שאלות

שאלה למי שפגש את טלי שרון?

היא נחמדה במציאות? כיאלו לא עושה את עצמה אתם מרגישים שהנמדות היא מכול הלב? היא בנאדם סגור כמו שהיא ניראת? היא מצחיקה? תודה מראש

EXITIT

New member
שבת שלום

תספרו לי קצת על טלי ,מאיפה היא ? בת כמה? ועוד עובדות שלא ידעתי, אני מאוד אוהבת אותה כשחקנית היא מדהימה אבל לא יודעת עליה כלום .תודה מראש

EXITIT

New member
לא..

אין לי מחשב כרגע אני גולשת מהסלולרי כתבו לי במסר

../images/Emo9.gif

היא מקסימה אמיתית, לדעתי. בפעם הראשונה שפגשתי אותה היא הייתה אחרי ההצגה, נראתה סחוטה מעייפות, ובכל זאת היא נשארה לדבר איתנו [הייתי עם עוד כמה בנות מפה] משהו כמו רבע שעה, הצטלמה, הכל... בפעם השנייה בכלל, היא הייתה אפילו יותר נחמדה ודואגת, ברמה שלא ציפיתי ממנה. סגורה לא יודעת... איזה סוג של סגורה? היא לא מאלו שנמרחים על המעריצים שלהם, אבל היא מדברת חופשי. מצחיקה? חופשי, בכוונה ובלי כוונה

../images/Emo118.gif../images/Emo104.gifטוב....../images/Emo9.gif

כאחת שפגשה אותה שלוש פעמים(אחת באירוח אצלי אחת בהצגה ואחת באירוע סיום ספרתי נכון?
)אני יכולה להגיד לך שהיא מותק ולא אני לא אחת מהמעריצות שלה(ואני לא מפקפקת בהן להפך הן חברות טובות שלי
)והיא מתייחסת בצורה מדהימה לכל אחד ואחת אפילו אם יש כמה בבת אחת והיא שחקנית מצויינת
מגיע לה לזכות במסך הזהב
היא מאוד מצחיקה ומאוד סימפטית גם קצת ביישנית וצנועה הייתי אומרת

שירוש1989

New member
../images/Emo15.gifמההתרשמות הקצרה שהייתה לי

היא במציאות בערך כמו שהיא בראיונות וכו', ואפילו יותר מקסימה כשקראתי לה בלי שתדע כלל מי אני ישר נמרח לה כזה חיוך קורן על השפתיים כאילו היא מכירה אותי שנים (מה שאני רוצה לומר פה שהיא לא מאלה של"אויש זיהו אותי") היא מקסימה ומדהימה ונחמדה ואני יכולה לומר את זה בביטחון מלא אחרי 3 דקות שפגשתי אותה, לא צריך יותר מיזה במקרה שלה כדי לדעת מול מי אתה עומד. לא משנה כמה הציפיות שלך לנחמדות והכל גבוהות כשאתה רואה אותה היא תתעלה על כולן הנחמדות שלה באמת שנראית מכל הלב ולא סתם משהו מזוייף(ואני לא יכולה לסבול זיופים אם הייתי מרגישה בזה לא הייתי ממשיכה לאהוב אותה כמו שעכשיו) היא לא נראית לי בנאדם סגור, בעצם תלוי למה הכוונה. היא מדברת חופשי ממה שאני שמעתי עליה היא נשמעת ממש מצחיקה גם בלי להתכוון, אבל כשדיברתי איתה הייתי יותר מידי לחוצה בשביל לצחוק\=

הייתי יכולה לכתוב לך מגילה עכשיו

על איךהיה לפגוש אותה אבל מילים לא יכולות לתאר את ההרגשה... כולי התרגשתי ברמות ואני בדרך כלל אדישה... זה מסוג הדברים שחייבים לחוות כדי להתחיל להבין איך זה... מאחלת לךשיצא לך...

שירוש1989

New member
../images/Emo15.gifעדכון גם פה..

היא נחמדה ברמות!! אני לא רוצה לדבר כאילו בלי הגזמה אבל היא באמת בנאדם מקסים ונחמד. היום כשדיברתי איתה הייתי ממש לחוצה אבל היא ניסתה להוציא אותי קצת מהלחץ ועמדה ודיברה איתי כמה דקות חופשי היא בנאדם סגור? לא יודעת, צריך לדעתי לראות אדם ליד אנשים מאוד לא סגורים כדי לדעת איך הואא, כי אם 2 סגורים תמיד אחד יתעה על עצמו, והיום ממש לא הייתה לה תחרות על הפתיחות אז היא יצאה בכלל לא סגורה, אבל מי יודע איך זה ליד אנשים "נורמלים". בדיבור איתה היא עושה רושם של בנאדם פתוח. היא מצחיקה? לא יודעת אני תמיד לחוצה מידי בשביל לצחוק.. ואנ אחת שצוחקת מכל פיפס\=

mary17

New member
ואו

היא האישה הכי מדהימה ומקסימה שיכולה להיות בחיים היא הרבה יותר מדהימה ואחרי שדיברת איתה את יוצאת בתחושה של היי.. אופריה כזאת
כל מי שפגש אותה יצא בהרגשה שהיא הבחורה הכי מתוקה בעולם היא תמיד ניגשת בחיוך אפילו שהיא הכי עייפה\עסוקה\ממהרת או לא יודעת מה לא יודעת מה עם השאר אחרי כל פעם שפגשתי אותה יצאתי בתחושה של WOW

Mini Monster

New member
ת'אמת- הלוואי! היא היחידה שיכולה

להפוך אותי! ותבינו, אין מצב שאני לסבית..

למעלה