שאלות

janna55

New member
שיר של ברבן...

תגידו מישהו שמע על השיר "זה בסדר אמא" והאם יש אותו בדיסק שלו????...

Six66

New member
בקשר להופעה

היום שמעתי שבגל"צ ובגלגל"צ הולכים להשמיע את ההופעה של אריק שהולכת להיות בזפאה ב10.1 אבל לא שמעתי ת'שעה אולי אתם יודעים?

ady18

Well-known member
אפשר להגיע בעשר סתם הייתי באה בתשע

תודה רבה

barca1lior

New member
הופעות של אריק

שלום לכולם, לצערי הרב תקוותי לצפות בהופעה ביום ד' נגוזו מכיוון שאזלו כבר כל הכרטיסים... האם מישהו יודע מתי והיכן תתקיים ההופעה הבאה (בלוח ההופעות לא מצוין)? בתודה מראש, ליאור

chen010189

New member
הופעות

25.1 – לונה חיפה 14.2 – זאפה ת"א 15.2 – Beat חיפה 22.2 – קמלוט הרצליה 27.2 – פואגו רחובות 1.3 – הצוללת הצהובה ירושלים 16.3– בארבי כפר-סבא 20.3 – ברקה ב"ש

barca1lior

New member
תודה רבה!

מקווה שלהופעה הבאה בזאפה אספיק לרכוש כרטיס. נ.ב. תמהני מדוע ההפרש בין ההופעה מחרתיים להופעה הבאה הוא כה גדול...

גם אני

כבר אמרו בעבר שיש הופעה בזאפה לקרן באותו תאריך הסתכלתי באתר של זאפה יש רק מידע על הופעות עד ה10.2 בלבד לבנתיים

coral100

New member
שאלה חשובה...

קודם כל שלום לכולם!קוראים לי קורל ואני מאוד אוהבת את אריק ברמן... יש לי שאלה שקצת מציקה לי.... זה לגבי השיר המתקות האחרונות..השיר נשמע לי מאוד שובינסטי...(זאת הפרשנות שלי בכל אופן) ורציתי לשאול אם למשהו יש פרשנות אחרת ??שתחפה על הפרשנות שלי... אני מאוד מקווה שיש!!!לא הייתי רוצה לחשוב שאריק שובינסטי

ady18

Well-known member
ממש לא

זה ומור צייני כזה על הבחורות ואריק לא ממש כזה שיר שתקחי אותו בהומור בסבבה זאת דעתי

למעלה