שש"מ

partom

New member
מישהו יודע כמה עולה כרטיס למופע../images/Emo35.gif

של עברי ביחד עם אפרת גוש בסוזן דלל ב-15/6 ???

תקשיבו.. שאלה חשובה מאוד

אמרו לי שיש שיר חדש לעברי לידר שלי בפורום הזה הוא בעצם של כולנו.. חחחחחחח בד"כ אני אומרת שלי כי אני דיי שרופה עליו.. ואני לא יודעת איזה שיר.. יש לי את 4 הדיסקים שאני חורשת.. ופשוט נהנית מזה בכל פעם מחדש.. יש למישהו מושג איזה שיר? זה ממש חשוב

גל פה

New member
שאלה

פעם 1000 שאני שואלת את זה...אתמול פתחו נושא על זה שעברי מופיע בחיפה בפסטיבל הסטודנט..אני מתה ללכת אבל אני לא יודעת לאיזה גיל זה מישהו מוכן לענות לי פעם אחת לאיזה גילאים זה? אני בת 15 נראה לכם יכניסו אותי?? סורי שאני לא כותבת איפה שצריך בשרשור או משהו כזה פשוט אין לי מושג איפה השרשור הודעות... חפרתי..

אוקיי.. תודה..

כנראה שזה לא שיר חדש.. ידיד אמר לי שיש שיר חדש כנראה הוא חושב שזה חדש בגלל שהוא לא ממש מכיר אז כל שיר בשבילו הוא חדש.. בכל אופן אין על עיברי שלנו.. ד"א המצאתי מילים חדשות ל'זה תמיד אהבה למרות שאין על המקור..

Naych

New member
עברי זה בלי הי' ../images/Emo13.gif

ואממ.. את מוכשרת :| שלך שלך

Naych

New member
כנראה את מתכוונת לביצועים ב-LIVE

יצא לו בתקופה האחרונה דיסק LIVE של ביתן אחד, שם יש ביצועים חיים לכל השירים. אולי הכוונה לשיר אדוני.

יו, תקשיבי.

נראה לי שעניתי על זה, רק לך, יותר מ-3 פעמים. אז תעקבי אחריי עכשיו, טוב? יש הגבלת גיל, מגיל 17 ומעלה. את בת 15, הכניסה מגיל 17, מה קיבלנו?
נמאס.

B a 7 a K

New member
אורעד בסך הכל ניסתה להגיד לך-

שפעם אחת זה מספיק.
ותחשבי על זה שאת צריכה לדאוג לסדר ולמענה לכ"כ הרבה אנשים כמוך.

גל פה

New member
מה שתגידו

אפשר לחשוב מה קרה...אני חדשה בפורום אתם שנים פה אני לא ראיתי את התשובה של הפעמים הקודמות ואני לא יודעת איפה צריך לשאול את זה ואם קשה לכם לענות אל תענו...

B a 7 a K

New member
../images/Emo13.gif

א', אני לא שנים פה. שנה אחת, לא צריך להגזים.
דבר שני, אף אחד לא נגדך, אני נשבע לך. אני שוב מפנה אותך לעבודה הקשה של המנהלות פה, היות וזה אחת הפורומים הכי פעילים בתפוז (בתחום המוזיקה לפחות), ועברי לא עושה לנו עבודה קלה (מישהו אמר "10 הופעות ביום"?!) ויש כ"כ הרבה שאלות, ותאמיני לי שהמנהלות שלנו משתדלות לענות על הכל, בזמן, כדי שתספיקי לראות. זה שזה לא תמיד יוצא ככה, הוא לא אשמתו של אף אחד, לא שלך ולא של המנהלות. את צריכה להבין את זה. זה הכל.
בואי נסגור על זה שלהבא, במידה וקורה דבר כזה (ואני לא מאמין שזה יקרה שוב), אני מאשר לך לשלוח לי את השאלה בפרטי, ואני מבטיח שתקבלי תשובה שתוכלי לראות באותו הרגע. ו... ברוכה הבאה.
ברק.

גל פה

New member
טוב

לא אמרתי שאתם נגדי פשוט שאלתי שאלה פשוט ואמרתי סליחה מראש והמנהלת (לא ידעת איך קוראים לה) ישר קפצה והתלוננה "נמאס" אפשר לחשוב קשה להגיד כן או לא? אם כל כך קשה שלא תהיה מנהלת מה אני אעשה ואם תסבירו לי איפה צריך לשאול זה לא יקרה פעם הבאה

למעלה