שאל בני,ונענה

clyps

New member
../images/Emo35.gifשאל בני,ונענה../images/Emo70.gif

שרשרו לכאן אילו שאלות הייתם שואלים את העוגיות במידה והייתה לכם האפשרות! השאלות הנבחרות יזכו במעמולים!
שיר
.

טיפסי

New member
מעמול?! ../images/Emo26.gif קדימה../images/Emo70.gif

עוגיות, יקרות וכריספיות...
האם קשה לעבוד בלהקה של 6 אנשים
אין הרבה חיכוכים
האם אתם מרגישים שהייתה לכם פריצה
והגעת לקהל היעד שלכם
באילו כלים מיוחדים אתם משתמשים בהופעות
כמה זמן אתם מכירים
איך הכרתם
אבל.. אבל... אף אחד לא יענה
אז תענו אתם
בתכלס,גם דפנה היא עוגיה... אבל, זאת לא שאלה

prongs3

New member
ערגליות יותר טעימות...

אבל אם נאכל ערגליות תות-שדה, אז איך דנג'ה תוכל לנגן?
הנה השאלות המעטות שלי:
מתי תבואו להופיע בעמק הירדן? עוד לא הייתי בהופעה שלכם...
מה קורה עם האלבום הבא "דפנה והעוגיות 2: שובו של השוקולד צ'יפ"? האם רם אוריון יפיק אותו שוב? האם נזכה לשדרוג בומבסטי ל"לנו לנו"? האם נקבל עטיפה מגניבה אף יותר? גלו זאת בפרק הבא של
קוקי-מן

שלמונזה

New member
למה שלא יענו? ../images/Emo168.gif

מה קורה עם האירוח שלהם פה? עוד לפני שנפתח הפורום הזה הייתי במגעים של להביא אותם לאירוח, זה נורא פשוט!

clyps

New member
יש פה קאטץ',אתם עוד תראו../images/Emo13.gif

מואהאהאהאהאהאאא!!!

נעמקה19

New member
מממ... מעמולים../images/Emo99.gif שווה לענות.

אהה, אוקיי, אז דפנה והעוגיות, מתי תוציאו דיסק שני? האם יכלל בו השיר "אליהו"? ומה עם "לנו לנו"? D: אני כבר מחכה להתמסחרות היסטרית בה אוכל לרכוש חולצה שעליה יש את הלוגו עם הכיתוב "אין מנוס מלהודות גם אני מכור לעוגיות". אם לא ייצא בקרוב אני אדפיס לבדי. אה כן, וכמובן פוסטר שיחליף את התמונה של הילד עם התפוח מעל למיטה שלי. האם תגיע ההתמסחרות הזאת?
ועוד משהו. מה הסינגל הבא שאתם מתכננים להוציא ולשחרר ל-24 ולרדיו? והדבר שהכי מטריד אותי, ואת האנושות כולה - מי הוא קובי? תודה מראש על כל התשובות
(חבל שאתם לא יכולים לענות ואני מבזבזת מזמני לשווא) נעם.

טיפסי

New member
מי הוא -לא- קובי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif../images/Emo194.gif

נעמקה19

New member
../images/Emo6.gif

אבל ברצינות עכשיו, צריך להיות מישהו מסויים שאליו דפנה התכוונה כשהיא כתבה את השיר, לא?

נעמקה19

New member
יכול להיות,

אבל מעניין אם הוא אוטיסט או משהו. או שהוא סתם אטום, או שזה בכלל לא הוא

clyps

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נעמקה19

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה