שאלות

aviv n1

New member
אני מתנדב למד"א

שלום אני אביב ,אני בן 16 ועולה לכיתה י"א אני עומד לעשות קורס עזרה ראשונה ואני מתנדב שנתיים למד"א רציתי לשמוע חוויות או איך היה מאנשים שכבר התנדבו ,לפני שאתנדב?. זה לא בגלל המחויבות אישית או משהו כזה, אלא מתוך רצון אשמח לשמוע , אביב

shirG06

New member
התנדבות למען הפליטים הסודנים.

עכשיו עם כל הסיפור הזה עם הפליטים הסודנים תהיתי לעצמי האם יש איזו שהיא דרך שאני יוכל לעזור, אם זה באירוח בבית, איסוף מוצרים או כל דבר אחר. אשמח לקבל תגובה למייל [email protected] עם מישהו שמע על איזה אירגון או כל דבר אחר שאני אוכל ליצור קשר. תודה.

White TiGeR123

New member
../images/Emo103.gifהיי אביב..

הי אביב, דבר ראשון כדאי לך ללכת לקורס מד"א זה קורס ממש כיף (מניסיון) ואחרי הקורס לעזור לאנשים ולעלות על אמבולנס זה לא רק הרגשה טובה שמטפלים באנשים אלא גם כיף יש אנשים מאוד נחמדים במד"א (לפחות איפה שאני מתנדב ותגיד איפה אתה גר אני יכול להביא לך טלפון של התחנה המרכזית באזור שלך ושם תוכל לקבל פרטים על קורסים..) אני כעיקרון מתנדב מחנוכהשבחנוכה התחיל הקורס (שים לב!! הקורס הוא לא באמת 60 שעות כי המדריכים רוצים שהחניכים יבינו טוב יותר מאשר לרוץ בחומר אז זה ייקח לפחות חודש חודשיים...) וכל מקרה אם אתה רוצה עוד כמה פרטים או שאלות יש לי מסנ' [email protected]

aviv n1

New member
תודה רבה על התגובה

תודה רבה על התגובה , נרשמתי לקורס ולהתנדבות שנתיים,השגתי את המס' טלפון וזה מאוד קרוב אליי לבית ( אני צריך להתנדב 14 שעות בחודש בשנתיים עד לצבא, אבל קודם כל לעבור את הקורס) אבל עדיין לא החזירו לי תשובה בנוגע לקורס. אני גר ליד התחנה המרכזית ת"א , זה נמצא באזור שם קרוב . אני יודע שזה יותר מ60 שעות , כי 60 שעות זה לא הרבה זמן ויש עוד הרבה מה ללמוד .... תודה רבה על התגובה , שמחתי לשמוע ממך ....

למעלה