שאלות

נממ שאלה

מצטער על ההודעה החדשה רק תגידו לי בבקשה איך קוראים לסדרה בנאגלית יעני איך רושמים את זה.. ומותר לדבר פה על הורדות? בכל אופן איפה אני יכול למצוא כתוביות?

פימפי

New member
שאלונת

כמה פרקים יש לסדרה? ד"א, ראיתי אתמול את הפרק השישי, איי המתח...כל פרק טוב יותר מהקודם.

bekier

New member
כמה פרקים בעונה 1

יש למשהו מושג כמה פרקים יש בעונה הראשונה???

שאלות

היי אני חדשה :) קוראים לי לירון ויש לי כמה שאלות :) 1.איך קוראים לשחקן הראשי ? 2.בן כמה הוא ? 3.מה התאריך לידה שלו 4.וכ'ו וכ'ו (עוד פרטים עליו
)

A R TA M I S S

New member
פרק הספישל כמה שאלות:)

אוקי דבר ראשון . אני רואה את הסידרה רק ביס אל תשאלו למה :p אבל הורדתי את הפרק ספישל ורציתי לראות אותו אבל פחדתי שיש בו טונה של ספוילרים :< אולי מישהו ראה את הפרק ויכול להגיד לי אם יש או אין ספוילרים . ועוד דבר אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג תרגום לפרק ? תודה רבה רבה לעוזרים :)

דוקודור

New member
יש עד עכשיו 13..

כשפרק 14 הודלף לאינטרנט אבל בעקרון הוא יציג ביום שני בלילה.. והעונה תסתיים בפרק 22. ויש אישור שתהיה עונה 2.

Rock Dragon

New member
22 ככל הנראה

אבל שים לב,ההפסקה של הסדרה לא מסמלת על תחילת עונה חדשה,היא חוזרת בעוד כמה ימים אבל זה עדיין העונה הראשונה..

ענבררר

New member
אמ... כמה פרטים מעניינים שגילתי

מהכתבה שלו בפנאי פלוס
קוראים לו וונטוורת מילר הוא בן 34 הוא נולד ב- 2/6/72 ותראו את המוצא שלו
ג'מאיקני, גרמני, אנגלי, צרפתי, הולנדי, סורי ולבנוני. (שנייה אני צריכה לנשום חח) עוד משהו ספיצפי?.

BoogyB

New member
לא ראיתי אבל אני חותם לך שיש ספוילר

מאחר והוא שודר בין פרקים 7 ו8.

לילי 22

New member
הוא אגב גם יהודי

מהצד של האמא...
העיתונים האמריקאים פשוט בעומס יתר.בכל עיתון יש ראיון,כתבה,ספוילרים ותמונות על "נמלטים".קשה לעמוד בקצב... הנה תמונה חדשה וחביבה מ Entertainment Weekly

גם לי יש את אותו תאריך...2/6

כבר כתבתי
מסתבר שזה לא כ"כ נדיר....רק צירוף מקרים שאיכשהו קשור ל"נמלטים".

obz4

New member
../images/Emo207.gifשמות לפרקים

יש לפרקים גם שמות או שהם נקראים רק במספרים?

Rock Dragon

New member
כנס

א.Prison Break ב.לא יודע אם מותר פה(אני מניח שלא) אבל בשביל לינקים לפרקים תפנה אליי בפרטי..(יש לי על MEGAUPLOAD ועוד שתי מירורים על CRAPIDSHARE) ג.כנס לTOREC.NET

למעלה