מ ש י מ ה

Sודית

New member
../images/Emo36.gif מ ש י מ ה../images/Emo26.gif

זה בגלל שאני ממושמעת...אלאק... אגב, עברתם כבר את ההודעה הארבעים, אין כאן ביקורת??? מה פה קורה פה??? לא ידעתי איזה חץ לשים, אז....שיהיה. אז ככה אנשים...אתם משגעים אותי... אני, בגיל שלי, כבר לא עומדת בקצב שלכם
(שששששש...התכוונתי לקצב הכתיבה/קריאה) אלייך מייקי, שלא תגידי שאני משתמטת. אוהבת הכי שבעולם את בני החייל...אחד יחיד ומיוחד. ואם צריך להסביר אהבה, זה מה שאני אליו מרגישה. אוהבת לצאת לחופש, למקום אחר, לגלות דברים אחרים, אנשים, נופים ושקיעות (רצוי עם אחד שווה). אוהבת את ג´יפסי ה
המקסימה שלי, עדיין גורה (4 חודשים). ******* שונאת הכי שבעולם שקרנים, צבועים, אנשים לא אמינים. שונאת דברים שאני "חייבת" לעשות. שונאית את המושג "עקרת בית"(למה אין את זה ב"זכר"?) סודית עוד תחזור בקשר לשמות...מכינה רשימות

אני מבקשת לא לזלזל!!! ../images/Emo13.gif

בעלי הוא עְיקָר-בית, ועושה את זה הכי טוב בעולם!!! ושלא תתחילו לתקן אותי! אחרי שש הריונות וארבעה ילדים - הוא לא עַקר-בית! נשבעת לכם!
הוא בהחלט עיקר הבית!

Sודית

New member
מ ת ק ש ר ת

לאבן שושן...הוא חייב...פשוט חייב להכניס את המילה הזו למילון... "עיקר הבית" וואלה אהבתי פסי. מה אגיד לך... אין לי עיקר, אפילו לא איכר בקושי יש לי בית, אז מה העיקר??? סודית...העיקר שיהיה טוב

mika2

New member
תני מתכון

כל כך אוהבת לקרוא אותך, ואת מה שבין המילים. תני מתכון לנישואין טובים. בלי לשכוח אף מרכיב, כל התבלינים, וזמן אפייה. נראה לי שיש לך מתכון מאד מוצלח, ואני אוהבת לבשל... אבל מה לעשות נשרף לי הראשון...

...Blue

New member
פה נרשמים למשימה של מייקי?..../images/Emo8.gif

אז.. דברים שאני הכי אוהב.. 1. אנשים 2. ילדים 3. ים דברים שאני הכי שונא.. 1. אנשים 2. בוגרים שמתנהגים כילדים 3. ים סוער השמות מאחורי הניק.. סינ דרלה - שירה פנטזיה נשית - ענבר און&און - בועז דיאבלו - רונן פרח גן עדן - לילך רסיסים של אושר - סמדר ירקרק - אבינעם שמעון מהשרון - יורם (במידה והוא מספיק מתוחכם ולא משתמש בשמו בניק)
אתיוד - עזרא אחותו של שקספיר - תמר ואת השאר פחות או יותר אני מכיר בשמות הביולוגיים..
blue

מייקי69

New member
שלום, כאן מישל (פייפר) מידברת!!!

איזה כייף!!!!!!!!! אני כבר גומרת את כל מיכסת הסיגריות היומית מול הצג. יושבת וקוראת וקוראת וקוראת חושבת שמאלוהים לא הצלחתי להתחבר היום מהעבודה !!! כי אחרת לא הייתי עובדת בכלל!!! היה מרתק לקרוא ולגלות מי אוהב מה ומי שונא מה (וזה דומה נורא לשלי - בכל כך הרבה מקרים!!!!) ענתי, אם יש מישהו שמזכיר את ציפי שביט - זאת אני !!!! רק פחות קציצתית והרבה פחות עלוקתית. אז את יכולה להעביר לי את ה"ניק" הזה - מתי שתרצי!!!! את השם מישל פייפר אני ממש לא מאמצת. תודה, באמת תודה, אבל זה שם מפחיד לאללה. מחייב יותר מהשם המקורי שלי. ואני שונאת התחייבויות (וגם פקידים. הם עושים לי לבכות בהיסטריה!). אז מה הפרס? כולנו הרווחנו אותו. החיוך. ההתנערות. לרגע חשבתי שלא נצליח להרים ת´מצב רוח מהרצפה. וזה אולי המקום להגיד שאת הרעיון למשימה "שאלתי" ממנהל פורום אחר, שהוא (המנהל) מקסים במיוחד. ואני אוהבת אותו נורא. ושמו בממלכת הניקים "טאי". אז טאי, תודה שהגית, סליחה שגנבתי, ותודה לכוווווולם - שהצליחו להרים גם אותי - מהרצפה!!!!!! אוףף, שיבוא כבר יום חמישי הבא!!!!

ירקרק

New member
אולי....

אולי פחות תספרי על עצמך ותשלחי תמונה עדכנית... תמונה אחת שווה מאלף מילים! טוב ציפור אחת ביד... וגומר! וחוץ מזה, יש לך מושג עד כמה חסרת פה למישהו?

מייקי69

New member
ציפור אחת כבר יש פה ../images/Emo9.gif

והמקור יופיע במלוא הדרו (חצ´קוניו, תלתליו, וישבנו) ב-מ-פ-ג-ש-!!! אז תתחיל לבנות אליבי - ובוא!!!!!

למעלה