מישהו פה במיקרה... חזרתי עכשיו ומשעמם לי.. Help
O One Falling Star New member 3/6/03 #2 עכשיו אני פה ../images/Emo4.gif לא ידעת אם זה ממש עוזר.. בכל מקרה עוד מעט אני זזה <זה נחשב הודעת ?> טוב שיהיה... בכל מקרה.. יומטוב לכם
עכשיו אני פה ../images/Emo4.gif לא ידעת אם זה ממש עוזר.. בכל מקרה עוד מעט אני זזה <זה נחשב הודעת ?> טוב שיהיה... בכל מקרה.. יומטוב לכם
ד דוגית מופרעת New member 3/6/03 #3 דה ביץ' איז אין דה האוס../images/Emo129.gif טיעיעי אני כותבת מהביצפר שוב יאללה שמישו ישעשע
O One Falling Star New member 3/6/03 #5 המממ.. חזרתי.... ../images/Emo98.gif ויש משקפי שמש חשים אם לא הבנתם חיחי
S shmez New member 3/6/03 #7 יופי... עכשיו זה כבר לא הכי עוזר... לא משנה..מחר יומולדת לאהובתי....יותר נכון אהובתנו... מזל טוב מקווה שיש לכם יום יותר טוב משלי...
יופי... עכשיו זה כבר לא הכי עוזר... לא משנה..מחר יומולדת לאהובתי....יותר נכון אהובתנו... מזל טוב מקווה שיש לכם יום יותר טוב משלי...
¥ ¥EleVatioN¥ New member 3/6/03 #8 אאאאהההה../images/Emo129.gif אני עשיתי את הסמיילי הזהההההההה תתחדשי על המשקפיים צילמת את הבובה????????
אאאאהההה../images/Emo129.gif אני עשיתי את הסמיילי הזהההההההה תתחדשי על המשקפיים צילמת את הבובה????????
O One Falling Star New member 3/6/03 #11 למה לא מוסיף לי תגובות? טוב אז מה שאמרתי היה... יווווווו.. שכחתי
O One Falling Star New member 3/6/03 #12 אינעל רבאק.... כנראה שהבעיה היתה במחשב שלי תעשיית ווינדוס... נה לכם
O One Falling Star New member 4/6/03 #13 נראה לי אני שוקלת להעלם טיפה אפילו שאני לא יודעת אם אני אוכלת לעשות זאת אולי אני אקח קצת זמן מחוץ לפורום אני לא יודעת עדיין חג שבועות שמח גם... שאפחד פה לא אמר <שבועות זה מחר או משו כזה לא?> טוב לילה לכם
נראה לי אני שוקלת להעלם טיפה אפילו שאני לא יודעת אם אני אוכלת לעשות זאת אולי אני אקח קצת זמן מחוץ לפורום אני לא יודעת עדיין חג שבועות שמח גם... שאפחד פה לא אמר <שבועות זה מחר או משו כזה לא?> טוב לילה לכם
P pinoki New member 4/6/03 #16 לפעמים זה נחוץ... לפעמים זה הכרחי... תלוי באיזה מצב את נמצאת... בכל מיקרה, אל תנטשי בלי שלום, ובלי לבוא לבקר, ובלי לחזור בסופו של דבר... יהיה טוף
לפעמים זה נחוץ... לפעמים זה הכרחי... תלוי באיזה מצב את נמצאת... בכל מיקרה, אל תנטשי בלי שלום, ובלי לבוא לבקר, ובלי לחזור בסופו של דבר... יהיה טוף
S shmez New member 4/6/03 #17 מה קרה נומי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif למה לעזוב למה בכזאת פתאומיות מה קרה מי עשה לך מה ולא לשכוח לצרף את השם והכתובת שלו
מה קרה נומי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif למה לעזוב למה בכזאת פתאומיות מה קרה מי עשה לך מה ולא לשכוח לצרף את השם והכתובת שלו
O One Falling Star New member 4/6/03 #18 חחחחחחחחח לא ידעת אם אני אעזוב.. סתם מצבי רוח אולי זה יעבור חג שמח
S shmez New member 4/6/03 #19 אני מקווה שזה יעבור../images/Emo70.gif | ...איזה מגניב הוא בקיצו...אני מקווה שזה העלה לך חיוכון על הפנים... את מותק את
אני מקווה שזה יעבור../images/Emo70.gif | ...איזה מגניב הוא בקיצו...אני מקווה שזה העלה לך חיוכון על הפנים... את מותק את