למה? דווקא זה יכול לשעשע אותי. מה כבר אתה יכול לכתוב לי גבי תורת היחסות שכ"כ ירגיז אותי?
ג גאגית מאוהבת New member 24/12/04 #41 למה? דווקא זה יכול לשעשע אותי. מה כבר אתה יכול לכתוב לי גבי תורת היחסות שכ"כ ירגיז אותי?
V vitamin P New member 24/12/04 #42 ממממממ דיוויד במציאות והארם עם איפור ועניינים בסדרה- מממ הכל יחסי
ג גאגית מאוהבת New member 24/12/04 #43 המממ...למען האמת ../images/Emo62.gif אתמול בלילה שהיינו יחד הוא נראה די זהה לאיך שהוא נראה על המסך.... כך שזה די בטוח שהיופי שלו הוא ממש מוחלט....וכובש....
המממ...למען האמת ../images/Emo62.gif אתמול בלילה שהיינו יחד הוא נראה די זהה לאיך שהוא נראה על המסך.... כך שזה די בטוח שהיופי שלו הוא ממש מוחלט....וכובש....
ג גאגית מאוהבת New member 24/12/04 #46 תתפלא הפעם לא. חוצמזה אולי.... תנסה לא למחזר בדיחות??????? כלומר...אם כבר אתה מנסה התחכם איתי...חחח לא כדאי להמציא משהו חדש?
תתפלא הפעם לא. חוצמזה אולי.... תנסה לא למחזר בדיחות??????? כלומר...אם כבר אתה מנסה התחכם איתי...חחח לא כדאי להמציא משהו חדש?
L LORD OF THE DONUTS New member 24/12/04 #45 תתחלקי גם אם תרי גם לה מגיע... להיות איתו יותר נכון אם הפאי תפוחים שלו