seaגל

New member
../images/Emo35.gif

התנהלות... מה הם המקומות בחיים שלכם בהם החיים מנהלים אתכם? ומה הם המקומות שאתם מנהלים את החיים שלכם....? איך הייתם מגדירים אתכם כטיפוס של מנהל או מתנהל (בכל תחומי החיים)

ה מוזה

New member
אה ../images/Emo70.gif

הדילמה הכי דילמתית שלי [וכבר שמעת אותה 1000 פעמים
] ה רוצה מול ה צריכה אם אני מסתכלת בפרטים הקטנים אז הרבה פעמים אני מתנהלת כי צריך
אם אני מביטה על התמונה הכללית בגדול אז בגדול אפשר להגיד שאני מנהלת את החיים בין התנהלות להתנהלות הלוואי והייתי יכולה לנהל אותם רק ע"פ רוצה אבל את יודעת,לחיים לפעמים יש דרך משלהם לנהל אותנו שאלה טובה שאלת,גם קשה ועשתה לי לחשוב [עוד לא סיימתי לחשוב
]

seaגל

New member
אה אה

כמה מוכר ... אני בתמונה הכללית למדתי רק לאחרונה לשנות את התנהלות החיים שלי ולאט לאט הופכת להיות מטיפוס מתנהל לטיפוס של מנהל... תמיד שאלתי את עצמי למה בעבודה אני כל כך מצליחה ובחיים האישיים קשה לי ואיך אני יכולה להעתיק את ההצלחה הזאת מעבר לעבודה, והבנתי ששם אני מנהלת ומתפקדת במאה אחוז אחריות ומקשיבה לקול הפנימי שלי וזורמת איתו,לעומת החיים שנתתי לכלם לנהל אותי,משפחה,חברים, רגשות ,מחשבות, התנהגתי כאילו אין לי שליטה ושמתי אותי במצב של השרדות בהתאם למה שקורה לשמחתי בשנה האחרונה זה השתנה ובגדול עכשיו אני הרבה יותר מנהלת את החיים שלי מבעבר וזה נותן לי תחושה נפלאה פתאום אני מרגישה חיה מרגישה יותר שלמה ויותר שלווה... כמובן שיש עוד הרבה עבודה לעשות

e me alma

New member
היי!

נראה לי שהכי קשה זה לקחת אחריות על החיים שלך באמת .. מצד אחד אני לא יודעת אם צריך להיות בשליטה כל הזמן כי זה לא מאפשר חופש והתנסות בדברים חדשים אבל מצד שני... ראיתן את הסרט 'בליפ'? הוא פשוט מלמד אותנו איך הכל זה תוצאה של הבחירות שאנו עושים ואיך הכל כן בשליטתנו .. ככה שאני מתלבטת מה נכון? אני יודעת שגם אני מרגישה יותר חיה כשאני פועלת לפי הבחירות השלמות שלי עם עצמי , בעצם לפי אינטואיציה.. הכח הנשי

seaגל

New member
ממממ

אני חושבת שלקחת אחריות ולהיות בשליטה זה שני דברים שונים.... אפשר בהחלט לאבד שליטה ועדיין להיות אחראים....

princes15

New member
אממ...

אפשר להגיד שאני רק מנהלת...אותי אף אחד לא מנהל...!!

sima29

New member
מתנהלת בכל תחומי החיים

נולדתי ואמות בעל כורחי חיה בעל כורחי עובדת בעל כורחי לא לומדת בעל כורחי לא מצליחה לעשות כלום בעל כורחי למה בעל כורחי? כי מנת המשכל שלי כנראה נמוכה מאוד היופי שלי במקום לעזור מחבל כסף אפילו בשביל לקנות אוכל אין שלא לדבר על ההופעה של רוג'ר ווטרס והכי נוראי שאומרים שהכל בידי האדם הכל תלוי בו איך אפשר לתת כזו אחריות לחסרת יכולת כמוני החיים האלה הופכים קשים עוד יותר כשאומרים לך שאתה היחיד שהבאת את מצבך על עצמך. אם אין אני לי מי לי וכשאני לעצמי מה אני בכלל - אין.

ה מוזה

New member
פתאום יש לי הארה ../images/Emo62.gif

קראתי אותי ואת האחרים ושאלתי את עצמי "רגע רגע רגע ולמה הלהיות מנהל הוא השאיפה ולהיות מתנהל נתפס כעונש כמשהו שאיש לא רוצה בו"? למה זה ככה?

seaגל

New member
מנהל ומתנהל

הכוונה הייתה איך את מתבוננת על החיים האם את לוקחת אחריות על החיים שלך ואז את מנהלת כי את בעשייה או האם את מאלה שיושבים בצד וכביכול מאשימים את כל העולם ומרגישים שאין להם שום יכולת להביא לשינוי ונותנים להכל לנהל אותם.... מנהל ומתנהל: האם הצריך מנהל אותך או את מנהלת את הצריך כמו שאת רוצה? האם הרגשות מנהלים אותך או שאת מנהלת את הרגשות? כנ"ל לגבי המחשבות.... האם חברים מנהלים אותך או שאת מנהלת את עצמך מולם? כנ"ל לגבי המשפחה... האם הזמן מנהל אותך או שאת מנהל את הזמן שלך? וכו' לא חשבתי על שליטה או חוסר שליטה שהרי הדברים קורים השאלה איך נגשים אליהם האם כטיפוס של מתנהל או מנהל.... אני אישית למדתי שכאשר אני מנהלת אני פועלת מהאני הפנימי שלי וכאשר אני מתנהלת אני חשופה יותר להשפעות חיצוניות למדתי שכאשר אני מנהלת אני יותר באחריות ובעשייה.... :)

למעלה