שש"מ

יששששש../images/Emo13.gif אהה ו...../images/Emo91.gif

אתם מוזמנים להגיע לפסטיבל בשקל שיערך במגדל העמק ב26.6 בשעה 18:00 בפסטיבל יהיו: דנה ברגר הדג נחש פאנקנשטיין {עם עיילי} טיפקס חיים אוליאל ועוד... את הערב ינחה תומ"ש {תומר שרון} הכניסה בשקללללללל אז יאללה בואו
בהפקת פסטיבל בשקל בשיתוף עם מועצת נוער מגדל העמק שאני חלק ממנה

נכון להיום אין לי אבל

אם זה דחוף אני ישיג עד סוף היום או עד מחר. ו... איזה פרטים את צריכה אני יכולה לענות על הכול.

B bas

New member
בבקשה שהפעם אני ישרשר נכון

ולמקום הנכון
יש לי 2 שאלות,שלא מצאתי עליהם עדיין תשובה ואני אשמח אם תוכלו לענות לי
-ההופעה שתהיה באשדוד,היא הופעה מלאה? כי לפי תווך השעות של אומנים אחרים שמופיעים לפני עברי רשום שכל ההופעות הם חצי שעה. ופשוט עברי ואביב אחרונים אז...כנ"ל לגבי ההופעה בשפיים. אני ממש שמחה שנהנתם בהופעת ה100...! זה הייתה ההופעת יומולדת שלי,ואני,לא באתי.סיפור ארוך.ועצוב. תודה רבה לכם

ברוש15

New member
תשובות../images/Emo26.gif

ההופעה באשדוד תהיה לדעתי הופעה של שעה-שעה וחצי כל אחד וחצי שעה ביחד... באתר כתוב הבדלים של חצי שעה כי זה מתחמים שונים..ההופעות הן במקביל.. בקשר לשפיים ההופעה תהיה בסביבות השעה וחצי..

MamoOoshA

New member
שאלה.

איך אני יכולה ליצור קשר עם המנהלת של עברי? (רוני משהו, לא?) רצוי דרך אימייל, אבל גם טלפון זה בסדר

צריכה עזרה =]

למישהו יש רקעים של עברי? רקעים לדסקופ אני מתכוונת או לפחות יודע איפה אפשר להשיג?

orpaz445

New member
נצל"ש למה אין גישה לקבצים בסרגל

זהלא עובר זה משאיר לי דף לבן.. שמישהו יתן לי קישור או משהו

לא שאלה אבל משהו חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה מתוך הקומונה של שיר מקומי, רשום על עברי למעלה, וגם בסוף משפט אחד למטה

למעלה