שאלות

יסמין@

New member
האם ידוע מדוע היתה הפסקה של שבועיים

בשידור האלופה? ואם נכתב על זה משהו, האם אפשר בבקשה לקבל לינק?

L u s t

New member
אני צריכה עזרה בזיהוי שיר מהפרק של היום

מהסצינה שאסי ואלינור שכבו... מישהו יודע איזה שיר היה ברקע?

T O M 100

New member
הפרומו לאלופה

הפרומו לאלופה , שבה מראים את החבר לשעבר של דריה חוזר... איזה שיר יש ברקע?

זוכרים את השמועה שעפר יוריד 15 ק"ג במשקל??

אז חשבתי על זה היום בדיוק שראו אותו שוכב על הרצפה בחדר של המלתחות ובדיוק חשבתי כמה שהוא לבן ורזה חחחח ואז בסוף הפרק יעל אמרה לו שהוא רזה אז הוא כזה הסתכל על עצמו ואמר לא לא.... אז חשבתי שאולי היה בשמועות האלה אמת והוא היה צריך לרדת במשקל בשביל הפרקים האלה הוא משתגע, כי כשבן אדם נמצע במצב כזה רע כמו שהוא נמצא אז אין לו חשק לאכול והוא מרזה אז יכול להיות שדרשו מעפר להרזות?

לולי 180

New member
אני חושבת שבגלל

שהם היו צריכים להספיק לצלם פרקים שהם לא הספיקו..

מהההה

אסי ואלינור שכבו?! היא לא שומרת את עצמהה? חחחח שיהיה XD צריכה לראות ת'פרק עבדתי מה עוד היה? מה עם ויקי ואסי ?

danit1234

New member
יש כזה פרומו ?../images/Emo12.gif

כאילו דובי??!? לא ראיתי את הפרומו

AntilopA2

New member
שלדרוש ממנו להוריד במשקל בשביל זה זו הגזמה

כמו שלא דרשו מליאן להכנס להריון בעונה הקודמת..

linoy7

New member
../images/Emo31.gif הוא כבר משבוע שעבר../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

khzh120

New member
../images/Emo58.gif תשובות

לפי מה שאני יודעת: 1.דריה חוזרת בוודאות בפרק 197 עם ג'לל ודובי ירצה לחטוף אותה (הוא מטורף מעל כול הראש) 2.לא הראו אותה בפרומו (או שלא ראיתי אותה) מקווה שעזרתי

khzh120

New member
ויקי ואסי...

הם התנשקו כמו שאת בטח יודעת.. למשך כמה זמן... ואז אסי אמר "דיי לא זאת טעות"... וויקי (קארין) הלכה... ואחרי שהיא הלכה לפני הפתיח ראו את אסי אומר לעצמו: "יואו איזה טעות"... וכן אסי ואלינור שכבו... אלינור נבהלה מזיווה. וברחה. ________________________________________________________________________________ קטע דיי מסובך... היה את תום וסיגי והם היו ביחד במקלחת של החדר הלבשה ותום אמר לסיגי:"תעזבי אותי,תשחררי אותי.." ולפי מה שאני הבנתי הם התקלחו ביחד ואז בסוף טוקו מצא את תום מעולף במקלחות... לפני שהם עלו למגרש.... הוא קרא לסער וראו את תום מעולף וככה זה נגמר...

למעלה