יש לי חלום.....

YORAMLA

New member
../images/Emo36.gifיש לי חלום.....

יש לי חלום שבעתיד הפורום והקומונה של מייק ברנט יהיו גוף אחד. ושלכולם תהיה אהבה...ומוזיקה שמאחדת את כולנו! והיא של האחד והיחיד והאהוב ..מייק ברנט . במשך כל תקופתי בפורום ובקומונה הרגשתי שתמיד כולם.. כולל יש להם אהבה אחת- מייק ברנט. אני מעולם לא בוחר צד כלשהו...גם בחיים.. אני רוצה להיות רצוי ואהוב אצל כולם. לכן תקוותי שבעתיד יהיה שיתוף כולם..... בואו נהיה סוף סוף משפחה אחת של מייק ברנט..... אני חושב שהאהבה למייק ברנט צריכה לאחד את כל מעריציו! כולי תקווה שזה יתגשם בקרוב.. הודעה החלטתי לפרסם גם בקומונה וגם בפורום.

M i k e s F a n

New member
חבל יורם יקירי../images/Emo189.gif

כי יש אישה אחת רעה
שמפריעה לאיחוד וכנראה נהנת להפריד בין המעריצים ולהבריח אותם מהמועדון. (ואפשר להבחין בזאת מאופן ההתבטאות שלה, ולא משנה כמה היא תנסה להסית, חבריי המעריצים מכירים אותי הרבה יותר זמן ממנה ויודעים מה המטרה שלי- להנציח את שמו של מייק ברנט לעד בלבד) עובדה שמאיה כבר נכוותה ממנה, חבל, כי היא כבר שנתיים איתנו. כל מי שמצתרף אל הפורום מתקבל בברכה
ומי שלא נעים לו יכול לפתוח קומונה קשקשנית ולאסוף את כל הזקנות מהספסל בשכונה שיצתרפו ויקרקרו שם כל היום כי אין משהו אחר לעשות..

YORAMLA

New member
סיגל- תגובתי באה מהלב

מבלי להגיד מי צודק או לא.. אני לא נכנס לזה. בס"הכ יש לי חלום.......

יורם ../images/Emo9.gif

גם לי יש את החלום הזה כבר הרבה זמן אבל כניראה שהוא לא התגשם אז הכי טוב שכל אחד ישאר במקומו בלי סכסוכים ומריבות תאמין לי שזה הכי טוב.. שירן

Dis Lui

New member
חחחח...מורצ'י...../images/Emo6.gif את האמת ש..

שבאמת נעלמנו אחת מהשנייה קצת..
ופעם אחרונה שראיתי אותך זה היה שהיית עם האוטו וכבר הרמזור היה בירוק, ככה שגם אז בקושי יכולנו לדבר
איך את מרגישה, אחותי
ספרי קצת, יא קמצנית

וואלה סתם חיים רגילים

ביותררררררררר.......צבא עבודה ושיגרה מאוד משעממת....אבל בסדר בקרוב אני אשתחרר ויהיה בסדר מה איתך מה את עושה בחיי היום יום?

M i k e s F a n

New member
אין עליך יורם../images/Emo171.gif../images/Emo6.gif

מי שפוגע בי מן הסתם שיצפה לפגיעה בחזרה.. לו היית יודע מה מתועד אצלי.. בתכלס לי ממש לא אכפת.. פשוט הפתטיות שלהם גורמת לי להתפקע מצחוק בכל פעם מחדש
טוב לנו כאן בפורום
מתעסקים רק עם כל מה שרלוונטי לגבי מייק ברנט.
נ.ב אני מטפלת בך בעניין של
....

למעלה