ביום שכזה אפשר רק לנסות לשפר את מצב הרוח: מי הולך לעבודה עם כובע אדום וחוזר עם כובע שחור?
ח חכמו לוג New member 29/11/02 #1 ../images/Emo35.gif ביום שכזה אפשר רק לנסות לשפר את מצב הרוח: מי הולך לעבודה עם כובע אדום וחוזר עם כובע שחור?
../images/Emo35.gif ביום שכזה אפשר רק לנסות לשפר את מצב הרוח: מי הולך לעבודה עם כובע אדום וחוזר עם כובע שחור?
ח חכמו לוג New member 29/11/02 #3 ../images/Emo35.gif רק בדקתי... שלוש נמלים הולכות במדבר אחת אחרי השניה. הראשונה אומרת: מלפניי מדבר ומאחורי נמלה. השניה אומרת: מלפניי נמלה ומאחורי נמלה. השלישית אומרת: מלפניי נמלה ומאחורי נמלה. איך יכול להיות?
../images/Emo35.gif רק בדקתי... שלוש נמלים הולכות במדבר אחת אחרי השניה. הראשונה אומרת: מלפניי מדבר ומאחורי נמלה. השניה אומרת: מלפניי נמלה ומאחורי נמלה. השלישית אומרת: מלפניי נמלה ומאחורי נמלה. איך יכול להיות?
S swirrrly New member 29/11/02 #6 או או!../images/Emo118.gif יש לה פיצול אישיות! היא חושבת שהיא הנמלה השנייה! או שהיא והנמלה השניה בדיוק שיחקו במשחק "צל" אז היא צריכה לחזור אחרי כל מה שהיא אומרת!
או או!../images/Emo118.gif יש לה פיצול אישיות! היא חושבת שהיא הנמלה השנייה! או שהיא והנמלה השניה בדיוק שיחקו במשחק "צל" אז היא צריכה לחזור אחרי כל מה שהיא אומרת!
S swirrrly New member 29/11/02 #8 עוד משהו! ../images/Emo118.gif נמלים לא יכולות לדבר! כל החידה הזאת היא שקר אחד גדול!
S swirrrly New member 29/11/02 #9 ../images/Emo45.gifתשובה יפה.. ../images/Emo118.gif (אני לא יודעת אבל אם היא נכונה)
ט טלמון סילבר New member 30/11/02 #13 ../images/Emo13.gif... הראשונה הקיפה את כדור הארץ, עד ששוב הגיעה אל מאחורי השלישית.
ח חכמו לוג New member 30/11/02 #14 ../images/Emo62.gifוהתשובה../images/Emo62.gif הנמלה השלישית אכן משקרת (אלא אם כן הן הולכות במעגל...) אהבתי את התשובות
../images/Emo62.gifוהתשובה../images/Emo62.gif הנמלה השלישית אכן משקרת (אלא אם כן הן הולכות במעגל...) אהבתי את התשובות
J Jelly Beans New member 30/11/02 #15 ../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif הייתי בטוחה שלנמלה השניה יש פיצול אישיות והיא ענתה על 2 התשובות האחרונות
../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif הייתי בטוחה שלנמלה השניה יש פיצול אישיות והיא ענתה על 2 התשובות האחרונות