../images/Emo35.gif

טוב מוזר לי לכתוב על הנושא הזה כי הוא הי רחוק ממני בכל מקרה הנושא של סקס או מיניות לא משך אותי כלל לא בקטע שאני לסבית או משהו אלא בקטע שהייתי רחוקה מזה ולכן אין לי מושג בנושא... עכשיו נכנסי למערכת יחסים ראשונה רצינית.. שנראה לי תמשך יותר מחודש וחצי... ואני דיי טובעת במים העמוקים ואולי אתם תוכלו לעזור לי... טוב נתחיל...
אז מתי הימים הבטוחים? לשכב ולקיים יחסי מין?
מה פחות כואב חדירה מהירה או שבעצם לחדור כל פעם קצת..?
איך יודעים אם נקרע קרום הבתולין לכולן יורד דם?
האם די בגלולות או שיש צורך גם בקונדום?
בואו נגיד שאני וחבר שלי נסינו והחדרנו בלי קונדום אבל אני לוקחת גלולות הוא לא גמר בפנים ולא כלום אבל ממש כואב לי כל הכוס והדגדגן זה אמור לכאוב ולשרוף ככה גם אחרי יום יומים? זה רגיל?
אם הגבר לא גומר בפנים.. יש סיכוי להכנס להריון בלי קונדום?
אם חבר שלי חדר לגמרי ולא ירד לי דם אז מה זה אומר שאין לי קרום בתולין שהוא לא קרע אותו ואיך מגידרים את זה...
אם גבר גומר בתוך האישה והיא בתולה יש סיכון שהיא תיכנס להריון? נצא מנק הנחה שהיא לא משתמשת בגלולות והם לא השתמשו באמצעי מניעה... זהו לבינתיים...
זו שלא מבינה כלום...
זו הקטנה גדולה תיהיה

qt1

New member
../images/Emo141.gif WELCOME

איך לקרוא לך? מאמי בת כמה את? ולמה את כותבת "ואני די טובעת במים העמוקים"??? לא טוב לך עם הקשר הזה? את תקבלי תשובות לכל שאלה ששאלת! בא לך לענות למה שאני שואלת? (יכולה לכתוב ´לא´ אני לא נעלבת)

המ..

אני מורן ובת 19 ולךמה טובעת כי אני נכנסת לדברים שאני לא יודעת ובוא נגדיר שלא תמיד אפר לשלוט בעצמך או ביצרים שלך...

בואו ספרו לי !!

צר לי שרק היום אני עונה לפניתך...החיים את יודעת. 1)הימים היותר בטוחים הם אלו שממש אחרי הווסת או ממש לפניה. 2)חדירה מהירה עלולה להכאיב מאד במידה והאשה אינה מגורה ומוכנה מספיק. יחד עם זאת, זה ענין אישי ויש נשים אשר יעדיפו חדירה מהירה. 3) לא יודעים בבירור. אצל למעלה מ- 50% מהנשים לא יורד דם בעת קריעת קרום הבתולין. 4) השאלה לא ברורה. לצורך מניעת הריון מספיקות גלולות (98% הצלחה במניעת הריון). הקונדום, מעבר להיותו אמצעי מניעה, מהווה הגנה בפני מחלות מין, ולכן, במידה והיחסים הם עם גבר "חדש" ו/או יחסים מזדמנים רצוי ומומלץ להשתמש גם בקונדום. 5) לא. אחרי יום יומיים אם יש עדיין כאב או צריבה, הייתי ממליץ לך לפנות (לא בהסטריה) לרופא הגניקולוג שלך. 6) כן, יש סיכוי. לזרע יש יכולת תנועה גם אם הוא נמצא בסמוך לפתח הנרתיק. ידוע על מקרים של כניסה להריון כאשר הגבר שפך בחוץ. 7) תגדירי את זה איך שנח לך, אך אין זה אומר שאין לך קרום בתולין ובמידה ויש - יתכן שנקרע, יתכן עדיין שקיים. ראי גם תשובה קודמת. 8) כן כן כן !!! זהירות!! בתוליה של אישה לא מגינים עליה מכניסה להריון! לכן יש להשתמש באמצעי מניעה (כזה או אחר) כדי להמנע מהריון בלתי רצוי! בהצלחה שלך ובשבילך עידן מיליצ´ר

למעלה