שאלות

khvh5

New member
שאלה..

אוקיי השאלה שלי קצת מפגרתת.. ואני בטוחה שתצחקו.. אממ... אני רוצה לשלוח מכתב לקרן.. אבל אין לי מושג איך.. זאת אומרת שאין לי כתובת לשלוח אליה.. והרוב פהה פגש אותהה[נראה לי..?!] ואולי גם חלק בקשר איתה.. אז אחריי שגמרתם לצחוק... יש לכם אולי רעיון לעזור לי?

מתי ההופעה הבאה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הייי... מישהו יודע מתי ההופעה הבאה של קרן
אני אף פעם לא הייתי בהופעה שלה כי אין לי עם מי ללכת.... מי שיודעה שיענה לי....
ביי...

חח ממש לא מצחיק האמת../images/Emo6.gif

ותופתע אבל היו המון אנשים מאוד "מצחיקים" כמוך עם אותה השאלה .. חח יש לקרן ניק כאן שעונה לשם ,שים לב ... "הי זאת קרן" . לשם אתה יכול לשלוח לה מסר .. וחוץ מזה יש דוא"ל כלשהו(אני לא כ"כ יעילה
)של טליהיא(חברת הפורום) שאם יש לך שאלות בקשר לקרן או משהו .. היא תוכל לענות .. טוב סליחה על בזבוז הזמן המשווע
אני אסתום להבא חח

khvh5

New member
חח

טוב אני רואה שאני לא היחידה שאין לה עם מי ללכת..

papashdon

New member
עכשיו אני ממש מתחנן. טליהיא, מישהו../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

בבקשה, תבקשו מקרן בכל לשון של בקשה, להופיע בירושלים!@#$%^&*) פעם אחרונה שהיא הייתה כאן זה היה בשבוע הראשון של הלימודים!!! בספטמבר!@^&*)(_ עבר מלא זמן!! בבקשה, שלא תזנח את המעריצים בירושלים
. תגידו לה..אהאכעזדמסזכג. זהו
תודה.

polo03

New member
זו לא ממש היא מחליטה

נראה לי שתראה אותה מהר יותר אם תגיע אתה למרכז למה לא ביום שישי 1.6 בצהריים ככה, בכיף שלך בזאפה?

papashdon

New member
נורא קל לנסוע לת"א ביום שישי כש-

*אבא שלך דתי *אתה רק בן 15, נטול רשיון *וגם: האחיות עם הרשיון לא אוהבות את קרן מי יודע מה, בטח שלא בשביל לנסוע עד לת"א.
אם אבל אני אסע להופעה בת"א, זה בטח יהיה לצוותא

hilali1

New member
רצינות לגמרי. יש ערב שירי לוחמים משהו.

נכון לא השירים הרגילים. אבל בכל זאת. חוץ מזה שאני שונאית להיות בבית ביום הזיכרון.

papashdon

New member
הו.

אגב, כנראה אני לא בא למירי
. היא אישה יקרה.. ובכלל, לא נשארו מקומות. בכ"מ אם אני אבוא, יש ילדה אחת שקנתה זוג כרטיסים והציעה לי לבוא איתה, שורה שניהD: ..אז הממ..וול, עכשיו צריך להשיג 130 שקל
.

בתור זאת שקובעת את הלו"ז של קרן

אני מקבלת את בקשתך
אני כרגע כמעט הופעות של קרן, אבל קרן מגיע לירושלים לערב מיוחד של יהודה עמיחי כפי שכתבתי לפני שבוע.. כך שתוכל לראות אותה שם יום טוב:)

למעלה