pishkashit

New member
../images/Emo35.gif

השאלון הראשון שנראה מול עיני... מהשאלונים שעונים עליהם שוב ושוב ושוב.. אבל לא נורא. בלאט. יום טוב. שם: גיל: מין: עיר: מתי פעם אחרונה... אכלת? שתית? התקלחת? הסתפרת? הלכת לבקר את סבא/סבתא? כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? עשית מבחן? שברת כוס? אכלת עוגה? מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? שאתה הכי שונא? שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו? האחרון שלחץ לך יד? האחרון שסיפר לך בדיחה? שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? האחרון שהיית אצלו בבית? החיה האחרונה ש... ראית? הרגת? ליטפת? פגעה בך? שאתה הכי שונא? שאתה הכי אוהב? מתי בפעם האחרונה... בכית? קראת לאמא? נתת סטירה למישהו? נתנו לך סטירה? הלכת לרופא? איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?)- האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? רכבת על גמל? הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? נתקעת במעלית? התחלקת במדרגות? שברת יד/רגל/משהו אחר? עשית צניחה חופשית? אכלת קופסה שלמה של גלידה? היית בחוג ג'ודו? העפת עפיפון? נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? כללי... מה המוטו שלך? מה הכי בא לך לאכול כרגע? איזה צבע שיער יש לך? האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? האם שתית שוקו היום? כמה קומות יש לבית שלך? באיזה קומה החדר שלך? מחר אתה לומד? איך הלך לך במבחן האחרון? וסתם משהו שבא לך לספר לכולם-

מרילנצח

New member
אוי אני אוהבת שאלונים ../images/Emo3.gif

שם: מורי מרשמלו <ורוד> גיל: 8 /24 תבחרו מין: טוב תודה
עיר: ירושלים מתי פעם אחרונה... אכלת? לפני שעה שתית? חצי דקה ככה? התקלחת? אתמול הסתפרת? אמממ חודש וקצת נראה לי הלכת לבקר את סבא/סבתא?שבוע כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך?לא זוכרת עשית מבחן?וואי מזמן שברת כוס? אין לי שמץ אכלת עוגה?שבת? מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך?מה יעזרו שמות מי שהם הם יודעים שאתה הכי שונא? אני לא שונאת אפחד
שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו? אווו ליודעת האחרון שלחץ לך יד? נרי האחרון שסיפר לך בדיחה? חניך שלי שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות?דרורי האחרון שהיית אצלו בבית?הייתי בדירה של עדסיט זה נחשב
החיה האחרונה ש... ראית?ציפור הרגת?ג'וק ליטפת?ג'ירפה
פגעה בך?זבוב שאתה הכי שונא?כינה שאתה הכי אוהב?ג'ירפה מתי בפעם האחרונה... בכית?יום הזכרון ? קראת לאמא? לפני שניה נתת סטירה למישהו?אין לי מושג נתנו לך סטירה?
הלכת לרופא? אתמול עם חניכה
איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?)-לא זוכרת האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה?כן מזמן רכבת על גמל?כן בסיני הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד?לא נתקעת במעלית?לא התחלקת במדרגות?לא שברת יד/רגל/משהו אחר?כן כמה פעמים עשית צניחה חופשית?לא אכלת קופסה שלמה של גלידה?לא היית בחוג ג'ודו?אפעם העפת עפיפון? לפני איזה חודש נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך?חחחחחח כללי... מה המוטו שלך? זאת לא חובה לחיות .. מה הכי בא לך לאכול כרגע?אוכל איזה צבע שיער יש לך?בלונדי האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים?לא האם שתית שוקו היום?לא כמה קומות יש לבית שלך?1 באיזה קומה החדר שלך?0 מחר אתה לומד?לא איך הלך לך במבחן האחרון? וסתם משהו שבא לך לספר לכולם- לקחו לי את הפטריה

../images/Emo70.gif

שם: אורעד גיל: 15 וחצי מין:
עיר: חיפה מתי פעם אחרונה... אכלת? בבוקר. אבל יש שניצל תירס בתנור עכשיו
שתית? לפני כמה דקות התקלחת? אתמול הסתפרת? מזמן הלכת לבקר את סבא/סבתא? לפני כמה ימים כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? אממ כל המכתבים לאריאלה
עשית מבחן? יום ראשון שברת כוס? מזמן אכלת עוגה? אתמול מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? :$ שאתה הכי שונא? :$ שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו? :$ האחרון שלחץ לך יד? לא זוכרת.. פריג'? האחרון שסיפר לך בדיחה? לא זוכרת שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? אריאלה
האחרון שהיית אצלו בבית? שירה, נראה לי החיה האחרונה ש... ראית? הו, ראיתי היום הרבה חיות
, אבל הכלב שלי :] הרגת?
ליטפת? כבשה, היום בגן חיות
פגעה בך? אלפקה כמעט ירקה עליי היום
שאתה הכי שונא? אוגרים, עכברים וכאלה שאתה הכי אוהב? קופים [אבל לא מכוערים
] מתי בפעם האחרונה... בכית? אתמול קראת לאמא? היום בבוקר נתת סטירה למישהו? לא זוכרת נתנו לך סטירה? לא זוכרת הלכת לרופא? חודש שעבר איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?)- לא זוכרת האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? לא רכבת על גמל? לא הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? לא נתקעת במעלית? כן, לפני כמה ימים התחלקת במדרגות? תמיד
שברת יד/רגל/משהו אחר? חס וחלילה עשית צניחה חופשית? לא אכלת קופסה שלמה של גלידה? לא היית בחוג ג'ודו? שיעור אחד
העפת עפיפון? לא נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? כן כללי... מה המוטו שלך? להאמין בעצמי ובגלעד!!!!11111 מה הכי בא לך לאכול כרגע? שניצל תירס
איזה צבע שיער יש לך? חום-אגוז
האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? לא האם שתית שוקו היום? כן כמה קומות יש לבית שלך? 2 באיזה קומה החדר שלך? 1 מחר אתה לומד? לא איך הלך לך במבחן האחרון? מקווה שטוב וסתם משהו שבא לך לספר לכולם- שועלים זה יפה

איף

New member
אתם באמת קוראים את זה?../images/Emo2.gif

שם:ג'זמינשניצל גיל:22 מין:יש והרבה! סתם... נקבה. עיר:קרית אונו מתי פעם אחרונה... אכלת? שתית
לפני רבע שעה. התקלחת
3 שעות. הסתפרת
יותר משנה. הלכת לבקר את סבא/סבתא
הממממממ...בית קברות נחשב?
כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך
וואי,אני עושה את זה די הרבה.שבוע בערך. עשית מבחן
16.2.04...פסיכומטרי.
שברת כוס
מזמן לא.אבל ברור שזה יקרה בקרוב... אכלת עוגה
יום שבת,עוגת שוקולד חמה עם גלידה,יאממי.
מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך
התוכי המדבר של השכנה שלי...השבוע עשיתי עליו בייביסיטר-הוא כזה משעשע.
שאתה הכי שונא
שונאת זו מילה אכזרית.אבל לא מחבבת כמה וכמה אנשים. שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו
הממממ, |רעשן|
האחרון שלחץ לך יד
חח לא זוכרת. האחרון שסיפר לך בדיחה
אני לא זוכרת בדיחות,ועוד יותר לא זוכרת מי סיפר לי בדיחה...
שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות
אוהד חיטמן.
לאו דווקא בשביל מה שאתם חושבים....פשוט נראה לי שיהיו לנו הרבה נושאים משותפים. האחרון שהיית אצלו בבית
החיה האחרונה ש... ראית
פרעוש...
.בעבודה.אבל עשו לנו הדברה היום. הרגת
לא הורגת בעלי חיים(קוראת לאחרים שיעשו את זה). ליטפת
אתמול,כלבה. פגעה בך
פרעוש! שאתה הכי שונא
ג'וקים,נחשים וכל החבר'ה שלהם. שאתה הכי אוהב
חתולים וקואלות. מתי בפעם האחרונה... בכית
לפני שבוע בערך. קראת לאמא
היום. נתת סטירה למישהו
מזמן לא...אבל בא לי!!!
נתנו לך סטירה
אני רוצה לראות שמישהו יעז! הלכת לרופא
לפני שבועיים. איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?)-לא שברתי כלום...עדיין. האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה
כן. הגשתי תלונה על איום לרצח...עזבו,סיפור ארוך...זה היה בצבא.
רכבת על גמל
כשהייתי קטנה שמו אותי על גמל והוא התרומם...ובכיתי. הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד
לא,איכ! נתקעת במעלית
כן,לפני כמה חודשים. התחלקת במדרגות
בתור ילדה...המון! אפילו פתחתי כמה פעמים איברים בגוף. שברת יד/רגל/משהו אחר
שברתי מחורר בעבודה,אבל זה לא שייך. עשית צניחה חופשית
ממש! אני הכי פחדנית בעולם...אין מצב. אכלת קופסה שלמה של גלידה
לאאא.
היית בחוג ג'ודו
קרב מגע. העפת עפיפון
כן,והוא לא חזר.
נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך
הרבה פעמים. כללי... מה המוטו שלך
לישון צהריים זה הכי ,אחי! מה הכי בא לך לאכול כרגע
המבורגר! איזה צבע שיער יש לך
שחור. האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים
לא. האם שתית שוקו היום
לא. כמה קומות יש לבית שלך
לבניין 5. לדירה שלי ספציפית...אחת. באיזה קומה החדר שלך
5...כמו כל הבית...דההה. מחר אתה לומד
עדיין לא לומדת. איך הלך לך במבחן האחרון
וסתם משהו שבא לך לספר לכולם-אני רוצה ללכת לפסטיבל האוכל ואין לי עם מי.

נמ נמ נמ.

שם: אריאלה גיל: 18 מין: לא תודה עיר: לא רוצה להגיד. כולם יורדים על היישוב שלי בזמן האחרון
מתי פעם אחרונה... אכלת? לפני... 3 שעות בערך שתית? כנ"ל התקלחת? אתמול הסתפרת? באוקטובר נראה לי [ואני יוצאת נגד כל הבנים בעלי השיער הארוך שמסתפרים לאחרונה
] הלכת לבקר את סבא/סבתא? לפני שבוע כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? הגדירו ממש ממש ארוך. עשית מבחן? יום ראשון שברת כוס? כשהייתי קטנה נראה לי אכלת עוגה? אמממ כשאמא הכינה עוגת אפרסקים מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? עדי שאתה הכי שונא? מה יעזור שם? שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו? לא נראה לי שקיים האחרון שלחץ לך יד? נמ. אורי מור האחרון שסיפר לך בדיחה? חברה שלי הסבירה לי היום איזו בדיחה שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? אההמ. האחרון שהיית אצלו בבית? עדי נראה לי החיה האחרונה ש... ראית? דבור
הרגת? בטח איזה יתוש.. ליטפת? אין לי שמץ פגעה בך? יתוש
אינעלאמאשלו שאתה הכי שונא? חרקים שאתה הכי אוהב? אין אחת מסוימת מתי בפעם האחרונה... בכית? יום הזיכרון לחללי צה"ל נראה לי קראת לאמא? לפני איזה שעתיים נתת סטירה למישהו? לא נראה לי שיצא לי להחטיף סטירה טובה איי פעם. בא לי! נתנו לך סטירה? כשהייתי קטנה
הלכת לרופא? בפברואר איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?)- נראה לי שבפורים, לא חשוב מה
האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? לא רכבת על גמל? בטיול השנתי של כיתה ח' נראה לי. וכשהוא התכופף כדי שנרד ממנו דפקתי את הצרחה של החיים שלי
הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? לא נתקעת במעלית? אמאלה, לא התחלקת במדרגות? חחח אמממ בכיתה י' נראה לי שברת יד/רגל/משהו אחר? טפו טפו טפו לא עשית צניחה חופשית? ברוווור. פעמיים!
אכלת קופסה שלמה של גלידה? לא היית בחוג ג'ודו? לא העפת עפיפון? משום מה זכור לי שכן.. נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? למה בטעות?
וכן כללי... מה המוטו שלך? גם לי תהיה חתונה
מה הכי בא לך לאכול כרגע? אוכל סיני
איזה צבע שיער יש לך? חום זהוב [?] האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? שאריות מפורים, עצלה שכמוני האם שתית שוקו היום? לה כמה קומות יש לבית שלך? אממ 2 קומות, גג ומרתף באיזה קומה החדר שלך? שנייה מחר אתה לומד? לא איך הלך לך במבחן האחרון?
שלא נדע מצרות וסתם משהו שבא לך לספר לכולם- ליאון רוזנברג הסתפר

עונה..............

שם: ענבל גיל: 18+ מין: נקבה פעם אחרונה שבדקתי.. אבל אני לא סגורה על זה עיר: איי שם מתי פעם אחרונה... אכלת? ב12... שתית? כנ"ל התקלחת? היום בערב הסתפרת? מזמן.. הלכת לבקר את סבא/סבתא? היום כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? לפני חודש עשית מבחן? היום שברת כוס? לא זוכרת אכלת עוגה? לפני המון המון המון זמן מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? מור שאתה הכי שונא? אין מקום להכיל את כולם שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו? שלמה! האחרון שלחץ לך יד? רון האחרון שסיפר לך בדיחה? רון שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? זוהר האחרון שהיית אצלו בבית? עליזה החיה האחרונה ש... ראית? הכלב שלי הרגת? איזה יתוש בחוץ ליטפת? הכלב שלי פגעה בך? הא? שאתה הכי שונא? חזיר בר? שאתה הכי אוהב? כלבים מתי בפעם האחרונה... בכית? היום קראת לאמא? היום נתת סטירה למישהו? היום נתנו לך סטירה? נראה מי יעז הלכת לרופא? לפני 3 חודשים איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?)- סביר להניח שזה נפל ונשבר האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? כן.. לא נפרט למה רכבת על גמל? לא הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? כן..זה כיף נתקעת במעלית? לא התחלקת במדרגות? יש מצב שברת יד/רגל/משהו אחר? לא עשית צניחה חופשית? לא אבל אני רוצה אכלת קופסה שלמה של גלידה? לא היית בחוג ג'ודו? קראטה
העפת עפיפון? דהההה מי לא העיף? נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? חופשי.. אין לי אלוהים כללי... מה המוטו שלך? הקם להורגך השקם להורגו מה הכי בא לך לאכול כרגע? גזר? איזה צבע שיער יש לך? שחור-חום שכזה האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? לא האם שתית שוקו היום? לא כמה קומות יש לבית שלך? 3 באיזה קומה החדר שלך? 2 מחר אתה לומד? לא איך הלך לך במבחן האחרון? זוועה שאי אפשר לתאר אם קראתם את הכל.. תהיו בריאים ותזכו למצוות ומעשים טובים..

../images/Emo3.gif

שם:רותם גיל:15 מין:נקבה עיר:ראשון |סגידה| מתי פעם אחרונה... אכלת? ממממ..לפני 10 דקות שתית? גם בערך,לפני 10 דקות התקלחת?היום בצוהרים הסתפרת?ואי,לפני חצי שנה הלכת לבקר את סבא/סבתא? יום שישי :) כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? מזמן,אבל יש עוד אחד שאני צריכה לשבת לכתוב עשית מבחן?היום שברת כוס? ממממ..שבוע? אכלת עוגה? אתמול,אוכל זה הצד החזק שלי
מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? חברה מקסימה שלי שאתה הכי שונא? אני לא שונאת,אני פשוט מאוד מאוד לא מחבבת כרגע ידיד שלי שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו? ממממ לא שונאת עד כדי כך האחרון שלחץ לך יד? ואי,מממ..המורה שלי לגיטרה לפני שבועיים האחרון שסיפר לך בדיחה? אחד מהשכבה שלי שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? גלעד
האחרון שהיית אצלו בבית? חברה שלי-הייתה לה יומולדת החיה האחרונה ש... ראית? כלב הרגת? ואי,אולי נמלה או משהו ליטפת? כלב פגעה בך? פגעה בי? חיה? שאתה הכי שונא? ג'וקים-נחשב? שאתה הכי אוהב? כלבים מתי בפעם האחרונה... בכית? ממממ..שלשום בערך קראת לאמא? לפני דקה נתת סטירה למישהו? ואי,לפני חודש..אבל לא מעצבים נתנו לך סטירה? לפני שלושה חודשים הלכת לרופא? הלכתי לשיננתי לפני 4 ימים איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) אני באמת לא זוכרת האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? לא רכבת על גמל? כן,בכיתה ד' הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? לא,איכסי נתקעת במעלית? אוי,שנה שעברה התחלקת במדרגות? חחח כל הזמן שברת יד/רגל/משהו אחר? נראה לי שלא עשית צניחה חופשית? לא אכלת קופסה שלמה של גלידה? לא היית בחוג ג'ודו? הייתי שבוע שהייתי נורא קטנה העפת עפיפון? לפני שבוע
נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? ואי,יחסית מזמן..שנה אולי כללי... מה המוטו שלך? לכו תזיידנו מה הכי בא לך לאכול כרגע? גלידה איזה צבע שיער יש לך? חום האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? לא האם שתית שוקו היום? שתיתי אתמול כמה קומות יש לבית שלך? 3 :) באיזה קומה החדר שלך? 2 מחר אתה לומד? כן,לצערי..אולי אני אצא מה"מועצת תלמדים" או משהו איך הלך לך במבחן האחרון? חרא,תודה וסתם משהו שבא לך לספר לכולם-אין פה סמיילי קורץ!בושה

למעלה