הלו
ה הודיוש המאמוש New member 2/8/05 #2 כרגע הגעת למשימון הסלולרי שלי ואני כמו שאתה רואה לע פה תשאיר הודעה ואני ישמח לחזור אלייךך אביחי תן לי להחליף אותך הודעה למחיקה הודיה
כרגע הגעת למשימון הסלולרי שלי ואני כמו שאתה רואה לע פה תשאיר הודעה ואני ישמח לחזור אלייךך אביחי תן לי להחליף אותך הודעה למחיקה הודיה
י ילדה שח2ל על הזמן New member 2/8/05 #4 ../images/Emo39.gifהיי נטלו'ש -כנסי- היא חדשה צריך להסביר לה היי נטלי אם את רוצה לשלוח הגבה על הודעה תשליחה תגובה לא הוספת הודעה כי זה גורם לכל השירשורים שנפתחו לרדת לטה וזה גורם גם לבלאגן אם את רוצה יותר פרוט נשלח לך את הדף עם ההסבר של אומנות השישור מקווה שעזרתי נופר.
../images/Emo39.gifהיי נטלו'ש -כנסי- היא חדשה צריך להסביר לה היי נטלי אם את רוצה לשלוח הגבה על הודעה תשליחה תגובה לא הוספת הודעה כי זה גורם לכל השירשורים שנפתחו לרדת לטה וזה גורם גם לבלאגן אם את רוצה יותר פרוט נשלח לך את הדף עם ההסבר של אומנות השישור מקווה שעזרתי נופר.
ה הדסי מתה על אגמי New member 2/8/05 #7 חחחחחח הודי הרגת אותי!!../images/Emo107.gif אין לי מה להוסיף!
מ מורושה הממושה New member 2/8/05 #5 ../images/Emo41.gifהיי נטלי../images/Emo70.gif אני זוכרת שהיית פה מה קורה ברוכה השווה
ה הודיוש המאמוש New member 2/8/05 #10 אביחי כן,כן צדקתי שהמצב מידרדר תזהר שלא ישרפו עוד תתאים חחחחחחחחח