ביקורת

i love gina

New member
../images/Emo36.gif ביקורת ../images/Emo26.gif

Celine Dion- One Heart. הדיווה הקנדית חזרה אלינו עם אלבום חדש די מהר, אחרי אלבום הקאם-בק שלה משנה שעברה, a new day has come. תוהים מדוע הזירוז? ובכן, סלינ'לה שלנו פצחה לה במסע הופעות בלאס וגאס, בקתדרלה שבנו במיוחד בשבילה, וכמו שהיא כותבת באלבום: "במקום שאני יסע עד למעריצים כדי שהם יראו אותי מופיעה שהם יסעו עד לכאן!". המסע הזה ימשך 3 שנים, והכל במטרה לא להיות רחוקה מהמשפחה ומבנה היקר, אבל סלין, את באמת חושבת שזה רעיון טוב? אחרי חודש של הופעות על במה אחת כבר נמאס, לא?! הדיסק ש"זכה" לזירוז והפקה מהירה ודי פשוטה, נשמע גם כמו אחד. ההפקה זולה, הלחנים פשוטים מאד, הקול שלה לא במיטבו, הבלדות הדרמטיות שלה חסרות, ואין מספיק קסם באלבום, ומשיכה שיהפכו את האלבום הזה לקלאסי כמו אלבומים קודמים כמו let's talk about love, falling into you ואולי אפילו a new day.. שמבחינתי היה אלבום מאד מרענן, משובב לב, ויפה! עם כל הנגטיביות שבדבריי , אני חייב לציין שישנם שירים בודדים שמספקים את הסחורה כמו הלהיט המסחרר I drove all night (חידוש, אלא מה?!) ,Faith, שיר הנושא One Heart והרצועה האחרונה Je taim ancore (מקווה שאייתתי נכון...) ששם אפשר לשמוע את סלין ולהזכר בימים טובים. ולרשימת השירים: I drove all night- כאמור, הסינגל הראשון, מובן מדוע, שיר קצבי , יפה, מראה שסלין עדיין לא איבדה את היכולת הווקאלית שלה. Love is all we need- שיר נחמד, אבל לא יותר מדי . מופק ע"י מקס מרטין, מפיקה של בריטני בימים עברו . Faith- שיר דווקא נחמד! מערבב הרבה סגננות, והקול שלה מאד טוב. In his touch- הבלדה הראשונה. יפה, אבל איך אפשר להשוות עם בלדות קלאסיות מהעבר? one heart- שיר הנושא. שיר פופי טיפוסי. שום דבר מיוחד, אבל מלודיה די מחממת. stand by your side- שום דבר מיוחד, חוץ מנקודה אחת! בפזמון, אחרי המשפט הראשון, יש מעין מנגינה קטנה וחביבה עם כינורות. באמת הנקודת אור היחידה בשיר. Naked- שיר גרוע, פשוט על הפנים. לא משדר כלום, הפקה גרועה, מילים מגוחכות עד דמעות, פשוט צולע. sorry For Love - הגרסה החדשה לשיר מהאלבום הקודם. בלדה. נחמד, אבל הגרסה הקודמת לוקחת את השיר הזה בזחילה!!! ולאן לעזאזל נעלם ההופעה הווקאלית המרשימה שהיה אחרי הפזמון השלישי במקור?! have you ever been in love- שיר טוב, אין מה לומר, אבל מה הוא עשה פה? הוא הופיע בדיוק באותה צורה בדיסק הקודם! reveal- שיר דווקא נחמד. מעין בלדה עם אלמנטים של דאנס. דווקא אהבתי. Coulda Woulda Shoulda- שיר קליט, ומהיר. נחמד! Forget me Not בלדה מהירה, שוב, דומני שהיא שרה לבנה, שלא ישכח אותה לעולם. חביב. I know what love is עוד בלדה. אוחח.. אל תבינוני לא נכון , אני מעריץ גדול של סלינה, במיוחד של הבלדות שלה, אבל הבלדות באלבום הזה פשוט לא סוחבות!!! איפה האנרגיה? איפה המלודיה? איפה הקול המדהים? איפה המילים המרגשות?!!? Je taim ancore אז כמו שאמרתי, שיר שמתחיל קצת צולע אבל לקראת הסוף, היא דופקת הופעה ווקאלית מרשימה! פה נגמר האלבום, לאחר 54 דקות. פה גם אתם לוחצים על כפתור ה-off עם טעם מר בפה, וגעגועים לזמנים שעברו, בהם סלין דיון יכלה להעביר בכם צמרמורת כל פעם ששמעתם את הט'ים של טיטאניק (לי זה עדיין קורה...). מה יהיה סלין? האם יהיה פעם תוכלי לצאת מהבלאגן הפופי הזה שנכנסת אליו עוד מהדיסק הקודם, ולחזור לחומר טוב, חדש, מרענן, ומרגש? אני מניח שרק זמן יגיד. מחיר לצרכן: 90 שקל. להיטים פוטנציאליים: One Heart. אני בספק אם בתור אלבום ממוסחר שכזה יצאו להם עוד סינגלים. ציון:
(כן אמיתי, אתה יכול לצרף את זה למאמרים...
)

i love gina

New member
../images/Emo92.gif ואם לא אכפת לך, אז נראה לי

שאני יהפוך את זה לפינה קבועה שלי. ביקורת כל שבוע-שבועיים. מה אתם אומרים?

yanivtr

New member
פשששששששש

ותגיד לי מאיפה הכסף לקנות דיסק חדש כל שבוע שבועייייייים??? אמן עליי...
ולא ידעתי שסלין היא קנדית...

i love gina

New member
אממ. בואו נראה... ../images/Emo104.gif

יוצא לי לעבוד פה ושם, אז אני מרוויח כסף נחמד, או שאני מקבל מתנות לחגים, או ליומולדת שלאחרונה הייתה לי, אז נכנס הרבה כסף לקופה , וגם קיבלתי די הרבה דיסקים ליומולדת מחברים שלי (כן , כבר כולם מכירים אותי בתור פריק המוזיקה.....) אז יש לי כמה שבועות יבשים, ולפעמים גם קורה שאני קצת משתגע וקונה קצת יותר מדי... ככה בתחלס... וכן, סלין קנדית... אוי, הרגע ראיתי את אייקון הרצל!!! חחחח... אני מת על האייקונים האלה!!

Human Nature

New member
סלין דיון היתה ונשארה עם קול |טל|

נהדר. הבעיה היא באיכות החומרים שהיא בוחרת. בלדות ושירי פופ קצביים-ומטופשים הם התפריט שלהּ. עם הבלדות אין בעיה- יש להּ קול שבנוי לבלדות, ולמרות שאלו שהיא בוחרת ישארו איתנו בדיוק חצי שניה, אפשר לעבור על זה בשתיקה. בקשר לשירי הפופ הקצביים- תארו לכם את סבתא שלכם עושה פופ עם נסיון לסקס אפיל. הקאתם? יופי, עכשיו תחליפו את סבתא בסלין, ודבר לא השתנה. והחידוש ל-"I Drove All Night" כל-כך עלוב, שבא לי לבכות. שיר כזה מקסים, והיא עם ההפקת "דאנס" שמזכירה יותר את הרמיקסים המזוויעים של האייטיז, פשוט מבצעת בו מעשה מגונה.

i love gina

New member
הקול שלה באמת לא אבד,

ובאמת רואים את זה קצת באלבום, אבל בשירי הפופ העלובים, מאד קשה לה להוציא אותו החוצה, והוא נשמע מוגבל יותר. בבלדות, היא באמת יכולה לתת לו להתפרץ, לצאת החוצה בטבעיות, וזה לדעתי אחד מהאלמנטים שהופכים אותה לכזאת זמרת גדולה, מבחינת בלדות . תבין, למשל בניו דיי, האלבום, היו שירי פופ, כמו sorry for love, right infront of you, when the wrong one loves you right, ואפילו rain tax המוזר- אבל שם סלין לא התביישה להראות את הקול שלה. פה באלבום, הוא פשוט... חסר. ואני דווקא לא מסכים איתך בקשר ל i drove all night, לדעתי דווקא שיר גדול.. גם במקור, וגם בחידוש...

Human Nature

New member
דיון מעולם לא חשפה את עצמה. |טל|

יופי, היא פוצצה עם הקול שלהּ- אבל בשביל מוזיקה טובה צריך יותר מקול שיכול לפוצץ חלונות. היא פשוט משעממת.

i love gina

New member
משעממת? טוב, אני יכול להבין מאיפה

אתה בא עם זה, חבר שלי ראה פעם שיר שלה, ונרדם, תרתי משמע! בכל מקרה, לדעתי היו לה שירים גדולים בעשור האחרון, שדי מסתכמים באוסף שלה, והשירים ממש לא משעממים. ההפך, לדעתי חלקם הגדול מאד דרמטיים, יפים, מלאי עוצמה, ואפילו קורעי לב בכמה חלקים..

yanivtr

New member
../images/Emo104.gif-- ../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif ../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif

yanivtr

New member
לא כועס בכלל../images/Emo13.gif ../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif

אבל מה שכחתם את הדגלים....

yanivtr

New member
../images/Emo166.gif ../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif

באיזו עוד מדינה תוכל ללכת ברחוב בלילה מבלי שיבואו אליך ערסים שיכורים.. באיזו עוד מדינה אנשים ימשיכו כאילו לא קרה כלום בזמן ששני אנשים הולכים מכות ברחוב ומקללים... באיזו עוד מדינה בעולם כל מילה שנייה שאדם אומר היא מנייאק... באיזו עוד מדינה בעולם יש כל כך הרבה שביתות..... באיזו עוד מדינה בעולם תוכל "להיות" נכה ולקבל פיצויים מהמדינה... באיזו עוד מדינה בעולם אתה שומע טראנסים בשלוש בלילה ואתה לא מצליח להירדם..... שכנעתי אותך?

למעלה