רציתי לדעת בזמן של סיאנס מהי התחושה שמרגישים שהרוח חדר
D d i d u s h New member 1/11/02 #1 ../images/Emo35.gif רציתי לדעת בזמן של סיאנס מהי התחושה שמרגישים שהרוח חדר
ח חנה גונן New member 1/11/02 #2 תאמת שממש לא מרגישים משהו שונה מלפני הסיאנס,הייתי בשני סיאנסים ולא הרגשתי איזה הבדל, זה יותר ענין של תחושה פנימית. שלך חנה גונן
תאמת שממש לא מרגישים משהו שונה מלפני הסיאנס,הייתי בשני סיאנסים ולא הרגשתי איזה הבדל, זה יותר ענין של תחושה פנימית. שלך חנה גונן
D d i d u s h New member 1/11/02 #3 היי אני שואלת את זהכי לפעמים אני נימצאת לבד במקום מסוים ,ואני מרגישה כביכול בנוחכות של מישהו נוסף דבר כזה אפשרי? תודה על התשובה
היי אני שואלת את זהכי לפעמים אני נימצאת לבד במקום מסוים ,ואני מרגישה כביכול בנוחכות של מישהו נוסף דבר כזה אפשרי? תודה על התשובה
D d i d u s h New member 1/11/02 #5 ../images/Emo35.gif את יודעת אולי האם רוח שתוך כדי סיאנס אמרה שהיא שונאת אתאחד מהיושבים יכולה לרדוף ולהתנקם? 2.יש הסבר לנוחות שאני מרגישה?
../images/Emo35.gif את יודעת אולי האם רוח שתוך כדי סיאנס אמרה שהיא שונאת אתאחד מהיושבים יכולה לרדוף ולהתנקם? 2.יש הסבר לנוחות שאני מרגישה?
ח חנה גונן New member 1/11/02 #7 כן זה יכול לקרות ולכן עדיף שלא להתעסק עם סיאנסים כי לכי תדעי מה תעלי שם,אם את ממש מוכרחה אז רק עם מישהו מיקצועי ומהימן!!!!!. שלך חנה גונן
כן זה יכול לקרות ולכן עדיף שלא להתעסק עם סיאנסים כי לכי תדעי מה תעלי שם,אם את ממש מוכרחה אז רק עם מישהו מיקצועי ומהימן!!!!!. שלך חנה גונן