did it ever happen to you

galgal0ne

New member
../images/Emo35.gifdid it ever happen to you

אולי זו "תמימות" שרכשתי אם הזמן, אבל מאז שהתחתנתי ידידי (מהמין השני) הפסיקו לדבר איתי, בעבודה וכ"ו, ומדובר עך אנשים שהקשר איתם היה ידידות גרידא, אפילו לא נפגשים אחרי העבודה, ואתמול, שהערתי ההערה לאחד מהם התגובה הייתה "אין לי למה לדבר איתך, את נשואה", ופשוט לא דיבר איתי.... ואני תוהה... האם לא מדברים איתי כי לא חושבים שזה מתאים, האם זה בגלל שקיוו ליותר, ועכשיו זה לא יקרה, האם יש סיבה נסתרת
מה דעתכם? האם קרה לכם שמישהו לא דיבר איתכם ברגע שנכנסתם לקשר
האם אתם עשיתם את זה פעם- לא דשיברתם אם מישהו כשהוא נכנס לקשר אחרי "ידידות" די ארוכה (אני עובדת פה שנה וחצי...), אם עשיתם את זה, אז למה באמת

D a p h n e

New member
הפתעות...

אני מודעת לכך שזה קורה בחיים... אנחנו מופתעים לעיתים לראות שאנשים רצו קשרים מסוג אחר איתנו.. לא קרה לי להפסיק קשר עם ידיד שהתחיל קשר רומנטי חדש..ומרבית החברים שלי נמצאים בקשר וזה לא גרם לי לנתק איתם מגע.. אבל כן קרה לי שידיד ניתק מגע כשאני נכנסתי לקשר.. - זה היה לפני מספר שנים, ובזמנו זה מאד הפריע לי. אבל אני לא שואלת את עצמי יותר שאלות. אם אחד הידידים שלי מצפה למשהו מעבר לידידיות איתי, והוא לא אומר לי את זה - זו בעיה שלו אם אני מתחילה קשר חדש בלי לקחת אותו בחשבון

galgal0ne

New member
of course

that was my thought exactly.... And i really don't care, since it was a real friendship. It didn't bother me in the sense of i don't like it... it bothers me, more in the sens you mantioned- you wanted something more and didn't say a word and now you don't talk to me... that's why I asked the 2nd qwuestion- in hope that someone might be able to shed some light on it

Liatatwork

New member
במקומות מסויימים את נעשית שקופה ברגע שאת תפוס

I went to the Young Leadership Conference of the UJC in Washington last year. With a ring on my finger, socially it was like I do not exist... my unmarried friend was talking to a guy and 15 seconds after she mentioned her boyfriend this guy just walked away leaving her in the middle of the sentence... He didn't even bother saying something like "I see my friend there I'm going to say hi" - he just left! Anyhow - as for what happend to you - It never happend to me but it is because I had a very small group of CLOSE friends and didn't have Yedidim that wanted more...​

סלסרו

New member
לפי סיינפלד, אצל גברים התוצאה הפוכה

טבעת נישואין על גבר זה a chicks' magnet...

סלסרו, זה נכון...

האקס שלי לא הלך עם טבעת על היד כי בחורות היו מציקות לו! לא יודעת, אולי זו רק אני, אבל אצלי זה סימן "חסר מין. לא להתקרב כאל גבר" |קול רובוטי ממעמקי הראש|. לי לא קרה שניתקו איתי יחסים כי התחתנתי, או כי נכנסתי למערכת יחסים. יותר מזה, אני חושבת שאחרי החתונה היו לי עוד יותר ידידים (גברים) מאשר לפני החתונה. והאמת, זה די קשה, כי היו לי המון ידידים עוד לפני... אגב, אצלי בחתונה כל האקסים התייצבו עם בנות זוגם. יש לי, אפילו, תמונה איתם. אני עומדת במרכז והם כולם מסביבי... דווקא היה מצחיק...

למעלה