לא הבנתי
L lir972 New member 15/4/07 #26 אז"ש........ שאלתי פה שאלה, בשרשור הנוכחי, והיה מאוד נחמד אם מישהו היה נותן קצה חוט....
G G House New member 15/4/07 #23 שאלתי פעםם ולא ענוו לי! כנסו דחוףףף! אני מת....חולה....שרוף..על הבנות המושלמות...........ובעיקר על לורליי הכוסיייייייייית!!!!! רציתי לדעת. לורליי נשואהההה?? יש לה חברר.??? משוו? או שיש לי סיכוייי!??! דחוווווווווווווווף
שאלתי פעםם ולא ענוו לי! כנסו דחוףףף! אני מת....חולה....שרוף..על הבנות המושלמות...........ובעיקר על לורליי הכוסיייייייייית!!!!! רציתי לדעת. לורליי נשואהההה?? יש לה חברר.??? משוו? או שיש לי סיכוייי!??! דחוווווווווווווווף
S smiley chloe New member 15/4/07 #24 אתה מתכוון לדמות או במציאות?? ../images/Emo12.gif אם אתה מתכוון על במציאות אז לורן (=לורליי) לא נשואה.. בהצלחה!
אתה מתכוון לדמות או במציאות?? ../images/Emo12.gif אם אתה מתכוון על במציאות אז לורן (=לורליי) לא נשואה.. בהצלחה!
H hbam New member 15/4/07 #25 ואם אתה מתכוון לדמות ../images/Emo58.gif7x17 אז גם לא היא התגרשה מכריס לא מזמן אני משועשע
H hbam New member 16/4/07 #29 אממ נראה לי שהמקלדה שלך קצת דביקה ואם היא הייתה נשואה היינו יודעים כי סביר מאוד מאוד להניח שזה היה מתפרסם..
אממ נראה לי שהמקלדה שלך קצת דביקה ואם היא הייתה נשואה היינו יודעים כי סביר מאוד מאוד להניח שזה היה מתפרסם..
H hbam New member 16/4/07 #30 אממ נראה לי שהמקלדת שלך קצת דביקה ואם היא הייתה נשואה היינו יודעים כי סביר מאוד מאוד להניח שזה היה מתפרסם..
אממ נראה לי שהמקלדת שלך קצת דביקה ואם היא הייתה נשואה היינו יודעים כי סביר מאוד מאוד להניח שזה היה מתפרסם..