Which Batman Character Are You ענו על השאלון המגניב ופרסמו תוצאות. אני יצאתי ויקי וייל.
A Aeon New member 25/6/06 #1 ../images/Emo35.gifWhich Batman Character Are You ענו על השאלון המגניב ופרסמו תוצאות. אני יצאתי ויקי וייל.
../images/Emo35.gifWhich Batman Character Are You ענו על השאלון המגניב ופרסמו תוצאות. אני יצאתי ויקי וייל.
S spidey 82 New member 25/6/06 #4 הייתי אומר שמעליך כבר נמצאים יריבך הגדול ביותר ואהובתך, אבל עכשיו אני צריך להיאבק איתך על התואר כי גם אני באטמן.
הייתי אומר שמעליך כבר נמצאים יריבך הגדול ביותר ואהובתך, אבל עכשיו אני צריך להיאבק איתך על התואר כי גם אני באטמן.
D DDN New member 27/6/06 #9 תודה - יצאתי הג'וקר הבעיה הייתה שהאתר ההוא לא תמך בפיירפוקס, וגם לא הסכים לתת לי עם הIE במשרד אתמול. במחשב במשרד ברמלה זה כן נתן לי. יצאתי הג'וקר.
תודה - יצאתי הג'וקר הבעיה הייתה שהאתר ההוא לא תמך בפיירפוקס, וגם לא הסכים לתת לי עם הIE במשרד אתמול. במחשב במשרד ברמלה זה כן נתן לי. יצאתי הג'וקר.
G gloria23 New member 28/6/06 #11 ותודה על האתר! השאלוןו באמת מושקע, רק מה, המוזיקה קצת חירפנה אותי...
G gloria23 New member 2/7/06 #14 ../images/Emo13.gif עומס יתר...חחח יותר מידי דברים על הראש... תודה שהתעניינת
D deddy23 New member 2/7/06 #13 ויקי וייל?!?!?!? איך למען השם יצאתי ויקי וייל????? מה שכן - כתוב שיש לי nice ass