אממ...

גבי2410

New member
../images/Emo36.gifאממ...

קודם כל-שאאלום:) ו...יש לי שאלה: כולם כותבים על ספוילרים ומידע שהם מצאו.. אבל איפה אתם מוצאים? ו... חשבתי שיש סיכוי שוולדמורט טמן בעצמו את ההורקוסוק השביעי. טוב נו,זה הזוי
TCK TBH NBHJV ABJFV UBRTV////

mjlk

New member
Tמממ.. אני אענה לך ../images/Emo3.gif

כן, כולם משתדלים להזהיר על ספוילרים עם הסימן
אם מי שכתב שוכח להזהיר מספויילר, בד"כ שולחים תגובה עם נושא: "ספוילר מעלי
או משהו בסגנון. כמובן, לאחר יציאת הספר יופיעו כל מיני מציקים ומזיקים שיפרסמו פרטים חשובים וספויילרים ללא אזהרה כבר בכותרת... אז .. יש להיזהר
חוצמזה, כולם פה משתדלים ומרתיעים. בקשר להשערה שלך, מקובל לסמן תאוריות *וזו תאוריה
* עם שעון:
( | שעון | )

the ror

New member
אוקיי, דבר ראשון גם תיאוריות צריך לסמן באייקו

באייקון של השעון...ככה שאם אתה כותב בהודעתך תיאוריה כלשהיא אז רצוי לסמן אותה. דבר שני, בד"כ מגלים מאתרים רשמיים...האתר של רולינג ואחרים...אני חושב שתוכל למצוא את חלקם אם לא רובם או כולם בקישורים בפורום...יש גם פירסומים בעיתונות וכאלה...ועוד כל מיני דברים שנתקלים בהם שגם אם הם לא רשמיים אפשר לנחש מהם כמו כל מיני הצהרות של שחקנים...פליטות פה וכדו'... דבר שלישי, כן, גם אני חושב שזה הזוי, הזוי עד בלתי אפשרי...אין הגיון בלטמון הורקרוקס בעצמו...הרי כל הקטע שאותו שבריר נשמה נשמר במקום בטוח מחוץ לגוף...אם יהרגו את וולדמורט אז יהרגו את נשמתו וגם את אותו הורקרוקס, אין בדבר שכזה שימוש...שיטרח לפצל את נשמתו רק כדי להשאיר את אותו החלק בעצמו?

רונילי92

New member
קודם כל- ברוך הבא../images/Emo24.gif

השתלבות נעימה
ו.... לא הבנתי מה בדיוק שאלת

yulishit

New member
עונה...

וולדמורט לא יכול להיות הורקרוקס בגלל שזו הנשמה שלו שהוא מפצל, זאת אומרת, אם הוא יחלק את הנשמה שלו לשתיים חלק אחד מההורקרוקס באיזשהו חפץ והשני בו... וולדמורט אומנם חילק את עצמו לשבע, אבל חלק אחד של הנשמה עדיין בו, אחרת הוא היה כמו אלה שהסוהרסנים מנשקים, חסר נשמה..... כדי לסכם, וולדמורט לא יכול ולא צריך להטמין בעצמו את אחת מפיסות הנשמה שלו כי במילא יש לו אחת כי אחרת הוא לא יכול היה להתקיים......

למעלה