כנסו

../images/Emo36.gifכנסו../images/Emo26.gif

חבר'ה בואו כל אחד ישים כאן את המילים לשיר האהוב עליו.... אני יתחיל: למרות שקשה לבחור שיר אחד אהוב כי יש לי מלא שאני אוהב בחרתי אחד מהם: אבא סליחה טעיתי/ ליאת בנאי לא רציתי ללכת בדרך הזאת איך כישף אותי הקסם זה בגלל החברות אבא אני יודעת שאני טועה מתביישת להביט בפנים שלך איך פגעתי אבא בכבוד שלך אבא אל תבכה כך הגורל רצה חברות לקחו אותי לדרך הרעה אנשים דיברו עליך בגלל מה שקרה איך לא שמעתי אבא, לא שמעתי לך עזבתי את הבית לא שמעתי לך הלכתי עם בחור שאותי פיתה רק צרות וצער גרמתי לך איך לא שמעתי אבא, לא שמעתי לך אני רוצה לחזור הביתה ולבקש סליחה

באמת קשה.. מושיק עפיה-אהבה מטורפת

את לקחת מזוודה בגדים ותמונה ונתת נשיקה לא מובנת לא חלפה לה דקה ואז אהובה את עזבת בלי סיבה חום ואהבה ואני לא קולט מה קרה באמת איך עזבת אהבה מטורפת את היית לי הכל המחר האתמול ועכשיו זה מפחיד אין לי כבר עתיד מחפש לי את הדרך את הפתרונות מדמיין איך את נסערת בזרועות קרות יום רודף יום כמו בסרט לא מוצא תשובות איך אהבנו התקרבנו איפה התקוות את בטח איתו ראשך על כתפו מתפנקת מתחבקת ידך בידו עוד לילה איתו עוד לילה שלו ואני פה משתגע מה קורה שם אצלו לא יוצא לבלות לא יכול להנות בביתי מסתגר כמו ילד שוב נזכר בנשיקה שהייתה מתוקה וללב אין תשובה איפה את אישה ואני לא קולט...

הנה מבה שאני אוהב..

בחתימה ירח אדום/ אוריאל שלומי שנים רבות כאן הילכו האגדות על לילה זה השונה משאר לילות איך פעם ביובל שנים נידלק ירח לילה אדום צולח ליל הירח האדום את קו החוף הצית פתאום כשראיתיך כל כך יפה יפה ליל הירח האדום את כל דמי הצית בחום כשראיתיך יפה כל כך כל כך

B E N ב ן

New member
פמלה ים הביצוע של שי גבסו

מילים: חנה בן ארי לחן: בועז שרעבי שיער ארוך שחור משחור, מבט עינה כטל טהור. עורה לבן והיא כולה תפילה אשר הלב צמא לה. הו הו הו ..... פמלה היתה עוברת בכל יום, אותה שעה אותו מקום. הוא לא ידע את שמה אבל, היה ליבו הומה פמלה. הו הו הו..... פמלה דו דו דו וה .... הוא לא ידע את שמה אבל, היה ליבו הומה פמלה.. הו הו הו ... פמלה ויום אחד היא נעלמה, מכל דמותה נותר לו שמה. והוא תוהה האם אמת או רק חלום היתה פמלה. הו הו הו.... פמלה...

danihell7734

New member
אני מצטער שזה באנגלית...

אולי לא תבינו אבל ניסיתי לפחות... death-zero tolerance In the dark of night... Abusing a portion of light While others are sleeping And some are escaping A serpent spews out fantasy- Unjustified blasphemy That cannot be condoned [Solo: Schuldiner] It must be strange to not have lived So far into existence This is not a test of power This is not a game to be lost or won Let justice be done [Chorus:] There will be zero tolerance For the creator of hallowed intentions There will be zero tolerance Fate is your deciding God [Solo: Schuldiner / Solo: Koelble] Karma comes crashing down Leaving a very deep scar Exposing a door to the Source of a verbal whore Machines supply the altar Where virtuous lives are sacrificed [Solo: Koelble] It must be strange to not have lived So far into existence This is not a test of power This is not a game to be lost or won Let justice be done

והשיר שאני הכי אוהבת הוא ...../images/Emo98.gif

נשבע / חיים משה עכשיו זה בא ולטובה ליום הבא אני נשבע במחשבות בהרגשות בכוונות אני נשבע. היו ימים קולי נדם סירה טרופה בלב הים אין חוף מקלט הכל אבד אני חוזר ושוב נשבע. נשבע כמו היום הזה שבא כמו מילה אחת פשוטה בחיי אני נשבע. נשבע כמו פרפר לאש כמו גופי המתרגש באהבה נשבע. וכשאור היום יכבה יישאר לי עוד הרבה. ואת יפה כמו כאב באת ולקחת פינה בלב אני חופשי אלייך בא כמו שאני אני נשבע.

הכי אוהב...

קשה לבחור, יש המון שירים והמון סגנונות.. אבל הנה 3 שקורצים לי עכשיו בראש: יואב יצחק וחיים משה / עד סוף העולם מאז שנפגשנו היה לי ברור שזו התחלה מתוקה של סיפור מרגע לרגע הבנתי יותר שכאן זה התחיל ולא יגמר רוצה להגיד לך כדאי שתדעי אני בעננים שאת לצידי וגם ברגעים שאני לא איתך יש מי שלנצח אוהב רק אותך ואין בעולם עוד כזאת אהבה כמו אז בתנ"ך כמו אדם וחווה אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמיים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמיים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם כשאת מאושרת אז טוב לי בלב ואם את נשברת גם לי זה כואב כי את משלימה בי את מה שחסר אוספת אותי כשאני מתפורר הביטי אלי ותראי שאני חצוי וזו את החצי השני באש ובמים אהיה לך חומה אתן את חיי בשבילך נשמה ואין בעולם עוד כזאת אהבה כמו אז בתנ"ך כמו אדם וחווה אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמיים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמיים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם מושיק עפיה / יש לי אותך יש לי אותך לאהוב ולתת לך יש לך אותי לעולם אהבתך חתומה בי לנצח כמו קשת בענן כמו קשת בענן תראי אותנו לאן הגענו אני זוכר איך שהכרתי אותך אלייך באתי ולך נשבעתי שאף אחד אותך ממני לא יקח כמו כוכב בשמיים כמו הדג והמים גם אנחנו בשניים עד הסוף יש לי אותך לאהוב ולתת לך יש לך אותי לעולם אהבתך חתומה בי לנצח כמו קשת בענן ממריא כמו רוח מרגיש בטוח איתך אני הולך על כל הקופה תראי אותנו לאן הגענו הנה אנחנו כאן מתחת לחופה כמו כוכב בשמיים כמו הדג והמים גם אנחנו בשניים עד הסוף יש לי אותך לאהוב ולתת לך יש לך אותי לעולם אהבתך חתומה בי לנצח כמו קשת בענן ליאור נרקיס ושלומי שבת / לכל אחד יש לכל אחד יש ת'אחת שלו שתסגור איתו מעגל לכל אחת יש ת'אחד שלה שיבוא ויפול בגורל כמו בגד לגוף כמו אויר לנשימה ובתוך הטירוף הם מוצאים נחמה ואת הנשמה המתוקה שלי היחידה שמדליקה אותי ואיתך אני כל העולם ואיתך אני כל היקום בלעדייך אני חצי בן אדם בלעדייך אני בעצם כלום לכל אחד יש ת'חלום שלו שנדמה והנה הוא קרב לכל אחת יש ת'חלום שלה שיבוא ויסעיר את הלב כמו מים לצמא וליאוש התקווה ובים של קרירות יש להם אהבה ואת הנשמה המתוקה שלי היחידה שמדליקה אותי ואיתך אני כל העולם ואיתך אני כל היקום בלעדייך אני חצי בן אדם בלעדייך אני בעצם כלום

זה לא פר ...גם אני ארשום עוד אחד ..

טיילתי ברחובות / ליאור נרקיס היא היתה ונעלמה נותרה רק הדממה הכאב אינו עובר חודר בנשמה איני יודע כלל מה מצאתי בה כנראה שאהבה היא המשחק שלה איני יודע כלל מה מצאתי בה כנראה שאהבה היא המשחק שלה בלילות בכיתי טיילתי ברחובות אנשים שאלתי על הילדה הזאת אותה חיפשתי כמו משוגע נכנסה היא אל הלב ואותו שברה היא רקדה השתוללה שם ברחבה ובלב שלי פתאום הוצתה הלהבה עם חיוך וקריצה אל הלב חדרה ואני כמו עיוור נתפסתי ברשתה עם חיוך וקריצה אל הלב חדרה ואני כמו עיוור נתפסתי ברשתה ומאז הלב ידע שהוא שבוי שלה בלילות בכיתי... ועוד אחד של ליאור - "נשבע לא משקר" "אני הוא שמצטער , אני נשבע לא משקר אני הוא שרוצה בחזרה , בואי ננסה שוב אל תהיי רעה ..."

בבקשה.........

אני אוהבת כל כך הרבה שירים, ופעם ב- גם מעלה אותם כאן אז הנה אחד שאני אוהבת למרות שבטוח יצא לי להעלות אותו אבל בעבר הרחוק, אז הנה הוא לפנכם בשנית... ניבין - אל תעזוב אני כעסתי, ואמרתי מילים קשות המילים הפכו אחר-כך לדמעות אז הבנתי, שהרסתי את אהבת חיי לוקחת חזרה את מילותיי אך אתה לא הבנת שזה לא בא מתוך הלב, אך אהובי לא ידעת שזה בא מתוך כאב הלכת והשארת שתיקה ארוכה לא שמעת שביקשתי סליחה ממך אל תעזוב, אל תעזוב בגלל מילה לא הייתה לי כוונה רעה אל תעזוב, כי קשה לי הפרידה אל תעזוב, בגלל מילה אני פשוט לא יכולה לחיות עם העובדה בגללי אהבתנו אבודה אמרת לי, שיש דברים שאין עליהם סליחה ושכל מילה שלי היתה כבדה אך אתה לא הבנת שזה לא בא מתוך הלב, אך אהובי לא ידעת שזה בא מתוך כאב הלכת והשארת שתיקה ארוכה לא שמעת שביקשתי סליחה ממך אל תעזוב, אל תעזוב בגלל מילה לא הייתה לי כוונה רעה אל תעזוב, כי קשה לי הפרידה אל תעזוב, בגלל מילה

iSrAeLLL

New member
השיר שאני הכי אוהב...

מושיק עפיה ושימי מזרחי-אהבה כפולה את הפצע שבלב מי ירפא את הריקנות הזו מי ימלא איך היי נו כמו אחים ותראה מה שקרה התאהבנו באותה נערה ובשנינו היא הסתירה ושיקרה למה את הרסת את מה שיש את עכשיו צריכה להתבייש בידייך את החלומות שלנו את שרפת באש כל מה שהיה עכשיו נשכח האמנו למשחק שלך לעולם אנחנו לא נסלח אנחנו לא רוצים אותך היא בשנינו שיחקה ובגדה זה נגמר עכשיו נותרה היא לבדה אני נזכר בה וחושב זה שורף אצלי בלב בסיפור הזה ידענו רק כאבבבב למה את הרסת את מה שיש את עכשיו צריכה להתבייש בידייך את החלומות שלנו את שרפת באש כל מה שהיה עכשיו נשכח האמנו למשחק שלך לעולם אנחנו לא נסלח אנחנו לא רוצים אותך

למעלה