוב חוזרת שזאת איה

../images/Emo42.gifעונננההה../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

לאיזה תחפושת אתם מתחפשים
לא למשהו מוגדר
סתם כזה..
כמה אוזני המן כבר אכלתם
1...
מה אתם עושים בפורים
יום שישי- מסיבה
יום שבת- מסיבה
יום ראשון- מסיבה
אגםםם

JoannaTaylor

New member
אני עוננהנה כדאי לקרוא זה מעניין:)

לאיזה תחפושת אתם מיתחפשים ?- נהגת מרוצים עם לא למה? אני מתחפשת ב. כמה אוזני המן כבר אכלתם? שתיים ג. איזה איקון של פורים הכי יפה? המסיכה האדומה ד. איזה איקון של פורים הכי מכוער? הסמיילי עם המסיכה | ה. מה אתם עושים בפורים ? הולכת לארוחה ולתהלוכה באבן גבירול תל אביב מסיבה, לא עושים כלום ...? פרטו.. לא, זה אדיוטי. אני אהיה בא"ג (אבן גבירול) ו. ועכשיו שאלה על אהבה מעבר לפינה: מי השחקנית הכי יפה (כוסית) באהבה מעבר לפינה? אגמוש נחשו מי בתמונהההההההההההה

תשובות שלי באיחור חד פעמי ../images/Emo9.gif

א. לאיזה תחפושת אתם מיתחפשים ? עם לא למה? אני התחפשתי למלאכית.. ב.כמה אוזני המן כמה אכלתם
לא ספרתי..אבל בסיוות 2-5 ..אני שונאת אוזני המן...אני אוכלת רק את של אמא שלי... ג.איזה איקון של פורים הכי יפה?את זה
ד. איזה איקון של פורים הכי מכוער?את זה
ה.מה אתם עושים בפורים ? לא יודעת.. ו. ועכשיו שאלה על אהבה מעבר לפינה: מי השחקנית הכי יפה (כוסית) באהבה מעבר לפינה?אלונה(איה קורן) ברורררררררררר

../images/Emo149.gifע ו נ ה../images/Emo149.gif../images/Emo70.gif

סקר פורים! א. לאיזה תחפושת אתם מיתחפשים ? עם לא למה? לא ממש התחפשתי... רק צבעתי פסים בשיער בורוד..בגדים ורודים..איפור ורוד...וכו'
ב. כמה אוזני המן כבר אכלתם?לא אכלתי כי אני לא אוהבת אוזני המן
- כי הוא לא ממש צבעוני, אבל עדין - הוא לא מ-כ-ו-ע-ר
ה. מה אתם עושים בפורים ? מסיבה, לא עושים כלום ...? פרטו.. כרגע, אין לי מושג...יום ראשון יש מסיבה והיום חברה שלי באה לישון אצלי יום שני אין לי מושג מה עושים..
ו. ועכשיו שאלה על אהבה מעבר לפינה: מי השחקנית הכי יפה (כוסית) באהבה מעבר לפינה? אגם
אחלה סקר
חג פורים שמייחחח לכככככווווווולללללםםםם
אוהבת....
טלי

למעלה