מיהו יוצא הדופן? א.רז ב.בה ג.ינה ד.ים ה.שלג ו.סקי
N natalyp New member 19/11/02 #1 ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif מיהו יוצא הדופן? א.רז ב.בה ג.ינה ד.ים ה.שלג ו.סקי
../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif מיהו יוצא הדופן? א.רז ב.בה ג.ינה ד.ים ה.שלג ו.סקי
M Meijen Shaggy New member 19/11/02 #2 ../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif אֶרֶז בֻּבָּה גִינָה דים הֻשְלַג וִסְקִי בקיצור - אין לי מושג
N natalyp New member 20/11/02 #8 אי אפשר ככה! אם אתם מעלים הצעה לפיתרון, תנמקו את בחירתכם, אחרת זה פשוט ילך פה על אלימינציה!!!
C cyberonweb New member 20/11/02 #9 המממ נסיון ../images/Emo35.gif ה. שלג היחיד שאם קוראים אותו במהופך מסתדר כמילה. גלשה.
S swirrrly New member 20/11/02 #10 סתם ניחוש דפוק../images/Emo62.gif ../images/Emo118.gif ב. בה - כי זה היחיד שמופיעה בו אותה אות פעמיים... נו, אני יודעת שזה דפוק..
סתם ניחוש דפוק../images/Emo62.gif ../images/Emo118.gif ב. בה - כי זה היחיד שמופיעה בו אותה אות פעמיים... נו, אני יודעת שזה דפוק..
N natalyp New member 21/11/02 #17 ../images/Emo101.gif ממש אחות רחמניה אני! טוב, הנה נסיון לרמז... שימו לב לנקודות!
S swirrrly New member 21/11/02 #20 פאק באמת שאין לי מושג.. ../images/Emo118.gif בעעע look at me!: כל הזמן באה לפורום במטרה לפתור חידות, ובסוף יוצא או שאני פותרת חידות שאני כבר מכירה, או שאני אומרת זה קשה מדי, או שאני מבקשת רמזים, או שאני יורדת על אנשים שכן הצליחו לפתור!! בעעעעע
פאק באמת שאין לי מושג.. ../images/Emo118.gif בעעע look at me!: כל הזמן באה לפורום במטרה לפתור חידות, ובסוף יוצא או שאני פותרת חידות שאני כבר מכירה, או שאני אומרת זה קשה מדי, או שאני מבקשת רמזים, או שאני יורדת על אנשים שכן הצליחו לפתור!! בעעעעע