דומי 111

New member
אני חייבת לציין משהו.. כנסו!

ההופעה שלה בvma היתה מלחיצה ביותר!! היא כל השיר פשוט צרחה ושמעו שהיא מתאמצת נורא! זאת לא היתה שירה בכלל רק צרחות. ראיתי את ההופעה והרגשתי את הקושי בשירה שלה! קלי אדירה, זאת היתה יכולה להיות הופעה הרבה יותר טובה!
 

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

הופעה בכלל לא משהו מבחינה ווקאלית.
 

niranbd

New member
כן היא דיי צורחת שם סתם

אבל מבחינת שואו זה היה מגניב לאללה!
 

TamirKC

New member
אה ../images/Emo6.gif

זאת ההופעה הזאתי
היא רק צרחה שם
וכולם התלהבו ושרו איתה
היא כזאת מתוקה
 

Emule

New member
זה בדיוק מה שכל כך מגניב בה!

היא זמרת מדליקה ! כל הקטע של המים וזה שהיא הייתה יחיפה זה עשה את כל השאו ו.. אם אתם אומרים שהיא צרחה ??! היא שינתה את השיר לרוקיסטי כזה מדליק זה הופעה של MTV אתם יודעים ??!!ֱ ֱ ! והיא התאימה את עצמה ! בקיצור לפי דעתי זו הייתה הופעה מגניבה, לא תמיד צריך לשיר באותו סגנון בכל ההופעות היא דפקה אחלה של שואו וזה מה שכל כך מייחד אותה כזמרת כמובן כמובן שגם הקול שלה שהוא מדהים... !!
 

Beautiful SouI

New member
גאד אני שונאת אאת ההופעה הזאת../images/Emo28.gif

הדבר היחיד שהיא עשתה שם, זה רצה צעקה ובכלל לא שרה, את זה גם אני יכולה לעשות
בקיצור, חרא של הופעה
 

ICדרוש

New member
../images/Emo221.gifלא נכוןןן

אחרי הקטע עם המים היא נראית נורא, כי...איכס, כאילו היא מזיעה קשות או משהו... אבל היא נראית ממש טוב! ולמה למען השם היא יחפה?!
 

Emule

New member
יווו

מספיק להיות כאלה מרובעים תזרמו אז מה עם הייתה יחיפה ??!!
 
אבל היא דפקה שואו../images/Emo99.gif

דווקא לדעתי, אחת ההופעות הטובות שהיא נתנה.
 
למעלה