max2k

New member
../images/Emo35.gif

הפסדתי את רוב העונה השלישית אז יש כמה דברים שאני לא מבין: 1. מה קרה בסוף עם ווילו וזאנדר 2. איך קורדיליה החליטה לנסוע גם כן לLA? 3. איך קורדיליה איבדה את הכסף שלה? 4. למה הביאו את ווסלי? 5. (ואחרון) למה פיית´ נעשת רעה?

matanbu

New member
אוו קשה לענות

בגלל שאלו תהליכים שצריכים לראות מתפתחים מפרק לפרק... אחרת זה סתם מידע יבש ולא אנשים שLEARN AND GROW כזה... בכל מקרה. 1. נשארו חברים טובים, כמו מקודם. המתח המיני גם נעלם כעבור מספר פרקים. 2. לא מפורט בבאפי בעונה השלישית, אלא באנג´ל בעונה הראשונה. 3. אבא שלה עשה טעות במיסים במשך 12 שנה (לא שילם אותם בקיצור)... ועיקלו להם את הבית, את הכסף, את השמלות :/ 4. בפרק חסרת ישע, לבאפי היה מבחן כי היא הגיעה לגיל 18, ובו בדקו אם היא עדיין מתאימה להיות קוטלת, ובאותו הזמן בדקו גם אם לג´ילס עדין מגיע להיות צופה, ומכוון שהוא נכשל וגילה לבאפי את כל "המשחק" הנחמד הזה שהמועצה שיחקה, הוא פוטר, ובמקומו לאחר מספר פרקים הגיע ווסלי, שיהיה הצופה החדש. 5. פיית´ - זה הסיפור הכי מורכב פה. פיית´ היא בחורה די בורדרליינית לפי דעתי, היא הרגה בנאדם בטעות, והרגישה את הכוח ואת העליונות... ואחרי שהיא הרגה את טריק (והצילה את באפי) הלכה להיות חלק מקנוניית ראש העיר, כתחליף לטריק. אבל אפשר לראות שהיה לה קשה עם זה שהיא הקוטלת הרעה, ובאפי תמיד מקבלת את הקרדיט והכל... בפרק ENEMIES הכל פחות או יותר מוסבר. בכל אופן, תראה את הסדרה...

../images/Emo70.gif

1. אם אני זוכרת נכון, הקטע ביניהם נגמר בדיוק איפה שהוא התחיל- אחרי הנשיקה-התמזמזות שלהם במחסן הנטוש שספייק כלא אותם בו. אוז הצליח איכשהו לסלוח לווילו ועכשיו הם ביחד, קורדיליה וזאנדר חזרו למה שהם היו לפני שהם היו זוג- עוקצים אחד את השני כרגיל. 2. אני לא חושבת שהזכירו בדיוק למה, אבל מאנג´ל העונה הראשונה, אפשר לדעת שהיא נסעה לשם בשביל להיות שחקנית. 3. ההורים של קורדיליה איבדו את הכסף כי "אבא עשה טעות קטנה במס.. במשך ה-12 שנים האחרונות" 4. ווסלי הוא הצופה החדש, בפרק "helpless" היה את המבחן לבאפי שכל קוטלת צריכה לעבור כשהיא מגיעה לגיל 18, באפי עברה, ג´יילס לא, המועצה (טרוור, יותר נכון) אמר שהוא קשור נפשית יותר מדי לקוטלת כך שהוא לא יכול למלא את התפקיד שלו יותר, והוא פוטר.2 פרקים אחר כך, ווסלי מגיע, להיות הצופה של פיית´ ושל באפי. 5. שאלה מסובכת.. אפשר לומר שזה כמה סיבות, היא עברה משבר, למרות שהיא לחלוטין לא הראתה את זה, אחרי שהיא דקרה את העוזר של ראש העיר כשבאפי היתה שם, כי היא חשבה שהוא ערפד.. באפי ניסתה לשכנע אותה שהם צריכים לספר על זה למישהו, ופיית´ העמידה פנים שזה ישאר ביניהם, אבל הלכה לג´יילס ואמרה לו שבאפי עשתה את זה.. ג´יילס ידע שזאת פיית´ ולא באפי, אבל העמיד פנים לפני פיית´ שזאת היא. אחרי ש´בגדת´ ככה בחברים שלך, אתה היית חוזר אליהם? יש עוד סיבות.. כמו שג´יילס אמר "היא לא יציבה.." היא רצתה להיות בצד המנצח.. היא רצתה לעשות מה שבא לה בלי ששום צופה יגיד לה מה לעשות וכו´ וכו´. אם אתה רוצה לקרוא בפירוט מה היה בפרקים האחרונים לך לכאן בהצלחה! ואל. (מישהו השתלט לך על האייסיקיו, אגב. או לפחות ככה אני מקווה.)

למעלה