mich78

New member
../images/Emo35.gif

אצלנו בבית יחס ההורים כלפי והאפליה ביני לבין אחותי (שאחרי) מאוד השפיע מה שגרם לנתק כמעט מוחלט ביני לבין אחי בד"כ אני שומעת מהמשפחה (הורים ואחים) רק שהם צריכים משהו חוץ מזה אין לי שום קשר איתם ביום יום ולהם אין מושג מה קורה בחיי פעם זה הפריע והיום די השלמתי עם זה ואני חיה טוב מאוד
איך אצלכם
יחס ההורים גרר יחס דומה מהאחים או שמא להיפך רק חיזק את היחסים

m i t a l y

New member
היי mich יקרה... ../images/Emo39.gif

גם אני במשך שנים רבות, סבלתי מאפליה של הוריי לטובת אחותי (שאחריי גם כן...). היום, הרבה פעמים אני חשה עדיין את האפליה של הוריי, גם כשאנחנו כבר "גדולות" ושתינו בעלות משפחה, וזאת למרות שאמי אומרת שזה כבר לא קיים (היא מודה שבעבר היא עשתה אפליות...). מבחינת הקשר שלי עם אחותי, אין לנו כמעט קשר, למרות ניסיונות רבים שלי לתקשר איתה. למזלי גם אחי ואחותי הצעירים יותר, טוענים טענה זאת. אנחנו מדברות ונפגשות רק באירועים משפחתיים (ויש הרבה כאלו) או כאשר סיפור האהבה והגעגועים בין בתי הגדולה ובנה הקטן - גוברים... מקווה שעניתי לשאלתך. שיהיה לך המשך יום נעים...

נץ666

New member
לא יודע על מה את מדברת

מבחינת הוריי, אבל הצאצאים שלי מתלוננים שאני מעדיף את האחת על פני האחד או את האחד על פני האחת.

triorio

New member
אוהו ועוד איזה אפליה שיש אצלנו!

אחי הבכור רק מצייץ ועומדים דום! ואילו אני ואחי השני ממש צריכים להילחם בשביל כל דבר קטן. אני מאוד מקווה להשכיל ולא להעביר את זה לילדיי.

זה תלוי במצב הרוח

כשאני בכאסח עם ההורים האחים שלי מתנתקים ממני כשהכל "בסדר" איתם, אז אני "זוכה" לראות את האחים שלי הלוואי שיכולתי להתנתק מהם, מכולם, הם רק מעיקים ואני מתה להתרחק מהם.

למעלה