נוועעה55

New member
כמה עיצובים וחתימות של קרן פלס , אני הכנתי :)

הנה כמה עיצובים וחתימות של קרן פלס שאני הכנתי , מקווה שתאהבו 3> , תלחצו על הקישורים הבאים : http://img522.imageshack.us/my.php?image=57668045gu7.jpg ועוד עיצוב - http://img48.imageshack.us/my.php?image=gccgex3.jpg תגיבו לי על שני העיצובים , ועל מה אהבתם יותר ומה פחות שאני אדע :) ואם אתם רוצים שאני יעצב "לוגו פירסום" לפורום אז תבקשו . אוהבת , נוועעה55

לירון33

New member
השיר "מבול"

היי, "מבול" הוא אחד השירים האהובים עלי של קרן.. אבל יש שני משפטים שאני פשוט לא מצליחה להבין מה קרן אומרת בהם.. אולי מישהו יכול לעזור לי: "והנה מסתמן בי כוח, לזכור אותך הרבה אבל בסוף לשכוח, כי _____ " "ממלחמות קהות שמקפיאות לי את הלב הזה שהתקשה מרוב שהוא אוהב, אותי אשמור ______ מבני אדם טיפשים..." תודה!

המשך השורות...

השורה הראשונה "כי לא בך החום אליו אשוב לברוח" השורה השנייה "מדוחק הכבישים מבני אדם טיפשים" מקווה שעזרתי..

shir828

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif אני הכי מאוהבת בשיר הזה...

הוא מדהים! כל פעם שאני נתקלת במצב של איזה מישהו טיפש או מצב כאני מתעצבנת (קורה בזמן האחרון המון) אני נזכרת בשורה "מדוחק הכבישים, מבני אדם טיפשים..."

LEEkm

New member
הנה../images/Emo13.gif../images/Emo151.gif

"לזכור אותך הרבה אבל בסוף לשכוח, כי לא בך החום אליו אשוב לברוח" "אותי אשמור מדוחק הכבישים, מבני אדם טיפשים..." בבקשה

נעה 124

New member
../images/Emo45.gif

באתי לכתוב בדיוק אותו דבר
גם הראשון יפה, פשוט אני ממש ממש אוהבת כחול

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifהגזירה של התמונה קצת מפריעה...

אבל בסך הכל מאוד יפה!

סליחה שאני מעירה

אבל אני נפגעתי בשם נועה התגובה שלך לא מוצדקת בעיני ומעליבה מגיע לה כל הכבוד על זה שהיא משתדלת ומנסה אולי זה לא מושלם אולי יש מה לתקן אבל מחריד זה בטוח לא
ולא מגיע לה לקבל כזה איקון כמו שבחרת לשים
לפעמים, כשאין משהו טוב לכתוב
עדיף לפעמים לא לכתוב כלום חשבי על זה. אם אני הייתי במקומך הייתי מתנצלת בפני נועה

נעה 124

New member
../images/Emo45.gif את צודקת

נועה השקיעה, ולא מגיעה לה שישימו לה אייקונים כאלה..

Red Daniel

New member
שאלה

אחרי שקרן תסיים את סיבוב ההופעות שלה בקמלוט-זאפה, איפה יהיה הסיבוב הבא?

Nimrod121

New member
תחכה ותראה../images/Emo9.gif

נכון לעכשיו אף אחד לא יודע. כך שכולנו צריכים לחכות ולראות. אבל תהיה בטוח שיעדכנו את כולנו לגבי סיבוב ההופעות הבא.

Red Daniel

New member
יש לי שאלה נוספת

האם "הלהקה" מופיע באוגוסט, ואם כן יש אפשרות לדעת באיזה תאריכים קרן מופיע? תודה לעוזרים!

שניהם יפים

אבל השני יותר בתמונה הראשונה משהו באיך שהתמונה מונחת נראה בעיני מוזר אבל כל הכבוד

למעלה