Lifes Music

New member
../images/Emo35.gif

למה יובל מנדלסון מתכוון כשהוא שר את השיר שזיף, כלומר איך אפשר להרגיש כמו שזיף שעבר זמות

yafit8rock

New member
אולי

אולי הוא התכוון לומר שהוא מרגיש רקוב כי הכל חרא לו כל מה שהוא רוצה לא יוצא כל מי שהוא אוהב שונא אותו כל החברים שלו נעלמו החלומות שלו הופכים לסיוטים אפילו החברה עזבה אותו.... אז הוא מרגיש רקוב- כמו שזיף שעבר זמנו..... יש הבנה?

ואולי גם..

יכול להיות שהוא התכוון לזה ששזיף זה פרי שאפשר לאכול אותו גם יבש (אתם יודעים,כמו מישמיש ותמר וכאלה) ויש אפילו אנשים שאוהבים לאכול אותו ביבש (כמו חברה שלו) והוא ניסה להיות יבש, אבל במקום זה הוא נרקב... מתאים לי בגלל הפרי, אם זה היה פרי אחר נראה לי שהיה יותר מתאים התגובה שמעליי..

yafit8rock

New member
אני בעד התגובה שלי ../images/Emo8.gif

נשמע לי יותר הגיוני.....

Hadass1

New member
אולי לא צריך להתייחס

יותר מדיי ברצינות למה שהאיש אומר..

N a V e

New member
הוא מתכוון שגם מנדלסון בעצמו

לא יודע. אין משמעות בטקסטים שלו,אל תשלו את עצמכם ואל תחפשו יותר מידי.

חחח

לא יודעת למה אבל זה מצחיק אותי. שמעו יש שירים ויש שירים-למרות שבאמת ברוב השירים אין משמעות,או לפחות משמעות עמוקה. טוב לא נשלה את עצמנו-ברוב השירים פשוט אין משמעות. ((((:)

כמה שזה הולך להשמע פלצני...

גם לשירים של מנדלסון,גם לשירים של הקספרים ואפילו לשירים של דפנה ודודידו יש פירוש... לא תמיד הוא גלוי אבל תמיד יש פירוש,תמיד!

היי היי היי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה את מכניסה להכללות של דפנה ודודידו ושייגעצ את ק---ס---פ---ר???????? שייגעצ היו מתים להגיד לקרסוליים של הכתיבה של קספר..במיוחד של הדיסק השני-שהוא הדיסק עם המילים פשוט הכי מדהימות שקיימות! חח וברור שדפנה ודודידו שולטים!!!!:) אההה אגב..לא אמרתי שאין פירוש או משו כזה,אני רק אומרת שלא מסתתרת משמעות כזאתתתתתתתתת...לא יודעת להסביר..המשמעות שלהם פשוטה,מובנת מאליו כזה לא עמוקה ו...מ.מ..אני לא מצליחה לנסח. בכל מקרה-לעתיד..חח..לא להשוות את הטקסט של קספר לשייגעצ(:)

בטח שלא,גם אני מהסוגדים לקספר...

אבל בגלל שהטקסטים שלהם נראים פשוטים(למרות שהם לא) אולי בגלל הלחן,אולי בגלל המילים היומיומית (במיוחד באלבום בהו-הו) אולי בגלל שזה לא מלודיות.. משום מה זה נראה פשוט, אני לא משווה את קספר לשייגעצ (אם כל הכבוד לשייגעצ,קספר רוולז) לא לדאוג!

N a V e

New member
לא נכון להגיד שבכל הטקסטים

יש משמעות. רבים מהשירים,במיוחד בארץ,הם חסרי משמעות במסווה של משמעות עמוקה. ע"ע היהודים. לעומתם יש להקות שמעולם לא התיימרו לכתוב טקסטים כבדים,והפליאו בשנינותם. כמו כוורת,משינה. ויש כאלה שפשוט רדודים-שייגעץ.

כמו קספר..:)

אני צוחקת:) אבל מצד שני אני רצינית... ארר אני יודעת שזה נשמע מוזר...:) אמממ שייגעצ וקספר בכלל לא מזכירים את הכתיבה אחד של השני..לפחות לא לי..אפילו שיש מילים פשוטות(למרות שזה לא הכי נכון),אבל אפילו שיש.. המשמעות מאחוריה בשירים של קספפר עמוקה..ברוב השירים. לשייגעצ..מממ...בואי נגיד שאת שייגעצ כייף לשמוע לצרוח בהופעות ולרקוד כמו מטורפים..לשבת בבית סתם ולשמוע אותם,להקשיב למילים שלהם לא עושה לי כלום.. כמו שאמרתי לי. רק דעתי-יש אנשים שאוהבים ומתחברים לטקסט..אז שיהיה בכיייףףף

mmaayy

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

הוא מתכוון שהוא מרגיש כזה רקוב..הרגשה חרא..חח יש לו לפעמים טקסטים כאלה מצחיקים חחח

למעלה