בואו ספרו לי
New member
../images/Emo35.gif
טוב מוזר לי לכתוב על הנושא הזה כי הוא הי רחוק ממני בכל מקרה הנושא של סקס או מיניות לא משך אותי כלל לא בקטע שאני לסבית או משהו אלא בקטע שהייתי רחוקה מזה ולכן אין לי מושג בנושא... עכשיו נכנסי למערכת יחסים ראשונה רצינית.. שנראה לי תמשך יותר מחודש וחצי... ואני דיי טובעת במים העמוקים ואולי אתם תוכלו לעזור לי... טוב נתחיל...
אז מתי הימים הבטוחים? לשכב ולקיים יחסי מין?
מה פחות כואב חדירה מהירה או שבעצם לחדור כל פעם קצת..?
איך יודעים אם נקרע קרום הבתולין לכולן יורד דם?
האם די בגלולות או שיש צורך גם בקונדום?
בואו נגיד שאני וחבר שלי נסינו והחדרנו בלי קונדום אבל אני לוקחת גלולות הוא לא גמר בפנים ולא כלום אבל ממש כואב לי כל הכוס והדגדגן זה אמור לכאוב ולשרוף ככה גם אחרי יום יומים? זה רגיל?
אם הגבר לא גומר בפנים.. יש סיכוי להכנס להריון בלי קונדום?
אם חבר שלי חדר לגמרי ולא ירד לי דם אז מה זה אומר שאין לי קרום בתולין שהוא לא קרע אותו ואיך מגידרים את זה...
אם גבר גומר בתוך האישה והיא בתולה יש סיכון שהיא תיכנס להריון? נצא מנק הנחה שהיא לא משתמשת בגלולות והם לא השתמשו באמצעי מניעה... זהו לבינתיים...
זו שלא מבינה כלום...
זו הקטנה גדולה תיהיה
טוב מוזר לי לכתוב על הנושא הזה כי הוא הי רחוק ממני בכל מקרה הנושא של סקס או מיניות לא משך אותי כלל לא בקטע שאני לסבית או משהו אלא בקטע שהייתי רחוקה מזה ולכן אין לי מושג בנושא... עכשיו נכנסי למערכת יחסים ראשונה רצינית.. שנראה לי תמשך יותר מחודש וחצי... ואני דיי טובעת במים העמוקים ואולי אתם תוכלו לעזור לי... טוב נתחיל...