ביקורת

i love gina

New member
../images/Emo36.gifביקורת../images/Emo26.gif

הדיסק Dangeoursely In Love של Beyonce. אחד הדיסקים הניצפים ביותר של השנה. ביונסה, הסולנית הראשית של להקת הבנות המצליחה Destiny's Child הייתה פרח שלהקה שליבלב וחיכה אט אט כדי להתפרץ לקריירת סולו מזהירה, ואכן כך קרה. האלבום מראה את ביונסה כאישה בשלה, אוהבת, בוגרת יותר. ותחשבו על זה, היא רק בת 22! אז למה אפשר לצפות כבר מאלבום של זאתי שמכרה עם הלהקה שלה מיליוני עותקים מרחבי עולם? המוזיקה שלה מושפעת מהרבה טעמים שונים ממוזיקה, בעיקר מז'אנר ה- r'n'b , ג'אז, היפ הופ, ואפילו קצת פופ ורוק. אבל , אל תצפו כמוני לאלבום שכולו מורכב משירי מסיבה ומועדונים כמו הלהיט שכרגע מתנגן בכל התחנות האפשריות crazy in love. האלבום מכיל שירים כאלה, אך גם שירים יותר מיד-טמפו ובלדות קורעות, שהבולטת מהן היא הבלדה המהממת Speechless. הקול של ביונסה השתפר בהרבה מאז הפעם האחרונה ששמענו אותה ב-Survivor. הטווח של התארך, והיא מגיעה לטונים שלא הגיעה אליהם לעולם. הכתיבה שלה השתפרה בהרבה גם כן. (כן, היא כתבה כמעט את כל השירים באלבום.) וגם הפיקה את רובם. בקיצור, אמן מושלם! מבחינת מבנה, שמתי לב שהאלבום מתחיל בקצב מאד מהיר, ב-4 השירים הראשונים, ואז עובר לעוד 4 שירים שהם יותר מיד-טמפו , כלומר מעין בלדות מהירות שכאלה, ואז משיר 9 והילך היא עוברת לבלד-מוד שלה, עד שהיא מגיעה לקראת הסוף ומטיחה לעבירנו 3 שירי בונוס ששניים מהם הם הלהיטים הענקיים Work It Out וההופעה של בשיר של ג'יי זי, בוני וקלייד. אם כך, השירים: 1. Crazy In Love- שמעתם אותו כבר. שיר ממכר, מרקיד, מלהיב ויפה. 5/5 2. Naughty Gril- שיר סקסי ואירוטי, עם קצב urban שכזה. בקלות נהפך לאחד השירים החביבים. 5/5 3. Baby Boy- עם sean paul. הסינגל הבא, וגם כן, בעל קצב urban שלאחרונה נעשה מאד מפורסם. להיט מובטח עם פוטנציאל לרימיקס אדיר. 4.5/5 4. Hip Hop Star- עם ביג בוי. (מהצמד אווטקאסט.) שיר מהיר עם קצב היפ-הופי למדי, לרקע צלילי גיטרות חשמליות פה ושם. נחמד. 4/5. והנה מתחיל חלק שירי המיד טמפו: 5. Be With You- לא, זה לא השיר שאטומיק קיטן חידשו. זה שיר אחר, יפה, וממכר... אחד מהחביבים עליי. 5/5 6. Me Myself & I- שיר יפה, גם מבחינת מילים על זה שבסוף האדם היחיד שאתה יכול לסמוך עליו אחרי מערכות יחסים קשות זה עליך, על עצמך, ועל אנוכיך... (אין מילה יותר טובה בעברית...)
3.5/5 7. Yes- שיר שמזכיר במקצת את הסגנון באלבום TWONW. כבר נהפך לשיר החביב על המעריצים אם כי אני לא כל כך מבין למה... הוא חביב מאד, אבל זהו. 3.5/5. 8. Signs- הופק ונכתב ע"י מיסי אליוט allmighty. שיר חביב, נחמד, מדבק למדי והסוף שבו ביונסה אומרת איזשהו משפט הפוך דווקא נחמד! 4/5 ולחלק הבלדות: 9.Speechless- בלדה מהממת. אחרי ששמעתי אותה נותרתי בלי מילים indeed. בכלל הבלדות האלה, הן הכי מתאימות לקול המדהים של ביונסה, והן מאפשרות לה להראות את היכולות הווקאליות עד לקצה, לא כמו בשירים הקצבים והמהירים, ששם הקול שלה יותר מוגבל לפזמון אחיד. 5/5 10. That's how you like it- עם ג'יי זי, שוב. השיר הזה החליק קצת מהחלק של שירי המיד טמפו. שיר חביב. 3/5 11. the closer i get to you- דואט עם... ברח לי השם. (לות'ר משהו..) אמור להיות סינגל עתידי, ואכן שיר בלדה יפה מאד. 4.5/5 12. dangeoursely in love- בלדה מהממת, רק האכזבה היחידה שהיא כמעט אותו דבר כמו באלבום סורבייבור, וכמעט בלי שינויים בכלל. (עוד אפשר אפילו לשמוע את מישל וקלי ברקע....) בכל מקרה, שיר מהמם. 5/5 13. beyonce interlude- ביונסה מדברת פה על אהבת חייה, משהו כמו 13 שניות- מעין הכנה לשיר הבא... 14. gift from virgo- שיר די ג'זי, רגוע ויפיפיה... הקול שלה נוצץ פה. 5/5 (זה היה אמור להיות סוף האלבום, כשהרצועה 'דדי' באה אחרי זה, אבל למזלינו מגיעים שני הלהיטים הבאים..) 15. work it out- וואו, אני חייב לציין, שבחיים לא שמעתי את השיר הזה כל כך טוב... הוא נשמע מעולה, הוא קצבי, הוא מרענן וטרי, אין מה לומר 5/5. 16. Bonnie and Clyde 2003- אממ... קצת נמאס, אבל בכל זאת נחמד לשמוע מדי פעם לפעם. 4/5 17. daddy - רצועה סודית (עדיין בתוך 16..) המוקדשת לאבא של ביונסה, שהוא גם המאנג'ר שלה. היא מודה לו פה על הכל. 4/5. אז זהו, אלבום נהדר לקיץ, מבטיח הרבה סינגלים פוטנציאליים בו, והוא כבר מראה הצלחה רבה במצעדים וכו'. אם אתם חושבים לרכוש את הדיסק, אין צורך לחשוב פעמיים. עדיף כבר להיות בדרך לחנות הקרובה, ולרכוש את הדיסק. אה, ואני יודע שלא קונים דיסקים כדי להסתכל בהם, אבל בחוברת ביונסה נראית מהממת!!!!!!!
מחיר מומלץ: 90 ש"ח. כוכבים: 4/5. לאוהבי: RnB. (צרפו למאמרים בקשה...)

yanivtr

New member
../images/Emo45.gif

אם הייתי חובב RnB הייתי קונה את הדיסק.
כי זה ממש לא הטעם שלי... נתת ל"קרייזי אין לאב" את מלוא הנקודות, ואני ממש לא סובל את השיר הזה! אז אני חושב שהטעם שלנו שונה במקרה הזה
בכל מקרה- כל הכבוד על ההשקעה! וכן - הפעם קראתי הכל! עשית את הביקורת מעניינת קצרה ולעניין! קבל ח"ח (תרתי משמע
)

i love gina

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

ודווקא חשבתי שיצא קצת ארוך... הו וול..... תודה שקראת הכל! it mean so much to me ...

i love gina

New member
טוב, יש היום חוסר מושלם של כולם...

מה זה זה????? איפה אתם????? מיד להגיב לביקורת, ובכלל לכל שאר הטופיקים!!!!! תתעוררו קצת!!!!!!

אחלה ביקורת ../images/Emo45.gif

אבל אני לא אהבתי ממש את הדיסק הזה אני נותן לו 2.5/5 ובאמת הפורום רדום היום כולם כבר ירדו לאילת חח

OldRedEyes

New member
כל הכבוד!

יופי של ביקורת, כמו תמיד. אני גם אינני חובבת מושבעת של RnB ושונאתתתתת את השירים של ביונסה והדסטניז.. ולכן האלבום לא ממש מדבר אלי. כל הכבוד.. תמשיך כך!

למעלה