תרמנו........

מצב
הנושא נעול.

ט מ י

New member
../images/Emo35.gifתרמנו........

תרמנו........
לפני מספר ימים עברנו שאיבה מוצלחת במיוחד והציעו לנו לתרום ביציות היינו מופתעים חשבנו שאין לכך פתח בארצנו. בכל מקרה תרמנו והיינו רוצים לדעת כיצד מתבצע התהליך של קבלת ביציות מתורמת?

סביון1

New member
ברוכים התורמים

תרמנו........
לפני מספר ימים עברנו שאיבה מוצלחת במיוחד והציעו לנו לתרום ביציות היינו מופתעים חשבנו שאין לכך פתח בארצנו. בכל מקרה תרמנו והיינו רוצים לדעת כיצד מתבצע התהליך של קבלת ביציות מתורמת?
ברוכים התורמים
שלום טמי, אנחנו מקדמים בברכה כל סיפור של תרומת ביציות בארץ, במיוחד כזה שנעשה מתוך אלטרואיזם כמו במקרה שלכם. קשה לי לספר על התהליך של קבלת ביציות מתורמת בישראל כי מקרה כזה הוא נדיר מאד וכמעט ולא שמעתי על נשים שקיבלו תרומת ביציות בישראל. למיטב ידיעתי יש נשים שתורמות ביציות תמורת מימון הטיפול בהן. מדובר בעיקר בנשים שאין להן ביטוח רפואי ישראלי ולכן זקוקות למימון. במקרה כזה הנתרמת מממנת את הוצאות הטיפול של התורמת ומקבלת על זה החזר מקופת החולים שלה. מאחלת לכם הצלחה בטיפול ויישר כוח על המעשה הנדיב, סביון

כל הכבוד ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif

ברוכים התורמים
שלום טמי, אנחנו מקדמים בברכה כל סיפור של תרומת ביציות בארץ, במיוחד כזה שנעשה מתוך אלטרואיזם כמו במקרה שלכם. קשה לי לספר על התהליך של קבלת ביציות מתורמת בישראל כי מקרה כזה הוא נדיר מאד וכמעט ולא שמעתי על נשים שקיבלו תרומת ביציות בישראל. למיטב ידיעתי יש נשים שתורמות ביציות תמורת מימון הטיפול בהן. מדובר בעיקר בנשים שאין להן ביטוח רפואי ישראלי ולכן זקוקות למימון. במקרה כזה הנתרמת מממנת את הוצאות הטיפול של התורמת ומקבלת על זה החזר מקופת החולים שלה. מאחלת לכם הצלחה בטיפול ויישר כוח על המעשה הנדיב, סביון
כל הכבוד

ממש כל הכבוד על התרומה אני מאחלת למי שתקבל את התרומה את האושר הגדול. ולכם אני מאחלת המון המון הצלחה ואת כל הטוב ובמהרה על כולם.

ayoosh

New member
כל הכבוד ../images/Emo70.gif

תרמנו........
כל הכבוד

וזה שהציעו לכם- מפתיע במיוחד...
האם אמרו לכם אם זה מיועד למחקר או לטיפול? בכל אופן, כפי שענתה סביון, לצערנו, אנחנו לא ממש יודעות איך זה עובד בארץ, מכיוון שזה נדיר ביותר ואנחנו נאלצות לנסוע לחו"ל... אבל אני מלאת הערכה, ומאחלת המון המון
בהחזרה מוצלחת והריון תקין, בריא ומלא

אני רק רוצה להגיד תודה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

תרמנו........
אני רק רוצה להגיד תודה

אנחנו לא הזוג שקיבלו את ביציות שלך אבל אני בטוח שהם כרגע מאד מאושרים ומלאים לצפיה לבטא + שיצא בעוד שבועיים. אני בטוח שהם היו רוצים להגיד לכם תודה רבה|סגדש| ועם הם היו יכולים לחבק אותכם, הם היו עושים כך.
. אז בשמם האלמוני אני רוצה להגיד לכם תודה רבה|סגדש|

אני רק רוצה להגיד תודה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

תרמנו........
אני רק רוצה להגיד תודה

אנחנו לא הזוג שקיבלו את ביציות שלך אבל אני בטוח שהם כרגע מאד מאושרים ומלאים לצפיה לבטא + שיצא בעוד שבועיים. אני בטוח שהם היו רוצים להגיד לכם תודה רבה ועם הם היו יכולים לחבק אותכם, הם היו עושים כך.
. אז בשמם האלמוני אני רוצה להגיד לכם תודה רבה

תודה מכל ה ../images/Emo23.gif ../images/Emo140.gif

תרמנו........
תודה מכל ה

נטאשה

New member
כל הכבוד והמון תודה ../images/Emo140.gif

תרמנו........
כל הכבוד והמון תודה

מצב
הנושא נעול.
למעלה