את האמת שאת התשובות לרוב השאלות שלך[או לפחות מהסוג ששאלת עד עכשיו] אנשים פה יכולים לדקלם לך בע"פ
ב ברוש15 New member 17/2/07 #58 את האמת שאת התשובות לרוב השאלות שלך[או לפחות מהסוג ששאלת עד עכשיו] אנשים פה יכולים לדקלם לך בע"פ
ל לילוש לנצח New member 17/2/07 #61 חחחח דווקא לא כ"כ... היא בעצמה אמרה שהיא לא יכולה להיות בטוחה בכך שעברי לא מאמין באלוהים.. על זה רק הוא יכול לענות [אם הוא לא ענה על זה כבר בעבר]
חחחח דווקא לא כ"כ... היא בעצמה אמרה שהיא לא יכולה להיות בטוחה בכך שעברי לא מאמין באלוהים.. על זה רק הוא יכול לענות [אם הוא לא ענה על זה כבר בעבר]
T TOMER511 New member 19/2/07 #68 לי באמת חשוב שעברי יאמין באלהים... הוא לא חייב לשמור אבל לפחות להאמין שאלהים קיים!! אני יסתפק בלחכות לתשובה כמו כולכם. אבל לצערי עברי בטח כל כך עסוק שעד שהוא יכנס שוב לפה ההודעה הזו תהיה במעמקי הפורום....
לי באמת חשוב שעברי יאמין באלהים... הוא לא חייב לשמור אבל לפחות להאמין שאלהים קיים!! אני יסתפק בלחכות לתשובה כמו כולכם. אבל לצערי עברי בטח כל כך עסוק שעד שהוא יכנס שוב לפה ההודעה הזו תהיה במעמקי הפורום....
מ משו אמיתי New member 20/2/07 #71 זה יעשה את השירים שלו טובים יותר?.. סליחה, אבל זה באמת אחד הדברים היותר מטופשים ששמעתי.
L liron010 New member 18/2/07 #64 זה היה כבר באחד השרשורים, אבל אני לא מוצאת את זה, מי יודע מה בערך הפלייליסט בהופעות פסנתר ?
ה האגוש New member 15/2/07 #24 ../images/Emo12.gif? מה? זה לא חידוש לאלבום ישן, זה אוסף שירים מאלבומים קודמים, שהוקלטו מחדש, ועברו מיקסים ושטויות , וגם 2 שירים חדשים, "Fight!" ו"כך ברא אותך הטבע" [חידוש]
../images/Emo12.gif? מה? זה לא חידוש לאלבום ישן, זה אוסף שירים מאלבומים קודמים, שהוקלטו מחדש, ועברו מיקסים ושטויות , וגם 2 שירים חדשים, "Fight!" ו"כך ברא אותך הטבע" [חידוש]
S sharwan New member 16/2/07 #39 אני בת, קודם כל... ../images/Emo68.gif דבר שני, כי השם משפחה שלך זה "תדמור" אז תהיתי...