406

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif 406 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה תוכלו לספר לי על פג'ו 406, שנת 2002 מנוע 1800 מבחינת: בטיחות טיפולים סביבת נהג איכות נסיעה יציבות תא מטען חסרונות וכיוצ'... תודות מראש

RacerX

New member
מה אפשר לספר

אני לא מכיר כל כך את מודל 2002 ונראה לי שהיתה איזו מתיחת פנים באיזור, אבל 4 כריות אויר ו ABS יש בטוח. 3 כוכבים במבחן ריסוק. רק לגבי הרכב שלנו, על ה 30K+ ק"מ בשנה הוא דורש רק טיפולים שוטפים. אין לי שום מושג סטטיטי לגבי הדגם בכלל. סביבת נהג נעימה למדי, איכות נסיעה טובה מאוד, יציבות טובה מאוד ותא מטען גדול. חסרונות: אין לי מושג איך השילוב עם מנוע ה 1800.

sronis

New member
סביבת נהג, איכות נסיעה,יציבות וכולי

למכונית תא נוסעים מרשים למדי, מרוות ונוח. מזגן מעולה. איבזור סביר, איכות נסיעה מצוינת - נוחות גבוהה מאוד, מושבים מצוינים. יציבות - טובה מאוד ומשרת ביטחון. תא מטען גדול, במקום טוב בקטגוריה. אבל בצירוף עם מנוע ה-1.8 ותיבה אוטומטית המכונית עגלה רצינית. חלשה גם ביחס למשפחתית רגילה 1.6 אוטומטית. הגיר גם יכול לעצבן לפעמים. רוני

zvit

New member
כוכבי ריסוק

ישונו מוסד אירופי בשם EuroNcap המבצע ניסויי ריסוק במכוניות הנמכרות בשוק האירופי, ומעניק להן דירוג ע"פ רמת הבטיחות שהן מספקות לנסועים בעת תאונה. 3 כוכבי ריסוק מתוך חמישה זה פחות מהמקובל היום בשוק (4 ומעלה) אך זה נובע בעיקר מהיות ה-406 דגם מאוד ותיק בשוק (מ-1996) כללית מדובר במכונית מרווחת ונוחה ובדרך כלל אמינה. בשנת 2002 המכונית צריכה טיפול תקופתי רק כל 30000 ק+מ או שנתיים. הביצועים של גירסת ה-1.8 אינם עוצרי נשימה, אך הם גם לא מתחת לכל ביקורת. (וכפי שאת יכולה להבין גירסת ה-2.0 עדיפה עליה) עובדות אילו לא צריכות למנוע אותך מקניה של 1.8 אם את מוצאת אחת במצב מצויין, ובמחיר שמתאים לך.

../images/Emo51.gif על ההסבר../images/Emo140.gif מצאתי משהו

ואני לא אצטרך להוסיף הרבה מדי על הפולו הקיים אז נראה לי משתלם. כשאתה אומר ביצועים, למה אתה מתכוון? (יש לי עכשיו פולו 2000 מנוע 1.4 אוטו'). איפה אפשר למצוא תוצאות מבחני ריסוק של מכוניות?

למעלה