________ מי היום ניג´ס לי קצת במסרים האישיים בתפוז?
ד דRדכוסי New member 18/12/02 #1 ../images/Emo35.gif________ מי היום ניג´ס לי קצת במסרים האישיים בתפוז?
ד דRדכוסי New member 18/12/02 #3 ../images/Emo127.gif5 נקודות+ עוד ../images/Emo35.gif עוד מספר דקות/שעות תעלה לאחד/אחת המשתמשים/משתמשות חתימה חדשה... א)מי נתן לו/לה את הרעיון לחתימה? ב)על מי מדובר? (למי יש/תיהיה עוד כמה דקות/שעות חתימה חדשה?)
../images/Emo127.gif5 נקודות+ עוד ../images/Emo35.gif עוד מספר דקות/שעות תעלה לאחד/אחת המשתמשים/משתמשות חתימה חדשה... א)מי נתן לו/לה את הרעיון לחתימה? ב)על מי מדובר? (למי יש/תיהיה עוד כמה דקות/שעות חתימה חדשה?)
M man in heaven New member 18/12/02 #6 7.5 נקודות לערב אחד ?! מספיק לי בהחלט... בוא ניתן גם לאחרים צ´אנס לפתור..
S swirrrly New member 18/12/02 #7 ../images/Emo7.gif לקחתי את זה כפגיעה אישית ../images/Emo118.gif גם על זה שעיוויתת את שמי, וגם על כך שיצרת קשר אנושי אפשרי ביני לבין דרדכוסי!! השערוריה!!
../images/Emo7.gif לקחתי את זה כפגיעה אישית ../images/Emo118.gif גם על זה שעיוויתת את שמי, וגם על כך שיצרת קשר אנושי אפשרי ביני לבין דרדכוסי!! השערוריה!!
M man in heaven New member 18/12/02 #9 חח.. אז קודם כל, קבלי את סליחתי ! וכפי שמובן מהכותרת - זה היה ניחוש.... ונ.ב - אני באמת חושב שכדאי לך להוסיף עוד כמה r ל- swirrrly.... ונ.ג - לא יצרתי קשר אנושי אפשרי בינך לבין דרדכוסי ! יצרתי קשר אנושי אפשרי בינך לבין דRדכוסי !
חח.. אז קודם כל, קבלי את סליחתי ! וכפי שמובן מהכותרת - זה היה ניחוש.... ונ.ב - אני באמת חושב שכדאי לך להוסיף עוד כמה r ל- swirrrly.... ונ.ג - לא יצרתי קשר אנושי אפשרי בינך לבין דרדכוסי ! יצרתי קשר אנושי אפשרי בינך לבין דRדכוסי !