ביקורת

i love gina

New member
../images/Emo36.gifביקורת../images/Emo26.gif

Long Gone Before Daylight, האלבום החמישי ללהקה השוודית המצליחה The Cardigans עכשיו בחנויות, ופשוט שווה את הזמן והכסף שלכם! האלבום הוא פשוט מעולה, אין מה לומר, כל שיר הוא עולם בפני עצמו, ועמוק, וכמה שתנסו אי אפשר למצוא אפילו טעות אחת בהפקה, אני מניח שאפשר פשוט לומר שהאלבום הוא ייצוג של המונח שלמות. לאחר האלבום הקודם שלהם gran turismo שהיה אלבום מאד חשוך ואפל, LGBD הוא יותר אקוסטי, אין שום כלי 'מתוכנת', הכל כלים אמיתיים, מה שנותן להאזנה לדיסק הרגשה כאילו אתם ממש שם עם הלהקה בתוך האולפן. האלבום מכיל 11 שירים, כאמור, כולם מעולים, אין אפילו נקודה חלשה אחת בכל ה-50 דקות של האלבום. המלודיות הנהדרות, הגאוניות אפילו, של הגיטריסט של הלהקה, והקול של הסולנית והמילים שאותם כתבה לכל שיר ושיר פשוט הופכים את האלבום ליצירת אומנות, והוא פשוט כל כך יפה שזה כבר כואב. ברגע שאתם מכניסים את הדיסק למערכת, תמצאו את עצמכם מתאהבים בשירים כמו And then you kissed me, ומזמזים את הנעימות של שירים כמו You're the storm , ומתפלספים על מילות השירים כמו communication, ו- a good horse. אבל באמת, מה שהופך את כל החוויה הזאת ליותר מרגשת ומרגיעה כאחת הוא הקול המקסים ויוצא הדופן של נינה הסולנית. הוא כל כך שקט וחזק, שזה פשוט תענוג לאוזניים. והשירים באלבום, חלקם שקטים אך מלאים באנרגייה , וחלק יותר חזקים ומעוררים, אבל שיר שקט או חזק, כולם יפים. השירים הם כדילקמן: communication- השיר הפותח את האלבום. שיר שקט יחסית שמדבר על תקשורת בין אנשים, ועד כמה התקשורת עם אנשים אחרים היא פשוט בלתי אפשרית לפעמים. You're the storm - השיר השני, וגם הסינגל השני שהלהקה בימים אלו מצלמת לו קליפ. שיר יותר פופי, יותר אנרגטי אם תרצו. מאד יפה. a good horse- אחד מהשירים הרוקיים יותר. מוצלח מאד! And then you kissed me- השיר הארוך באלבום, עומד על 6 דקות, אבל 6 דקות של הנאה לאוזניים. מלודיה מצויינת, הפקה מעולה, פשוט נוגע ללב. Couldn't care less- השיר הזה פשוט כל כך יפה, אני לא יכול לתאר אפילו עד כמה. שיר עצוב ועמוק, עד שהוא שובר לכם את הלב, ומסתיים במנגינה כל כך עצובה, שאולי כדאי שתכינו את המטפחות בצד! Please sister- אחד מהשירים יוצאי הדופן באלבום. שיר מאד אנרגטי , מלווה בכינורות, ובהחלט שיר חזק, מכל הבחינות. For what it's worth- הסינגל הראשון מהאלבום. שיר שסחף אותי מהשמיעה הראשונה ועד עכשיו. אין מה לומר, שיר מעולה, שנכנס אצלי לרשימת השירים הטובים מעולם. Lead me into the night השיר השמיני, שקט יותר, רגוע יותר, מדבר על חיפוש האהבה, לאחר שהיא הבריחה אותה ממנה כל פעם מחדש. נוגע ללב! Live and learn שיר רוקי שוב. שיר מעולה , שוב, אחד מהאנגרטיים ביותר. Feathers and down שיר רגוע , שהליריקס גורמות לכם לחשוב. יפיפיה! 3:45 No sleep השיר האחרון באלבום. עומד על תקן שיר ערס. שיר יפיפיה שבקלות אפשר להרדם אליו, וגם להתעורר בבוקר לצליליו. אלו השירים, ולצערי לא זכינו בגרסת האלבום אליה נוספו עוד שני שירים בונוס Hold me ו- if we had a chance .חבל, אבל סה לה וי. כאמור, כל השירים מעולים, והמילים כתובות כמו חידות, ואפשר להתפלסף עליהם עד מחר, כל אחד יכול לראות בהם משהו אחר, משהו שלדעתי הופך את השירים רק ליותר מוצלחים. האלבום פחות או יותר זורם באותו כיוון, אקוסטי רגוע ויפיפיה, והוא בהחלט שווה קנייה. הסינגלים שלדעתי ישוחררו: for what it's worth הנוכחי. you're the storm הסינגל הבא. please sister communication a good horse. ציון:
מחיר לצרכן: מאיפה אני יודע? קיבלתי את זה מתנה...

AndreaCorr ©

New member
ו-ו-א-ו...

תשמע, תמיד חיבבתי את הקרדיגנס, אבל אחרי שקראתי את זה אני מעריכה אותם אפילו יותר. כל הכבוד
אני אמנם שמעתי מהאלבום רק את FWIW, אבל זה באמת שיר מעולה.

למעלה