ירדן88, ורוצה לשדרג את הגבר שלך? קודם שיהיה לי גבר אהמ..אהמ..למעוניינים... סתם סתם לא..חח!
י ירדן88 New member 26/11/06 #40 ירדן88, ורוצה לשדרג את הגבר שלך? קודם שיהיה לי גבר אהמ..אהמ..למעוניינים... סתם סתם לא..חח!
מ מר מיץ פטל New member 26/11/06 #42 XD היה לי אחד טוב! מר מיץ פטל, בחורות ערומות - זה כולירע? אמ... אין לי שום דבר נגד כולירע, וגם בחורות ערומות,לא מפריעות לי כלל וכלל! משחק אדיר! =]
XD היה לי אחד טוב! מר מיץ פטל, בחורות ערומות - זה כולירע? אמ... אין לי שום דבר נגד כולירע, וגם בחורות ערומות,לא מפריעות לי כלל וכלל! משחק אדיר! =]
י ירדן88 New member 26/11/06 #45 ירדן88,את מסכנת את התינוק שלך?!?! לא אין לי תינוק!! כבר פעם שנייה!! עזבו אותי כבר! חוצפנים כאלה
S shakira fan New member 26/11/06 #46 קרועה את ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
S shakira fan New member 26/11/06 #48 חחח..איזה דפוקים הם בתפוז../images/Emo43.gif הפרסומות האלה צולעות לגמרי..חח shakira fan,רוצה הדרכה אישית במחשבים אצלך בבית? תלוי מי מציע...
חחח..איזה דפוקים הם בתפוז../images/Emo43.gif הפרסומות האלה צולעות לגמרי..חח shakira fan,רוצה הדרכה אישית במחשבים אצלך בבית? תלוי מי מציע...
P pringles1 New member 27/11/06 #51 pringles1, רוצה לשדרג את המשרד הבי תי? דיי כבר עם השידרוגיםםם... ואין לי משרד ביתי...
S shakira fan New member 27/11/06 #52 חחחחחחחחח../images/Emo6.gif shakira fan,רוצה לקבל טיפים לדייט הראשון? עכשיו נזכרתם?!
0 0verpr0tected New member 27/11/06 #53 חחיחיחי...../images/Emo6.gif overprotected ידעת שהם נפרדו? איזה שרוטים הם...מה זה כאילו השאלות המפגרות האלה.....
חחיחיחי...../images/Emo6.gif overprotected ידעת שהם נפרדו? איזה שרוטים הם...מה זה כאילו השאלות המפגרות האלה.....