מצב
הנושא נעול.

א ו פ ק 5

New member
../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

מי שנמצא בימים אלה במסלול רומניה/בני ציון- קיבלתם מועדים ליציאות אפשריות לטיפול? אני יודעת שיצא מחזור באמצע ספטמבר אבל האם נאמר לכם מתי יצא עוד מחזור וזה שאחריו ,או שמחזיקים אתכם עד הרגע האחרון לגבי מועדים אפשריים? ותהייה- יצא לכם בגלל הזמן שעובר בין קבלת החלטה לביצוע הטיפול עצמו, להכנס למצבי רוח עגמומיים ותחושה לא שלמה עם כל הבחירה בתרומה? האבל הלא נגמר הזה הוא הליך שעבר גם עליכם?

אדוינה

New member
הי אופק!

מי שנמצא בימים אלה במסלול רומניה/בני ציון- קיבלתם מועדים ליציאות אפשריות לטיפול? אני יודעת שיצא מחזור באמצע ספטמבר אבל האם נאמר לכם מתי יצא עוד מחזור וזה שאחריו ,או שמחזיקים אתכם עד הרגע האחרון לגבי מועדים אפשריים? ותהייה- יצא לכם בגלל הזמן שעובר בין קבלת החלטה לביצוע הטיפול עצמו, להכנס למצבי רוח עגמומיים ותחושה לא שלמה עם כל הבחירה בתרומה? האבל הלא נגמר הזה הוא הליך שעבר גם עליכם?
הי אופק!
אני לא זוכרת את הסיפור שלך,אבל מאוד מזדהה עם הקושי של ההמתנה המייגעת. שבעצם הייתי רוצה שהדברים יזוזו יותר מהר ,אבל לטיפול יש את הדנמיקה שלו. מצבי רוח עגמומיים יש גם יש. אבל תחושה של חוסר השלמה עם הטיפול ,זה לא קיים אצלי,מסיבה עיקרית אחת: העדר אופציות אחרות. כלומר כמובן יש את אופציית האימוץ והפונדקאות,אך הם כביכול יותר מסובכות ויקרות. אולי תסבירי על חוסר ההשלמה שלך. ובעיקר מהם האלטרנטיבות שלך? שתעבור ההמתנה בקלות והטיפול עוד יותר. בהצלחה!

בריזה1

New member
היי אופק

היי אופק
יש נסיעה אחת בתחילת אוקטובר והשניה בחול המועד סוכות. לגבי החלק השני - מצבי רוח - כן!!!! אופציות? לי אין כל כך. בהצלחה בריזה

3דוגית

New member
היי אופק

היי אופק
מזדהה עם מצבי הרוח שלך, אצלי הכאב מופיע בגלים, לפעמים נחלש, ולפעמים מתעצם, לא משהו רציונלי, כי רציונלית בחרתי בטוב ביותר עבורי כרגע, אלא רגשי לגמריי, המסע הארוך- כמעט 7 שנים, הכשלונות החוזרים, ובעיקר המשמעות עבורי, של האובדן הגנטי, כרגע שהמועד מתקרב
אני יותר רגועה. אם כי אתמול כשפורסמה הכתבה על "חלוקת ביציות" נלחצתי, כי חשבתי שאולי יש פרצת דרך למשהו שמשמעותי עבורי. זהו יקירה, מחכה ליום שכל ההתלבטויות האלו יראו לי לא רלוונטיות וכמובן מאחלת זאת גם לך, ועד אז קבלי חיבוק

אופק צריך הרבה סבלנות אומרים

אופק צריך הרבה סבלנות אומרים
שמחיפזון לא מגיעים לשום דבר, לי הביאו עוברים מקייב אבל לא נסעתי מכמה סיבות אישיות, אבל המחשבה כל הזמן האם החיבור הצליח, מתי אקבל טלפון שהגיעו לארץ, אבל הכנסתי לראש שבסוף הכל יסתדר כי ככה צריך להיות , חזקים והרבה אופטימיות, ואין סיבה לדאגה בסוף הכל יהיה בסדר תאמיני לעצמך ולמטרה שלך. אז שולחת לך המון המון הצלחה אל תהיה במתח תהיה רגועה והכל יהיה תקין.

ayoosh

New member
כן, היו...

כן, היו...
אצלי בין הטיפול הראשון לשני
עבר (יחסית לציפיות של עצמי) הרבה זמן (בסופו של דבר- ארבעה חודשים). זה קרה בגלל שהחלטתי לבדוק ולוודא שאין בעיה שאני לא יודעת עליה, והמתנתי לתוצאות הבדיקות שקצת התעכבו (ואם להיות כנה- גם עבר קצת זמן עד שעשיתי אותן...). בזמן הזה היו לי הרבה מצבי רוח- לא בגלל שלא הייתי שלמה עם הבחירה, פשוט בגלל שבתקופה הזו, גם עיכוב של שבוע שאינו בשליטתי היה בלתי נסבל. באופן כללי אני צריכה שליטה על חיי. תקופת הטיפולים מאוד מערערת את זה, והעיכוב למרות הרצון להתקדם- מקשה מאוד...
ומקווה שלא יהיו עיכובים מיותרים

שולחת הרבה חיזוקים וחיבוקים

כן, היו...
אצלי בין הטיפול הראשון לשני
עבר (יחסית לציפיות של עצמי) הרבה זמן (בסופו של דבר- ארבעה חודשים). זה קרה בגלל שהחלטתי לבדוק ולוודא שאין בעיה שאני לא יודעת עליה, והמתנתי לתוצאות הבדיקות שקצת התעכבו (ואם להיות כנה- גם עבר קצת זמן עד שעשיתי אותן...). בזמן הזה היו לי הרבה מצבי רוח- לא בגלל שלא הייתי שלמה עם הבחירה, פשוט בגלל שבתקופה הזו, גם עיכוב של שבוע שאינו בשליטתי היה בלתי נסבל. באופן כללי אני צריכה שליטה על חיי. תקופת הטיפולים מאוד מערערת את זה, והעיכוב למרות הרצון להתקדם- מקשה מאוד...
ומקווה שלא יהיו עיכובים מיותרים
והמטרה תגיע, להיות רגועות והכל יהיה בסדר

../images/Emo16.gif../images/Emo48.gifשבת שלום לכולכן, שבת של

והמטרה תגיע, להיות רגועות והכל יהיה בסדר
שבת שלום לכולכן, שבת של
הפתעות של בשורות הכי משמחות. אני עכשיו הולכת להכין לי ולאחותי סלט ירקות טרי חתוך דק, עם שמן שומשום וגבינות והרבה טעם, ואחכ טסה למיטה למנוחת צהריים שלה אני מחכה כל השבוע, אני קמה חדשה ורעננה. אז להשתמע בהמשך.

א ו פ ק 5

New member
תודה על התגובות ../images/Emo24.gif

תודה על התגובות

סליחה שלא עניתי קודם. הכאב לא מרפה. חששות שלא אתחבר להריון,אפילו מחשבות שלא אוהב את הילד. בשלב מסויים של ההתארגנות הטכנית היתה השלמה וקבלה של ההחלטה ואפילו התרגשות של התחלות חדשות,אבל עכשיו נשאר רק ספק ופחדים. נוסיף על כך שמשום מה כנראה שחיפה ניתקו קשר והם לא מעדכנים על יציאות מתוכננות לטיפול ברומניה. אולי לא בא להם עלינו
נכון ששאלנו מלא שאלות ולא מכל התשובות התלהבתי אבל היתה החלטה ללכת איתם ועכשיו לא ברור מה קורה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה