Sol Minor

New member
הופעות? נגמרו?

ההופעות של קרן נגמרו? יתחדשו? במתכונת דיסק שני שמתקרב או הראשון? לא יצא לי ללכת ... פספסתי את ההזדמנות?

שאלה מפורום שכן ../images/Emo13.gif

הי, אני דווקא מפורום שכן אבל חשבתי שאולי תדעו לענות לי על השאלה הבאה - שמעתי אתמול בבקר שיר חדש שאני חושבת שהוא של קרן פלס משהו על סיפור אהבה שהוא כביכול לא גמור (לא נגמר בכריעה על הברך ולא בדלת נטרקת משהו כזה) אני ממש אשמח אם תוכלו להגיד לי את שם השיר (בשאיפה שאני אכן לא טועה וזו אכן קרן פלס) תודה מראש

מה פתאום נגמרו.. תכף חוזרים ובגדול...

עוד כמה חודשים בודדים ממש קרן חוזרת להופעות. זה הולך להיות גדול, מצחיק ומרתק מתמיד אנחנו כמובן נעדכן פה ברגע שיהיו הופעות, לקראת צאת הדיסק סינגל ראשון "מבול" שכפי שכבר אמרנו הולך להרעיד את המדינה, יוצא ממש בקרוב

אושRתי

New member
היי

זה שיר חדש של איה כורם ולא של קרן פלס , השיר נקרא "הסוף של הסיפור". קרן מוציא בחודש הבא את הסינגל "מבול"..

CuteBabe

New member
עוד כמה חודשים? :|

ארג אני כאן עד תחילת פברואר.. אין אולי משהו עד אז?

נעה 124

New member
לא יהיו הופעות עד פברואר..

כמו שכתוב שרשור אחד מעליך, היא מופיעה במופע התרמה ברמת השרון.. אבל מופעים רגילים, שלה לבד, לא יהיו עד אז..

משגשה04

New member
קרן פלס

רציתי לדעת האם היה פעם סיפור שקשור בקרן פלס ובני סלע- הוא עקב אחריה או משהו כזה כשהיא הייתה חיילת?

Oukami Kun

New member
שאלה שאלתית

נודע לי שבעברה הלא-כ"כ-רחוק קרן פלס הלחינה שירים למחזה "שיץ" של חנוך לוין. אם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את התווים האלה, אני ממש ממש אעריך אותו. אני ממש זקוק לזה לבגרות בתיאטרון של השנה, אז אם מישהו רק יודע... בתודה מראש, נדב (ועדיף במסר כי אני בטח אשכח לחזור לכאן ולבדוק אם קיבלתי תגובות)

למעלה