שאלות

EXITIT

New member
שאלה

מצתערת שאני פותחת חדשה אבל האם טלי מבקרת בפורום לפעמים היא קוראת את ההודעות ומתי היא תכתוב פה שוב??

8ortal8

New member
גם לי../images/Emo10.gif כ"כ רציתי שהיא תהיה שם!../images/Emo7.gif

8ortal8

New member
לא תהיה..

עד כמה שידוע לי ההצגה עולה בהרצליה בלבד..

ממה שידוע לי, לא צפויה להגיע לאיזור

אבל אם את אוהבת את תמר קינן, אז בינואר נדמה לי הולכת להיות ההצגה "פלונטר". אגב, אם מישהו צפה בה, אשמח לשמוע חוויות.

m e m o r y

New member
אני ראיתי את ההצגה

הצגה כבדה, צינית לעיתים ומעוררת חשיבה... אין שם שחקן או שחקנית ראשית כי ברוב הסצינות כולם משחקים, וכל פעם תפקיד אחר, בכלל זה נראה קצת כמו הצגה של תיכון. בעיקרון הצגה מתארת את הסכסוך הערבי-ישראלי פעם מנקודת המבט של משפחה ישראלית, ופעם מנקודת המבט של משפחה פלסטינית. מה ש"נחמד" בהצגה זה שאתה מוצא את עצמך כל כמה דקות מזדהה עם צד אחר (למרות שאנחנו די משוחדים...) זהו, בסה"כ לא מדובר בתיאטרון שונה או מיוחד, אבל ההצגה בהחלט שווה צפייה בעיקר בגלל יוסף סוויד אם את שואלת אותי. אם את רוצה לקרוא עוד תגובות כנסי לאתר "הבמה"

m e m o r y

New member
אני ראיתי את ההצגה

הצגה כבדה, צינית לעיתים ומעוררת חשיבה... אין שם שחקן או שחקנית ראשית כי ברוב הסצינות כולם משחקים, וכל פעם תפקיד אחר, בכלל זה נראה קצת כמו הצגה של תיכון. בעיקרון הצגה מתארת את הסכסוך הערבי-ישראלי פעם מנקודת המבט של משפחה ישראלית, ופעם מנקודת המבט של משפחה פלסטינית. מה ש"נחמד" בהצגה זה שאתה מוצא את עצמך כל כמה דקות מזדהה עם צד אחר (למרות שאנחנו די משוחדים...) זהו, בסה"כ לא מדובר בתיאטרון שונה או מיוחד, אבל ההצגה בהחלט שווה צפייה בעיקר בגלל יוסף סוויד אם את שואלת אותי. אם את רוצה לקרוא עוד תגובות כנסי לאתר "הבמה"

תאטרון אנסמבל לא מוציא הצגות

שלו החוצה... זאת אומרת שאין לו חוזים עם תאטראות אחרות להציג הצגות שלו שם ולהפך... זהו תאטרון קטן ומקומי... נורא אינטימי ואני חושבתשזה מה שיפה כל כך בהצגות... הן לא הצגות מושקות בטונה כסף אבל האולם הקטן הופך את החויוה להרבה יותר מעניינת ומהנה... לכן לא תוכלו לראות את ההצגה במקום אחר אבל קמת מאמץ חברה הרצליה זה לא בחול.... תסעו מבטיחה לכם שתהנו...

כשהיא תתתנחל אצל ידידים שלה שוב

טוב אז ככה- לטלי אין מחשב בבית{או ליתר דיוק כמעט כלום} ולכן היא לא נכנסת המוןן... אזז מדי פעם היא כותבת כשהיא אצל ידידים שלה...או שהיא מוסרת למישו לכתוב פה בשמה!
אז עד שלא נעשה את תרוםטלי(או איכשלא קראו לזה)
היא לא תקרא פה כל כך הרבה..חחחח

למעלה