שאלות

barbaroona

New member
שאלה

קרן פלס נכנסה לכאן לא מזמן? ראיתי איזה קישור כאן למשהו מה-30/5, זה היה של השנה? אם אן אני בשיא הבאסה ועוד שאילתה קטנה... קרן מקיימת מפגשים עם הפורום וכאלה? או מתקיימים מפגשי פורום בלי קרן או שזה בלתי פורמלי רק בהופעות וכו'...?

barbaroona

New member
שיר חדש של קרן?

מישהו אמר לי שזה שיר חדש של קרן, אני עוקבת אחריה אז לא נראה לי שזה הגיוני, מה אתם אומרים מישהו שמע ע ל השיר הזה או יודע של מי הוא? נחמה מצאתי נחמה בליבך ואתה בליבי וזה מה שנותר מצאתי עצבות בעיניך ואתה בתוכי לפני שנגמר בזמן שכתבתי לך בלדה כבר שרת לי סרנדה ועוד שהכרנו בתיכון הבנתי שזה הדב רהנכון. ואולי זה לא פשוט כמו שחשבנו אך העיקר שזו אל זה שבנו וגם אם אין לנו דירה לא אכפת לי לגור איתך במערה שם קר, אך תחמם אותי וזה העיקר. ולא אכפת לי שאומרי םשאתה לא מתאים כי בעיניי אתה פשוט מדהים כשאתה עוד תצליח בהמשך הדרך אהיה אתך תמיד, באמת ולא בערך. מצאתי אותך בליבי ואותי בליבך וזה לא עוד משחק כי את החיים נעבור ביחד רק תישאר חזר אל תישבר אל תיכנע הסתכל בתמונה מהתיכון כי מישהו אמר שזכרונות שוים המון. נסה מההווה לשכוח יסתכל אל התיד הוא יגרום לך לשמוח רק שנינו דבר לא מפריד בינינו

I מ י ר ב I

New member
תשובות

1.אכן זה היה השנה,במלאת שנה לפורום. 2.אנחנו נפגשים עם קרן בהופעות,יש מצב שבחופשת הקיץ נארגן מפגש פורום עם קרן או בלי קרן נראה איך יסתדר.

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifוואלה?

טוב לדעת!!
אני מקווה שזה ייצא לפועל....

shir828

New member
אני מתגעגעת לאנשים../images/Emo7.gif

כלומר, אליכם. כלומר, את מי שאני מכירה. חוץ מירדן והדס כי הן לוקחות סינגלים ידועות. וכי אני רואה אותן בבית ספר><

../images/Emo20.gifתשובה../images/Emo20.gif

כן קרן נכנסה לכאן לא מזמן הנה - לחצי על הקישור והוא יוביל אותך לאירוח האחרון שארע עקב חגיגות שנה לפורום
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1575&msgid=99557093 אכן ניתן להפגש עם קרן לאחר הופעות בחדרי האומנים בתום ההופעות.להצטלם איתה, לדבר איתה, לבקש חתימה וכו'. היא נפגשת עם כל מי שמעוניין לאחר ההופעות. לא רק עם אלו מהפורום היא נחמדה לכולם. לא מתקיימים מפגשים רק לפורום - מי שרוצה להפגש איתה, עושה זאת בתום הופעה

barbaroona

New member
איפה? כלה להשגה...

איפה אפשר למצוא אותה בתום הופעות? הייתי בהופעה בזאפה והיה מעולה אבל לא ידעתי שניתן לראותה אחרי

למעלה