שאלות

Conviction

New member
סודר?

אין לי כוח לבדוק עוד פעם..
ברגע שזה מסודר, בבקשה תודיעו כאן.

Yu vi

New member
אני ממש מקווה שזה ייסתדר בקרוב :/

אני חייבת לראות תפרק שובבבבבבבבבבבבבבבב

just orka

New member
עזבי שוב,../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

אני רוצה לראות פעם ראשונההההה

just orka

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהסתדר!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

חעחעחעחע הייתה לי הרגשה שזה הסתדר כי ראיתי את הפרק הזה אתמול בשם זה (יענו,את הפרק הראשון של העונה השנייה...) וזה לא היה בפריטים שהוזמנו או משו' (נו בכחול הזה) ויאי יאי יאי! *רצה לראות*

יש לי שאלה בקשר לתיק שג'פרי עיצב...

למישהו במקרה יש תמונה של התיק המהמם שג'פרי עיצב , בהתאמה לשמלה שהכין לקולקציה שלו? הבד של התיק זה פסים ירוק לבן. פשוט אין לי גם ויאודי, לכן אני לא יכולה בכלל לראות את התיק שוב עד התוכנית הבאה, וגם בתוכנית אני משערת שבקושי יראו את התיק. אם אין לאף אחד תמונה כזאת, אולי יש פה איזה גולש נחמד שיכול לצלם לי מהויאודי (זה בכלל לא עולה כסף) את התיק, ואם אפשר מכמה זויות שלו. תודה רבה לעוזרים!!

ואי תודה רבה, אבל עוד משו קטנטן...

אפשר את האתר המקורי ששמו בו את התמונה? אני פשוט רוצה תמונה יותר ברורה של התיק.. אבל תודה למרות זאת!!

Yu vi

New member
../images/Emo58.gifסוג של ספוילר מעליי../images/Emo4.gif

בזה שאת שמה תמונה של התיק מהתצוגה של ג'פרי את בעצם מגלה לנו שהוא יציג.. כי סך הכל אנחנו לא אמורים לדעת אם הוא יציג הוא לא כי מנסים לרמוז לנו שמשהו יישתבש.. אם אני טועה וזה לא ספויילר תקנו אותי, וסליחה

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif|ספויילר|תשובה

כן, הוא יציג.. אני גיליתי את זה דרך ספויילרים בפורום וגם את יכולת לחפש. ואני מסכימה איתך בקשר ללורה וג'פרי
אה, והשאלה שלך היא לא ספויילר, רק התשובה שלי.

../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

יש יש יש
תודה
כ"כ מגיע לו.. אני מקווה שהוא גם יזכה, יש לי תחושה שכן
יש לך מושג למה טים אמר "לרוע המזל..." ? מה הוא הולך להגיד בהמשך?

TamirKC

New member
מה עם התחרות עיצוב הזאת?../images/Emo12.gif

היא מתקיימת? מה הולך?

sandi26

New member
צודקת לגמרי!!

נכון .. גם אצלי זה היה ככה אבל אחרי כמה ימים החליפו את הפרק הזה בפרק המקורי אז עכשיו זה בסדר !

למעלה