מה?? לא הבנתי. את רוצה רמז נוסף?
W westend girl New member 2/7/08 #88 סתם, צחקתי. שחרשות של אחד מהם יכולה להסביר את המוזיקה המעפנה שלהם.
י ילדת הפרחים ההזויה New member 2/7/08 #93 אז את אומרת שרדיוהד מעפנים?? תזהרי לך,אני בגלגול הקודם הייתי אחד מהלואים של צרפת. אני אוציא אותך להורג בגליוטינה.
אז את אומרת שרדיוהד מעפנים?? תזהרי לך,אני בגלגול הקודם הייתי אחד מהלואים של צרפת. אני אוציא אותך להורג בגליוטינה.
י ילדת הפרחים ההזויה New member 2/7/08 #89 רמז ראשון. האלבום המצליח ששיחררנו בשנת 1969 כולל בתוכו את השימוש הראשון של הגיטריסט בסאונד סינטטי.
י ילדת הפרחים ההזויה New member 2/7/08 #91 עזבו,רמז אחר.. בשנת 1969,אחרי שהוצאנו את אחד האלבומים המצליחים שלנו,ערכנו את הופענו בפסטיבל וודסטוק...הופעה שנמשכה ארבע שעות.
עזבו,רמז אחר.. בשנת 1969,אחרי שהוצאנו את אחד האלבומים המצליחים שלנו,ערכנו את הופענו בפסטיבל וודסטוק...הופעה שנמשכה ארבע שעות.
י ילדת הפרחים ההזויה New member 1/7/08 #73 זהה את האמן2 מקור שם הלהקה שלנו הוא סלנג אמריקאי שמשמעותו גפרור שרוף שנעזרים בו להחזיק בדל סיגריית מריחואנה קצר מכדי להחזיקו בין האצבעות.
זהה את האמן2 מקור שם הלהקה שלנו הוא סלנג אמריקאי שמשמעותו גפרור שרוף שנעזרים בו להחזיק בדל סיגריית מריחואנה קצר מכדי להחזיקו בין האצבעות.
י ילדת הפרחים ההזויה New member 1/7/08 #74 זהה את האמן 3 ההופעה הבכורה הפומבית הראשונה שלי התרחשה בגיל 10 כפסנתרנית, הורי ,שישבו בשורה הראשונה, נאלצו לפנות את מקומם לאנשים לבנים.
זהה את האמן 3 ההופעה הבכורה הפומבית הראשונה שלי התרחשה בגיל 10 כפסנתרנית, הורי ,שישבו בשורה הראשונה, נאלצו לפנות את מקומם לאנשים לבנים.
י ילדת הפרחים ההזויה New member 2/7/08 #84 זהה את האמן 4 לפני שהקמנו את הלהקה,הלהקה נשאה שם אחר כאשר הסולן שלנו היה המתופף של הלהקה.