../images/Emo35.gif

ריבורן... אפילו הגרסא הזאת לא עזרה לי וזה לא רק סרט אחד עכשיו יש אפילו עוד סרט שבאמצע זה מפסיק להפוך אותו לדיוידי, למה??? אז אני זוכר שהיה משהו עם ביטרייט לא נכון שצריך להפוך מ 23.97 ל 23.9 או משהו כזה. וגם שיש משהו pulldown 2:3?? יכול להיות שמשהו שם קורה? אני כבר 2 סרטים לא מצליח להפוך לדיוידי...

Reborn1

New member
תעלה את המאפיינים של שני הסרטים

בעזרת תמונה של תוכנת avi codec או gspot נראה אם יש מאפיינים דומים לשניהם, אולי ניתן להבין מכך משהו, אם לא אולי זה משהו אחר כל הדברים שציינת לא קשורים לתוצאה שקיבלת, ננסה לראות אולי יש פריימים פגומים ,אולי יש פגם בכתוביות אבל תחילה נראה את המאפיינים של שני הסרטים, אתה יכל להעביר לי במסר אישי את השם המלא של הסרטים אם אתה מעוניין

Reborn1

New member
תצייין אם איזה מקודד השתמשת

quenc/ freenc/ hcenc/ cce וכמובן 2 תמונות תודה

וגם:

תמונה של סרט שנראה לי (לא בטוח!) מצליח להפוך לדיוידי. ד.א: למה טובה התכנה gspot? מה אפשר לעשות איתה? תודה

Reborn1

New member
מאוד מוזר וקשה להבנה

יש לך סרט סטנדרטי מקודד xvid אודיו mp3 קצב התקדמות תמונה fps 25 כל אלו סטנדרטים והמרתי עשרות סרטים בתצורה זו קשה לי להבין מה יכול לגרום לבעיה זו האם יש לך מקודד xvid מותקן רגיל או ffdshow האם התקנת בעבר מהקישור במדריך את מקודד lame mp3 כמו שמופיע במאמר ? אני קצת לא מסתדר אם gspot (ד"א זוהי תוכנה שמאבחנת את הפרטים על הסרט שיש לך ) אם אפשר תוריד את תוכנת avicodec תשים את כל הסרטים בתיקיה אחת ועכשיו תשתמש באפשרות open folder ככה אני אקבל מידע טוב על כל הסרטים פשוט זוהי תוכנה שאני מכיר טוב יותר רק מתוך סקרנות תשלח לי במסר אישי את השם המלא שם הסרט אפילו אני מוכן להוריד אותו לשם נסיון בלבד אני לא חובב סרטי אימה אבל כן אני אבצע המרה פעם אחת לראות איכן הבעיה בינתיים אם אפשר תעלה תמונת מסך של תוכנת avicodec.duby.info/ target=_blank>avi codec ואני אפתור לך את הבעיה לתמיד

אני

לא מצליח להוריד את התוכנה אולי יש בעיה עם השרת עכשיו או משהו אבל בכל זאת... שמתי לב שהסרטים שאני מצליח להמיר הביטרייט שלהם 23.976 ושל אלה שלא זה 23.975 ונראה לי זאת הבעיה כי אנ זוכר שבקידוד בתמונות הקודמות שהבאתי היה רשום "not a valid dvd bitrate". וגם - הסרטים - כבר שיניתי להם את השם בשביל ההמרה אז איך אני יכול להביא לך את השמות? אני יכול לראות את השם המקורי?

Reborn1

New member
חשוב לראות את המאפיינים של כל הסרטי

תראה כותב התוכנה לא מצליח לאבחן את הבעיה אני מעוניין לעזור לך ואני חושב שאני כן יכול, אני לא חושב שהבעיה בתוכנה אלא במרכיב כלשהוא שיוצר "התנגשות" וכשל , במספר מחשבים מסיבות שלא תמיד נגלות אני אציין שוב קישור להורדה (תקין) אחרי שאדע את מאפייני הסרטים יתאפשר לי להבין את הגורם לבעיה שים את כל הסרטים שיש לך בתיקה אחת ופעל לפי ההוראות שציינתי בתמונה הקודמת ציין לי איזה סרט עובד טוב ואיזה לא לדוגמה : 1 עובד 2 לא עובד 3 עובד ואני אעזור בפתרון http://prdownloads.sourceforge.net/mediainfo/AVIcodec_1.1.0.4.exe?download

Reborn1

New member
דרדסון מה שעשית אבל

אבל אם אפשר סרט שאתה בטוח שעובד אני מבין כמה דברים , אבל חייב להיות בטוח, תבדוק סרט או שנים שעובדים ואם אפשר תמונה נוספת :)

הבעיה היא

שאין לי כרגע עוד סרטים על המחשב ואני צריך לחפש בדיסקים... אולי לך יש שעובד? כי לא נראה לי שזה קשור במחשב כי כבר המרתי סרטים לפני אז אולי אתה יכול להראות אחד משלך?

סניור ריבורן ../images/Emo8.gif - מצאתי../images/Emo70.gif

הנה זה בטוח הצליח... הראשון יש איתו בעיה בטעינה שלו גם ב bsp וגם ב m2vp אבל לא משנה הנה אחד בטוח ושוב... מה שאני רואה זה שאלה שהצליחו הם 23.976 ולא 23.975 או 25 bitrate...

Reborn1

New member
סיכום ביניים

תראה כמו שחשבתי בתחילה 1 אני לא חושב שהבעיה בתוכנה , הסרטים שהצגת הם סטנדרטים והמרתי עשרות סרטים שכאלו ללא תקלה (וחבל שלי אין תקלות אחרת הייתי פתור אותן) 2 ייתכן בעיה בסרט עצמו, פריימים פגומים ,מבנה הסרט פגום פעולה שלא מפריעה שהסרט ינוגן במחשב אבל כן מפריעה בעת תהליך המרה 3 גורם אנושי בעת הכנת פרויקט ,אני לא חושב שטעית למרות שקיים סיכוי קטנטן לכן אני חושב שיש להתמקד בסרט עצמו בלבד ,8 סרטים הצלחת 2 לא רוב הסרטים ברשת הם לרוב אותם מאפיינים divx או xvid , עם אודיו mp3 ולפעמים ac3 4 א' ישנם כמה פעולות שניתן לבדוק את תקינותו של הסרט פעולה זו נקראת מציאת פריימים פגומים 4 ב' אולי אפילו ליצור סטנדרט לאודיו של הסרט ושל הוידיאו אני חושב ומאמין שפעולות אלו יגרמו לכך שהסרט "יתופעל" טוב ע"י avi2dvd כאשר הוא ללא פריימים פגומים או "סטנדרטי יותר" בהודעה נפרדת אני אכתוב ממש בפשטות פעולה שלא תארוך יותר מ 5 דקות "ותגרום" שהסרט (סיכוי טוב) יתופעל נכון אציין זאת בהודעה נפרדת

Reborn1

New member
בלי קפוץ

אני צריך להסביר לך כיצד לבדוק פריימים פגומים , לתקן בדיקה של אודיו ווידיאו זה כמעט כמו מאמר
המרה של הסאונד לפורמט יותר "סטנדרטי" נמתין אם זה טיפה כי אני קצת עסוק תזכיר לי מחר מקסימום מחרתיים במסר אישי לא לשכוח

למעלה