zoharch

New member
טוב, אני, עם כאלה שמקנאים בכל גבר

שבסביבה, שמא הוא יציץ על אישתו, לא יוצא לטיול. ובכלל, שישב בבית אם אישתו ויכסה אתה בסמיכה, שלא יראו השכנים. וואלה יש לי בדיחה על זה (זה על מקרה אחר, אבל מתאים). יומ´חד אישה פוגשת את החברה שלה בסופר, יו מה נ´שמע, איך, מה קורה(אתם יודעים). החברה אומרת, על תישאלי, הבעל שלי לא נותן לי לצאת מהבית, לא לחברות ולא לשום מקום, לבד (הינה הוא פה בחוץ, תעשי שלום:). ואת, מה, הבעל שלך מרשה לך? אז החברה אמרת: אני, מתיש´ הלכתי, לא ראיתי אתו יומיים. אחרי יומיים, הנפיחות ירדה, אז ראיתי אותו קצת מטושטש, אבל היום אני רואה אותו ממש טוב.

new user

New member
../images/Emo62.gif

יחכו לבוקר זוג א´ עובר זוג ב´ עובר זוג ג´ עובד

Jelly Beans

New member
../images/Emo62.gif

זוג א, הולך. הגבר חוזר ו-2 הנשים הולכות (עכשיו יש שם 3 גברים). אישה א´ (או ב´ או ג´) חוזרת גבר ב´ וג´ הולכים וזוג א´ הולך.
הבנתם משהו?

../images/Emo128.gif

כשאישה א´ (או ב´ או ג´) חוזרת, אז היא נמצאת עם שני הגברים לבד בהחלפת הפנס... לא גבר אחד... שני גברים... יהיה פה רצח !!

סליחה סליחה אבל עדיין ../images/Emo128.gif

בסוף, מי מחזיר את הפנס לזוג א´ ??? או שהם הולכים בחושך ?

בקשת הבהרה:

האם יכול גבר רק לעבור יחד עם אשתו לצד שיש אישה ללא בעלה, מבלי להישאר עם אישה ללא בעלה? למשל, האם מותר מצב כזה: אישה א´ וגבר א´ עברו, גבר א´ חזר לבד, אח"כ עברו אישה ב´ וגבר ב´, אבל גבר ב´ לא נשאר עם אישה א´ ללא בעלה, אלא חזר, או אישה א´ חזרה. האם זה מותר?

mili999

New member
Here I come to save the day

זה אומפופו, אני עם השם של אישתי ואשאר איתו. (גם ככה ה´לי´ מתוך מילי זה מהשם שלי - ליאור). נשים א´ ו-ב´ עוברות. ב´ חוזרת. נשים ב´ ו-ג´ עוברות. ג´ חוזרת. גברים א´ ו-ב´ עוברים. זוג ב´ חוזר. גברים ב´ ו-ג´ עוברים. אשה א´ חוזרת. נשים א´ו-ב´ עוברות. ב חוזרת להביא את ג´. לא מאמין שאנשים כאלה טפשים היו מגיעים לפתרון הזה ולכן הם יירקבו למות בצד הנהר.

למעלה