שרשור שאלות, בקשות ומענות

move it

New member
הי שלום לכולם - שאלה

איזה לדעתכם הפרקים הכי טובים של בנות גילמור כאלה ששווה להשקיע ולראות ? ואיך בינתיים העונה ה 10 ? זהו לבינתיים מקווה להשתלב תודה מראש

move it

New member
אה - אופס שכחתי עוד משהו

על איזה אתר מעודכן אתם ממליצים לקרא תקצירי פרקים וכדו' תודה

גילמור יוצאות לפגרה בקרוב?

כי כמעט כל הסדרות של CW יוצאות לפגרה, וגם כי באתר שלהם יש פרומו שמציג פרק די ישן, אז חשבתי אולי יהיה שידור חוזר.... בקיצור - יש פגרה או אין? ואם כן, עד מתי?

hbam

New member
בהנחה שאת מדברת על העונה השביעית

התשובה היא כן, יש פגרה. הפרק האחרון ששודר (שבוע שעבר) הוא פרק 10. הסדרה תחזור רק ב-23 לינואר :( מזל שהמגן חוזרת עוד פחות מחודש.. הספירה החלה

Blossom

New member
אפשר לשרוד עם העונות הראשונות

או אם העונה הנוכחית שכולן אוהבות להשמיץ. סתם הצעה. אפשר גם פשוט לראות את מה שיש בהולמרק [חמישית אם אני לא טועה]

smiley chloe

New member
אוי לא!!!

רק עכשיו קלטתי שזה ה-23 לינואר הייתי בטוחה שזה ימשיך כבר החודש..
טוב הגיע הזמן לחרוש על העונות הראשונות!!

Girl From Mars

New member
עכשיו משודרת העונה החמישית

השישית תגיע בפברואר... נראה לי שכתבתי את זה בעמוד הראשי בהודעות האלה שזזות.

מתי הסדרה תחזור להולמרק אני מחכה

והאם אני יכול לראות פרקים שלמים של הסדרה ביוטוב? ומנהלת אני צריך לשאול אותך משהווא אישי במסר שלחי לי

frikin shin

New member
היי אני במצב קצת נואש ולכן אני כותב

כותבת פה... אמממ אני מחפשת אקורדים לשיר love is everywhere i go של סאם פיליפס. מישהו\י מנגן\ת פה בגיטרה או פשוט יש לו במקרה את האקורדים של השיר הזה שאי אפשר למצוא בשום מקום ?
אשמח אם תעזרו לי

שאלה../images/Emo9.gif

הי! הייתי ממש קבועה פה כשהפורום הוקם, אפילו עדיין יש תקציי פרקים מפרי עטי (z O e i). נוסטלגיה^_^ מעניין אם יש פה עוד אנשים מהתקופה? טוב זו סתם היתה הקדמה כי אני עומדת לשאול שאלה שבטח קצת תרגיז אתכם כי שאלו אותה מליון פעם אבל אני חפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה, אז תסלחו לי? ;>>. הממ ולשאלה
איך קורים לסדרה של מילו שתשודר ביס? ראיתי אותו בפרסומת והתחלתי לקפץ בבית ולצעוק "איזהחמודאיזהחמוד!"

o0Invisible0o

New member
לסדרה קוראים heroes

ואת בטח מכירה את כרמל והדר מפעם..שכיום הן מנהלות.

Girl From Mars

New member
היי../images/Emo2.gif

אהה. אממ. רק עכשיו ראיתי את ההודעה הזאת.XDDDDD אממ כן אני מתקופתך, האהא.
למרות שאני נוטשת בקרוב.

למעלה